Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברויאל מייל, החבילה לא נעצרת במכס?

כי אם היא נעצרת זה יעלה יותר מ2000 ש''ח.

פחות או יותר. כלומר, אף אחד לא מבטיח לך כלום, אך הניסיון מראה כי אם אתה מזמין את הקופסא ומבקש משלוח רגיל (Royal Mail) יש סיכוי נמוך יותר שיופיעו בעיות. אני מכיר מקרים בהם המזמין לא נדרש לשלם אפילו מע"מ וגם מקרים בהם דרשו רק מע"מ. בכל אופן, למיטב הבנתי הזמנה דרך "דואר מלכותי" היא יחסית בטוחה.

זה נכון שניתן לנתק את הקופסאות האלה בקלות, אבל צריך לזכור דבר מאוד חשוב:

אם ברכב יש שיפורי מנוע משמעותיים, ניתוק הקופסא עלול לגרום נזקים במנוע, אז זה משהו שצריך לקחת בחשבון.

1. אם קיימים ברכב שיפורי מנוע משמעותיים, ככל הנראה שיש תוכנה משופרת ולא קופסא.

2. נניח ויש קופסא + שיפורי מנוע יעודיים, למה שייגרם נזק?

לא יודע אם לזה אתה מתכוון, אך לפי ההנחיות של TMC טרם חיבור/ניתוק הקופסא יש להמתין לפחות 5 דקות (ועדיף טיפה יותר). אם מחברים קופסא, לאחר החיבור, יש לתת מספר לחיצות עדינות (עד איזור 2,500 סל"ד ואין צורך לעבור את ה3,000 סל"ד) ואז לאפשר למנוע לעבוד מספר דקות על סרק.

יש רמות לבחירה. מ-1 עד 10. לפי מה שהבנתי מ-TMC, כל רמה מוסיפה כ-3%.

ליתר דיוק, הרמות הן 0-9 כאשר רמה 0 היא בעצם OFF, כלומר אין כל שינוי לעומת המקור. כל רמה מוסיפה 3 אחוז, זה נאמר ביחס לסך הספק המנוע המקורי?

היחידה של ABT נותנת לך

הספק מ 105 מקבלים 140

עוד פרטים כאן

יש לשים לך כי הנתונים שלהם מדברים על דלק 98 והם מצהירים כי שימוש ב-95 כרוך בפגיעה בביצועים. אני מאמין שגם עם TMC ואוקטן 98 יתקבלו נתונים טובים יותר לעומת אוקטן 95.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פ

2. נניח ויש קופסא + שיפורי מנוע יעודיים, למה שייגרם נזק?

לא יודע אם לזה אתה מתכוון, אך לפי ההנחיות של TMC טרם חיבור/ניתוק הקופסא יש להמתין לפחות 5 דקות (ועדיף טיפה יותר). אם מחברים קופסא, לאחר החיבור, יש לתת מספר לחיצות עדינות (עד איזור 2,500 סל"ד ואין צורך לעבור את ה3,000 סל"ד) ואז לאפשר למנוע לעבוד מספר דקות על סרק.

.

יגרם נזק כי ישנם שיפורים שגורמים למנוע לעבוד חזק יותר ובהעדר מספיק דלק יגרמו נזקים.

אמנם לא VAG אבל כמה וכמה חוכמולוגים עם רכבים זהים לשלי הלכו והתקינו פולי קטן יותר לסופרצ׳ארג׳ר בטרם התקינו תוכנת ניהול מנוע מתאימה, אחרי אורגן אורות ומנועים ששבקו הם הבינו שיש סדר לפעולות.

מי שמתקין שיפורי מנוע שמעלים הספק משמעותית חייב ניהול מנוע ומפות דלק שיתמכו בזה, ללא זה- יגרם נזק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

סבבה, תודה על ההסבר. יחד עם זאת, אני מניח שכל מקרה לגופו כתלות בסוג הרכב, מידת השיפורים וכו'.

בנוסף, אני לא חושב שקופסא עדיפה על פני תוכנה רלוונטית במקרה של שיפורי מנוע מקיפים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אז אני לא הבנתי משהו, למה בעצם לא להרכיב את הקופסא ולבחור ישר ברמה הכי גבוהה? למה האפשרות לשחק עם זה? הרי הגיוני שמי שמתקין את הקופסא רוצה להעלות הספק הכי הרבה שהוא יכול.

פורסם
אז אני לא הבנתי משהו, למה בעצם לא להרכיב את הקופסא ולבחור ישר ברמה הכי גבוהה? למה האפשרות לשחק עם זה? הרי הגיוני שמי שמתקין את הקופסא רוצה להעלות הספק הכי הרבה שהוא יכול.

מאוד פשוט: מרמה מסויימת (7 - למיטב זכרוני) זה מצריך גם אוקטן גבוה יותר (98). TMC מפרטים לגבי מה רצוי ברמות הגבוהות - הם מפרטים מי נגד מי, איך וכמה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...