Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם סמים לא נוהגים (YNET)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחקר שנערך באוניברסיטת בן-גוריון מאשר: למי שנוהג תחת השפעת מריחואנה ואלכוהול סיכוי גבוה למעורבות בתאונה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2982950,00.html

המשך כתבה מתוך YNET

אני מסכים איתם..וגם השפן הוורוד שיושב לידי בזמן שאני נוהג :-D

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
מחקר שנערך באוניברסיטת בן-גוריון מאשר: למי שנוהג תחת השפעת מריחואנה ואלכוהול סיכוי גבוה למעורבות בתאונה.

המשך כתבה מתוך YNET

"הספורט מזיק לעישון" :wink:

פורסם

ואם נוהגים רק בהשפעת מריחואנה, בלי אלכוהול, זה גם יכול לגרום לתאונה??????????????:shock:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

המשך כתבה מתוך YNET

:lol: נו? מה יהיה איתך ירפובליקן? די כבר אני משפריץ בירה יקרה דרך האף :lol: במקום לבלוע אותה....

אגב בדרום הרחוק הכרתי בחור שדרך קבע היה מעשן ורוכב (אבל לא שותה - עקרונית) כל ניסיונות השכנוע שלי שהוא "על זמן שאול" עלו בתוהו.......הוא עדיין רוכב...

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם
ואם נוהגים רק בהשפעת מריחואנה, בלי אלכוהול, זה גם יכול לגרום לתאונה??????????????:shock:

זה לא מחזק את החושים?:puppydoge

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
:lol: נו? מה יהיה איתך ירפובליקן? די כבר אני משפריץ בירה יקרה דרך האף :lol: במקום לבלוע אותה....

אגב בדרום הרחוק הכרתי בחור שדרך קבע היה מעשן ורוכב (אבל לא שותה - עקרונית) כל ניסיונות השכנוע שלי שהוא "על זמן שאול" עלו בתוהו.......הוא עדיין רוכב...

מזדהה לחלוטין...לא שותה אלכוהול..פרט לארועים מיוחדים וחריגים..

ד"א..מהיום שהוצאתי בזמנו רשיון..הפסקתי לשתות..באותה דקה...פשוט מחסום פסיכולוגי של פחד של איבוד שליטה על האופנוע...אפילו אם באותו יום יומיים לא הייתי אמור לרכב..

שריטה...

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

החוש היחידי שמתחזק אצלי זה חושם שלי, הוא ישר מתעורר כמו קרנף מזה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

לא לאורך זמן...( ראה כתבה ) :wink:

פורסם

יש מצב. אבל לא תאונה קטלנית, אלא דפיקה קטנה...

כי אנשים שמעשנים בדרך כלל נוהגים 30 קמ"ש פחות משאר הנהגים בכביש...

פורסם

כל מקרה... לפני כמה וכמה זמן באחת מתוכניות הרכב ב "אגו" בכבלים עשו ניסוי לגבי עישון והשפעתו על נהיגה.... לקחו איזה ניגר (כושון- בעברית).. סתם- קיצר- לקחו איזה בחור שחור ..קיצר.. לקחו איש ונתנו לו לנהוג במסלול כולל סללום

ואז נתנו לו לעשן איזה גויינט בריא ולשחזר את הניסוי

התוצאות: בדיוק אותה רמת נהיגה-- בהבדל אחד

על מנת להגיע לאותם תוצאות נהיגה יש צורך בריכוז הרבהההה

יותר גבוה כאשר נמצאים תחת השפעת הגראס\חשיש.

כל מי שמעשן ונוהג יודע שזה לא מומלץ

אני זוכר תתקופה שלא היה מומלץ בארץ להיכנס לים אחרי שאכלת אבטיח

ןהמציל היה אשכרה מונע מאנשים עם פלחי אבטיח להיכנס למים (היה מעושן רצח)

(חוף הסלע- בת ים- שנות ה70 ותחילת ה80)

פורסם

אני עדיין שותה,(הרבה) ורוכב, פעם אחרונה לפני שחודשיים,בקבוק וודקה כמעט שלם, ואני פה,כותב. אותו כנ"ל לגבי עישוןף או,כמו שהיינו לפני 15 שנים עם טריפים ואקסטות, אחרי מסיבות בניצנים וכל מיני חורים אחרים בדרום. העיניין לדעתי הוא לא אם אדם יכול לנהוג בסוטול, אלא כמה זמן הוא מבלה "תחת השפעה". ז"א, ככל שהאובייקט נמצא יותר תחת השפעת סמים\אלכוהול, ככה תהיה היכולת שלו גבוהה יותר להתמודד עם זה גם בזמן נהיגה..זה כמו ירידה בצלילה לעומק של שיכרון המעמקים. מי שלא יודע להתמודד עם טריפים\סוטול כבד מאד, יש לו סיכוי גבוה לא לחזור לעומק כזה, ומי שהתמודד מספר רב של פעמים עם השפעות סמים חריפות,(ואני לא מדבר על באנגים כל הלילה אלא הרבה יותר קשה,) יחזור מעומק כזה בלי בעיה, ואפילו יעצור בזמן לתחנת ביניים.

ואני כרגיל, כותב מניסיון..

dont drink & drive, just smoke & ride

פורסם
אני עדיין שותה,(הרבה) ורוכב, פעם אחרונה לפני שחודשיים,בקבוק וודקה כמעט שלם, ואני פה,כותב. אותו כנ"ל לגבי עישוןף או,כמו שהיינו לפני 15 שנים עם טריפים ואקסטות, אחרי מסיבות בניצנים וכל מיני חורים אחרים בדרום. העיניין לדעתי הוא לא אם אדם יכול לנהוג בסוטול, אלא כמה זמן הוא מבלה "תחת השפעה". ז"א, ככל שהאובייקט נמצא יותר תחת השפעת סמים\אלכוהול, ככה תהיה היכולת שלו גבוהה יותר להתמודד עם זה גם בזמן נהיגה..זה כמו ירידה בצלילה לעומק של שיכרון המעמקים. מי שלא יודע להתמודד עם טריפים\סוטול כבד מאד, יש לו סיכוי גבוה לא לחזור לעומק כזה, ומי שהתמודד מספר רב של פעמים עם השפעות סמים חריפות,(ואני לא מדבר על באנגים כל הלילה אלא הרבה יותר קשה,) יחזור מעומק כזה בלי בעיה, ואפילו יעצור בזמן לתחנת ביניים.

ואני כרגיל, כותב מניסיון..

אבל העניין הוא, שכשהבנאם מגלה שהוא לא יכול להתמודד עם כל ה"סוטול" ההזיות וכו'

הוא כבר בבית חולים.

אבל אם בנאדם חושב שהוא יכול לנהוג/לרכב תחת השפעת סמים. חיים שלו!

עדיף לנהוג תחת השפעת סמים ולא תחת אלכוהול!

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

שיהיה בבי"ח, ודי מגיע לו, מה שיותר מדאיג זה אם בדרך הוא יהרוג כמה חפים מפשע! שלא תבין לא נכון, אני חושב שנהיגה\רכיבה תחת השפעה היא פשע,לא פחות. זה שאני לא מקיים מה שאני חושב, זה רק כי אני חריין חלש אופי..

dont drink & drive, just smoke & ride

• תוכן חדש...