Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מחפש רכב לצעיר עד 80 אלף אם אפשר שיהיה גג שמש אז עדיף.

כדאי כמה שיותר חסכוני ושנראה טוב כאוטו לצעירים.

בדקתי על מאזדה 3 קיה הונדה סיוויק קיה פורטה יונדאי i25 וi35

יש מלא לא יודע מה כדאי, וגם אשמח אם תמליצו לי על מגרשים או חברות ליסינג באזור חולון

פורסם

לא מתלהב כל כך מרנו

יש עוד אפשרויות?

ראיתי שם בקל אוטו מבצע על מאזדה 3 1600 ב62 אלף במזומן.

מישהו יודע פרטים על המבצע הזה? אלה מכוניות במצב טוב או גרוטאות עם קילומטרז' בשמיים?

פורסם

"מאזדה 3 קיה הונדה סיוויק קיה פורטה יונדאי i25 וi35" לא בדיוק עונות על ההגדרה אוטו שנראה טוב לצערים.

למה שלא תחפש לך איזה אלפא מיטו או סיאט איביזה?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אלפא מיטו מוכרים יותר בגרסא הידנית מאשר אוטומטית והיא לא בידיוק נכנסת בתקציב

סיאט חשבתי עלייה אבל היא לא חרושה מידי? כאילו כל אחד מציע תרכב הזה בתקציב הנ"ל

פורסם

אז חפש לך I20 מאובזרת, מאזדה 2 או סוזוקי סוויפט. בשביל מה אתה צריך רכב משפחתי?

במתיחה קלה של התקציב אפשר למצוא אפילו קיה ריו אוטומטית משנת 2012 (הדגם החדש).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לא ממש צריך אבל בד"כ לפחות לטעמי רכבים משפחתיים יותר יפים מהמיני וכל שאר הסוגים

מה היית ממליץ לחפש i20 או קיה ריו?

פורסם

אלפא 159 הרכב הפרקטי היפה ביותר שקיים גרסאת הדיזל יחסית חסכונית ומאוד מאוד מהירה.

הבעיה שהרכב צריך הרבה אהבה ותחזוקה אם אפילו פעם אחת תחשוש שלא תצליח להחזיק אותו תעשה טובה תוותר על הרכב חבל להרוס עוד אקזמפלר נדיר בשוק.

פורסם

מאיפה שלפת 159:roll:

מיטו דווקא כן נכנסת בתקציב(גבול עליון), איביזה גם כן אופציה סבירה וזולה יותר. כמו כן, ניתן אפשר לבדוק לגבי סוויפט, פיאסטה ופאביה.

פורסם

אפשר גם גולף 1600 אני חושב שבאיזור ה - 2009 - 2010.

יש מציאות לא בטוח שיהיה סאנרוף אבל רכב מהנה.

אולי אפילו יישאר לך עודף.

פורסם

רוצה רכב חסכוני אבל דורש רכב משפחתי, בשביל מה?

לא חבל על הכסף? על הדלק? על הצמצום במקומות החניה האפשריים? (יותר קל למצוא מקום לאיזו i20 או קליאו מאשר לאיזו משפחתית כמו i35 או סיביק)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
רוצה רכב חסכוני אבל דורש רכב משפחתי, בשביל מה?

לא חבל על הכסף? על הדלק? על הצמצום במקומות החניה האפשריים? (יותר קל למצוא מקום לאיזו i20 או קליאו מאשר לאיזו משפחתית כמו i35 או סיביק)

וואלה חיפשתי נגיד I20 מאובזרת אבל קשה למצוא ביד 2 נגיד

מבחינת חנייה אני מסכים אבל זה לא פרמטר שהרוב לוקחים בחשבון

מה אתה היית ממליץ ואיפה לחפש? באזור חולון/המרכז...

הייתי למשל עכשיו בשלמה סיקסט ואלבר היתסכלתי על מאזדה 3

כעיקרון הקילומטרז הכי נמוך שאפשר למצוא שם זה 50 בערך ואני לא בטוח שכדאי ללכת על זה

מה אתם אומרים?

פורסם

לא מבין מה אתה מוצא במאזדה 3.

רכב מאוד מיושן מבחינת שילוב מנוע-גיר, צריכת דלק גבוהה, לא מאובזר במיוחד, לא נוח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא מבין מה אתה מוצא במאזדה 3.

רכב מאוד מיושן מבחינת שילוב מנוע-גיר, צריכת דלק גבוהה, לא מאובזר במיוחד, לא נוח.

אני פתוח להצעות אחרות הבעיה שגם אותם לא קל למצוא

כעיקרון מה שאני מוצא ואוהב במאזדה 3 זה העיצוב אפשר להגיד

• תוכן חדש...