Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקרב היום יומי על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקרב היום יומי

אני יתחיל מזה שאנינהג עם ותק של 10 שנים נוהג כ 10 אלף קילומטר בשנה על רכב פרטי ועוד 5 אלף על רכבעבודה. אוהב לצאת לנסיעות סתם כי זה מה שעושה לי טוב.

בזמן האחרון הנסיעותרוגע והשלווה נהפכים למלחמה של ממש, אני נתקל בעבירות תנועה של ממש וכרגע אנימתחיל פשוט חושב פעמיים האם שווה לי לצאת לנסיעה או לא.

זה מתחיל מזה שאיןכבוד הדדי בין אנשים בכביש אפילו אם נתעלם כרגע מהחוקים שחוקקו.

אני פוגש יותר ויותראנשים ששמים פס על אנשים. למקרה ניקח את כמה דוגמאות משבוע שעבר סה"כ 6 שעותנהיגה כל השבוע לא מעל 400 קילומטר בערך200 מחוץ לעיר ו 200 בתוך העיר. אני פוגש עבירות מהסוג שבו המניעה היא ע"יגורם מוסמך לזה (המשטרה) שכל השבוע לא פגשתי אף ניידת אחת במסלול שלי אם כן אזכנראה זה היה זיהוי פלילי.

התאונות שאנו רואיםיכולות הן שטותיות שאם הייתה לו רק נוכחות הגננת (המשטרה) היו נמנעות וכמובן גםהקטלניות שבהן גם לדוגמה חציית צומת באור אדום , אי מתן זכות קדימה , אי שמירתמרחק , אי שמירת נתיב , נסיעה ללא איתות.

כל עבירה הנ"ל יכולהלגרום לתאונה קשה ומזעזעת אבל הגורם היחיד שיכול לטפל באלו זאת הגננת ומה אומר ,חסרהבכביש.

כמובן שהרבה יגידו זהתרבות הנהיגה , אבל אני אומר מי שאדם תרבותי בדרך כלל לא מבצע עבירות מסוג זה , זהבא מהבית זאת ההשכלה , הכבוד , המתן עזרה ,התרומה אדם כזה בדרך כלל לא עושה משהוכזה.

הנהיגה של חברותהציבוריות שבין אם זה נהגי אוטובוס ומוניות בין אם זה פקחי העירייה ובין אם זאתהמשטרה לא מהווים לנו דוגמה .

לא יכול להיות שנהגאוטובוס נוסע בתוך העיר 60 קמ"ש ומנסה להספיק לרמזור השני , לא יכול להיותשנהג אוטובוס חותך מישהו כי הוא גדול , לא יכול להיות שנהג מונית יחתוך אותך ויתחיללקלל, לא יכול להיות שפקח עירייה ירשום דו"ח לנהג שעמד בכחול לבן בזמן שאותוהפקח נסע ודיבר בנייד בזמן נהיגה , לא יכול להיות שהמשטרה עושה מה שהיא לא אמורהלעשות!

מה משותף לכל אלא הםעוברים על החוק.

בזמן שהמשטרה אמורהלהשליט סדר ברחובות היא מציבה מצלמות מהירות . אין זה מענה לבעיית הנהיגה בארץ .המענה היחיד שאני מוצא זה כמו בגן כדי שילד לא יעשה שטויות לא יתחיל לצעוק לריבולקפוץ מהמגלשה הגננת צריכה להיות לידו.

התקציב לדעתי לא מפריע יש יותר מדי שחיטות ויש יותר מדי קומבינות ופשוט האחראים על כך לא עושים את העבודה המוטלת עליהם.

מצטער , הגיעו מים עדנפש די לא רוצה לצאת לקרב היומי ולדעת שאולי איזה אחד שלא ממש מאופס על עצמו יפגעבי .

חומר למחשבה שבועטוב.

פורסם

כמו בבדיחה על ספר הבישול למרוקאית, קודם כל תירגע. אם אתה מתעצבן מכל דבר שקורה בכביש (וקורה הרבה) אתה פשוט חורג מפרופורציות. אני עושה ק"מ שנתי כפול ויותר, ואם הייתי מתעצבן מכל דבר (מה גם שאני בן אדם די עצבני מטבעי), כבר מזמן הייתי רוכש מנוי לקרדיולוגית ולנט"ן.

דרך אגב, על מה מבוסס הביטחון שלך ביכולת המשטרה להשליט סדר בכבישים?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא האדם שמתעצבן בכביש ... ההפך רגוע מאוד פשוט אכפת לי קצת.

בבית סוהר למה יש סוהרים? בגן למה יש גננות? בגבול למה יש חיילים?

יש מדינות לא קטנות שזה עובד למה שזה לא יעבוד אצלינו?

פורסם

לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה כותב "בזמן האחרון".

אם אתה מתכוון לשבוע האחרון - אז אולי זה מזג האוויר המשוגע.

אם אתה מתכוון לשנתיים - שלוש האחרונות, אז אולי שינית את מסלולי הנסיעה שלך.

ואולי זה בכלל הסלולרים שגורמים לאנשים לשבת במכונית אבל להיות במקום אחר.

אם אתה מתכוון לשלושים-ארבעים שנה האחרונות - אז כנראה אתה צודק. צפוף יותר ואולי אנשים חושבים יותר על עצמם ופחות על אחרים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני לא האדם שמתעצבן בכביש ... ההפך רגוע מאוד פשוט אכפת לי קצת.

בבית סוהר למה יש סוהרים? בגן למה יש גננות? בגבול למה יש חיילים?

יש מדינות לא קטנות שזה עובד למה שזה לא יעבוד אצלינו?

כי אתה חי במדינת עולם שלישית, בה גם עובד ממוצע בחברת הייטק הוא ערס אגואיסט שחושב רק על עצמו.

למשטרה אין מה לעשות עם זה (מה גם ששוטר ממוצע הוא בדיוק מה שכתבתי שורה מעל, רק עם מדים). למנהיגים לא איכפת, כי סטטיסטית ביריונות וערסיות על הכביש לא מובילים לתוצאות מרות חוץ מעצבים (בדיוק כמו שאף אחד לא מת מאלו שיש להם רק שאלה בתור בקופ"ח).

אין מה לעשות עם זה חוץ מלהוציא עצבים בפורום אינטרנטי, או לכתוב סטטוס בפייסבוק או לבכות לחברים. פשוט אין.

וכמובן שלא שווה להתעצבן מזה. זה לא יעלם לשום מקום ורק ילך ויחמיר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...