Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה שלי חבילה הוחזרה לסין בגלל המיקוד החדש. הזמנתי הרבה חבילות וזו הראשונה שהייתה איתה בעיה. הדואר לא מתייחס למיקוד הישן, מבחינתו זו טעות.

את המיקוד החדש תוכל למצוא בטופס הארנונה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הזמנתי בחודשיים האחרונים כמה עשרות מוצרים, כולם עם המיקוד הישן, וכולם הגיעו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
אבל שים לב שהיא טיילה בעוד כמה מקומות, אני רואה שרשום FRA אני יכול לנחש שהכוונה לצרפת, לגבי הPVG אין לי מושג...

אלה הקודים של שדות התעופה:

PVG-PuDong ,china

FRA-Frankfurt , germany

PEK- Beijing, china

או שהחבילה שלך מטיילת בעולם או שאין להם מושג היכן היא נמצאת. שים לב שהדווח הוא NULL

פורסם

אני באותו מצב עם חבילה מסינגפור. במעקב שלהם רשום שהחבילה הגיעה לישראל, ואילו במעקב של דואר ישראל אין זכר לחבילה.

פורסם

שלשות האותיות הן סמלים של נמלי תעופה - PVG הוא שנגהאי, PEK הוא בייג'ינג ו-FRA הוא הוא פרנקפורט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי חבילה מסין שנשלחה לפניי חודש ועד היום לא הגיעה.

אין מידע מסודר במעקב וזה התעכב יותר מדי זמן. תבעתי את המוכר באיביי וקיבלתי את כספי חזרה.

הזמנתי מוצר דומה מיפן במחיר כפול בתקווה שיגיע.

כשאני מנסה לעקוב אחריי החבילה אין כלום!

האמת שביחס לארץ המחיר מצחיק. מדובר בעדשה שעולה בסביבות 1000₪ (באופן תמוה למדי) בארץ. באיביי רכשתי מסין ב60$ במכרז. (ללא מכרז רצה ב100$ כמו מוכרים אחרים). אמרתי שאני אקח סיכון ואלך על זה.

בסופו של דבר מצאתי את עצמי מזמין את הדגם המתקדם יותר של העדשה (דור שני) ב120$ מיפן. באסה. :?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מספ]ר פריטים שהוזמנו מסין והנוק-גונק בסוף מאי הגיעו תוך 8-12 יום. המשעשע הוא שדווקא הפריט שנשלח ב-EMS היה האחרון להגיע.

מצד שני - יש לי הזמנה מתחילת פברואר שטרם הגיעה והרמתי ידיים. אבל שווה $3 ולא שווה מאמץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפך אחד עוד לא ציטט את הכותרת של השרשור לבדיחה צפויה, אך כזו שתרגום לגיחוך קל?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...