Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי טוראן 2008 דיזל נכון לעכשיו עברה 105k.

כל הבעיות התחילו מאז שהחליפו לי מצמדים בעקבות רעידה קלה בשילוב מהילוך 2 ל3.

הבעיות הן:

א) בנסיעה לרוורס ב70% מהפעמים יש דפיקות נוראיות נראה כמו מצב

שההילוך נכנס ומשתחרר וחוזר חלילה כמו כן קורה גם מצב שההילוך נכנס ופתאום הרכב מאיץ מעצמו (סכנה!!).

ב) בנסיעה בפקק הרכב מחליף מעצמו להילוך 2 מצב שגורם לאוטו לרעוד עם אני לא לוחץ על הגז.

חזרתי למוסך כמה פעמים עד שהוחלט להליף שוב את המצמדים (יש לציין שעברתי למוסך הנגב בצומת בילו

ובזמן הבדיקה לא היו דפיקות חזקות ברוורס כמו שציינתי שזה קורה בערך 70% מהזמן).

נסעתי לשלום וכבר אחרי שעתיים חזרו התופעות שהיו.

חזרתי למוסך והחליטו להחליף מחשב גיר.

כמו שניחשתם התופעות חזרו כבר במהלך היום.

מרוב ייאוש לא חזרתי למוסך נסעתי עוד 15k .

נכון להיום התופעות עדיין קיימות ונוספו עוד כמה

1) רעשים בהורדת הילוך מ3 ל2 ב80% מהפעמים לפעמים רעש ממש חזק

2 במצב של עלייה יחסית קשה (בהר המנוחות) עזבתי את הברקס ונתתי לרכב ליסוע לבד קדימה ואחרי דקה ההילוך פשוט השתחרר והרכב התחיל להדרדר אחורה!!!

3) המנורה של D הבהבה והרכב לא הגיב (קרה פעם אחת)

הגיר לפעמים מעביר הילוך לפני הזמן ואז מיד מוריד שוב.

אני ממש מ י ו א ש האם לדעתם זו בעיה של הגיר עצמה??

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
2 במצב של עלייה יחסית קשה (בהר המנוחות) עזבתי את הברקס ונתתי לרכב ליסוע לבד קדימה ואחרי דקה ההילוך פשוט השתחרר והרכב התחיל להדרדר אחורה!!!

אסור לעשות את זה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

המוח הוחלף פעמיים

פעם ראשונה לפני מס שנים כשהאוטו לא היה ברשותי

פעם שניה לפני כחודש וחצי

ההחלפה השניה עזרה בדיוק לשעתיים מאז שהוצאתי את האוטו מהמוסך

אח"כ כל הבעיות חזרו.

הבעיה הכי גדולה זה בשילוב לרוורס זה גם מסוכן וגם דפיקות נוראיות כאילו מישהו דופק עם פטיש

מה זה יכול להיות אני אובד עצות

כשהייתי במוסך אז כאילו לעצבן הדפיקות החזקות לא הופיעו אני ממש מתוסכל

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

שכחתי לציין עוד תופעה

כשאני נמצא במצב עצירה בעלייה ממוצעת לדוגמא ברמזור אז כשאני עוזב את הברקס בשביל להתחיל ליסוע לוקח לאוטו כמה שניות להשתחרר כביכול מהנעילה קל הברקס או מה שזה לא יהיה ואם אני לא מחכה שהוא ישתחרר לבד ומיד לוחץ על הגז אז מרגישים כמו מכה קלה והוא משתחרר בלחץ.

פורסם

מנורה מהבהבת= כבר סימן טוב,שאולי יהיה קצה חוט שיעזור לאתר את התקלה.

מהיכן אתה בארץ ? אולי נוכל להמליץ לך על בעל מקצוע טוב לאבחון התקלה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ברשותי טוראן 2008 דיזל נכון לעכשיו עברה 105k.

כל הבעיות התחילו מאז שהחליפו לי מצמדים בעקבות רעידה קלה בשילוב מהילוך 2 ל3.

הבעיות הן:

א) בנסיעה לרוורס ב70% מהפעמים יש דפיקות נוראיות נראה כמו מצב

שההילוך נכנס ומשתחרר וחוזר חלילה כמו כן קורה גם מצב שההילוך נכנס ופתאום הרכב מאיץ מעצמו (סכנה!!).

ב) בנסיעה בפקק הרכב מחליף מעצמו להילוך 2 מצב שגורם לאוטו לרעוד עם אני לא לוחץ על הגז.

חזרתי למוסך כמה פעמים עד שהוחלט להליף שוב את המצמדים (יש לציין שעברתי למוסך הנגב בצומת בילו

ובזמן הבדיקה לא היו דפיקות חזקות ברוורס כמו שציינתי שזה קורה בערך 70% מהזמן).

נסעתי לשלום וכבר אחרי שעתיים חזרו התופעות שהיו.

חזרתי למוסך והחליטו להחליף מחשב גיר.

כמו שניחשתם התופעות חזרו כבר במהלך היום.

מרוב ייאוש לא חזרתי למוסך נסעתי עוד 15k .

נכון להיום התופעות עדיין קיימות ונוספו עוד כמה

1) רעשים בהורדת הילוך מ3 ל2 ב80% מהפעמים לפעמים רעש ממש חזק

3) המנורה של D הבהבה והרכב לא הגיב (קרה פעם אחת)

הגיר לפעמים מעביר הילוך לפני הזמן ואז מיד מוריד שוב.

אני ממש מ י ו א ש האם לדעתם זו בעיה של הגיר עצמה??

אני יודע שלפעמים זה קשה ולא נוח אבל אין מה לעשות תחליף מוסך כמו שמחליפים רופא . בעלי מקצוע בענף הרכב שונים ברמתם המקצועית ונסיונם, חלק מידע שנצבר במוסך אחד לא מועבר לכול המוסכים באותה רשת יבואן. אתה רואה בעצמך שהתקלות לא נעלמות תיגש למוסך אחר ואולי תיפול על בעל מקצוע עם נסיון יותר גדול.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם
מנורה מהבהבת= כבר סימן טוב,שאולי יהיה קצה חוט שיעזור לאתר את התקלה.

מהיכן אתה בארץ ? אולי נוכל להמליץ לך על בעל מקצוע טוב לאבחון התקלה ?

פעם אחת קרה שהמנורה היבהבה אני לא יודע עד כמה זה יכול לעזור

פורסם
שלח מייל ל-VW גרמניה עם ההיסטוריה והכנס אותם לסיפור כדי שגם הם יהיו מעורבים.

איזה היסטוריה לשלוח להם? יותר נכון איך אני משיג את ההיסטוריה?

פורסם
אני יודע שלפעמים זה קשה ולא נוח אבל אין מה לעשות תחליף מוסך כמו שמחליפים רופא . בעלי מקצוע בענף הרכב שונים ברמתם המקצועית ונסיונם, חלק מידע שנצבר במוסך אחד לא מועבר לכול המוסכים באותה רשת יבואן. אתה רואה בעצמך שהתקלות לא נעלמות תיגש למוסך אחר ואולי תיפול על בעל מקצוע עם נסיון יותר גדול.

אני גר בקרית מלאכי ויש לי מוסך במרחק יריקה מהבית ובמוסך הזה החליפו לי לראשונה את המצמדים וכל הבעיות התחילו מאז, ואני מתכוון שמיד כשהוצאתי את האוטו חזרתי אליהם בגלל התופעות המוזכרות לעיל שלא היו לפני החלפת המצמדים. מכיוון שלא ידעו לפתור את הבעיה עברתי למוסך בצומת בילו מרחק 20 דקות נסיעה.

היכן יש אנשים מקצועיים שאוכל לסמוך עליהם ואני מוכן גם להשאיר להם את הרכב כדי שיסעו איתו יותר מ5 דקות של הבדיקה שעושים וככה אני מאמין שיבינו בדיוק על מה אני מדבר.

אני עם הסיפור הזה כבר כמה חודשים והאחריות אוטוטו נגמרת

פורסם

יש המלצות חמות למוסך רון, שהוא גם חבר בפורום.

כל החוות דעת ששמעתי עליו חיוביות והשמועה אומרת שהוא מומחה ברמה שלא רואים הרבה בארץ לוואגיות.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם
יש המלצות חמות למוסך רון, שהוא גם חבר בפורום.

כל החוות דעת ששמעתי עליו חיוביות והשמועה אומרת שהוא מומחה ברמה שלא רואים הרבה בארץ לוואגיות.

אכן אין על רון.

אבל במקרה שלך הגיר באחריות ולכן גם רון ישלח אותך לטיפול במוסך מורשה שיחליף את החלק בחדש על חשבון החברה.

קובי

:-)

• תוכן חדש...