Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן אין על רון.

אבל במקרה שלך הגיר באחריות ולכן גם רון ישלח אותך לטיפול במוסך מורשה שיחליף את החלק בחדש על חשבון החברה.

המוסך של רון הוא לא מורשה של פולקסווגן??

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה היסטוריה לשלוח להם? יותר נכון איך אני משיג את ההיסטוריה?

כל מה שאתה מספר לנו. כל מה שעברת כולל הבעלים הקודם. צור קשר גם עם היבואן ותגיד להם שאף מוסך לא פתר עד עכשיו את הבעיות שלך.

פורסם
לא.

בשנים האלה הטוראן הגיע עם dsg6 לא?

בתחילת 2008 הם הגיעו עם dsg6 בסוף 2008 (שלי זה ספטמבר) הם כבר עם dsg7.

מי יכול להמליץ לי על מוסך פולקסווגן מקצועי באיזור קרית מלאכי.

הייתי כבר ב-י.ב. דרום בבאר טוביה ובמוסך הנגב בצומת בילו

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

מישהו יכול להמליץ לי על מוסך מורשה מקצועי?

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום.

אני מצטער שאני מעלה את הנושא מחדש אבל לפני מספר חודשים הזמינו אותי מטעם היבואן להחליף מוח גיר על חשבונם.

אחרי חודש חודשיים התחילו לי רעידות בהחלפת הילוך מ2 ל3. הגעתי שוב למוסך אבל אמרו לי שאני סתם מתבכיין וכל עוד האוטו נוסע תמשיך ליסוע. לצערי היום 10-2-14 לוח המחוונים של הגיר התחיל להבהב והאוטו לא הגיב לגז כלומר לא נוסע . אני כרגע נמצא במוסך מכניסים את האוטו לבדיקה אבל אמרו לי שאין לי כבר אחריות בספטמבר האחרון עבר חמש שנים ואני עם 144k. האם זה הגיוני כל הסיפור שעכשיו ידרשו ממני אלפי שקלים על תיקון?

האוטו אצלי שנה והוחלפו לו מספר פעמים מוח וקלאצים. מה עושים????

פורסם

עכשיו אמרו לי שצריך להחליף מוח ויעלה לי 3200 במקום 7200 !!!!! האם עליי להסכים לעוול הזה? אני אובד עצות

פורסם

אל תמהר להסכים.

נסה ליצור קשר עם שירות הלקוחות או מכתב ליבואן.

מקווה שיבואו לקראתך.

פורסם

פניתי עכשיו לשירות לקוחות וצריכים לחזור אליי.

אם הייתי יודע שהבעיה תיפתר הייתי איכשהו מתחייב ומשלם אבל בממוצע כל חצי שנה הולך המוח אז מה הטעם וההיגיון?

פורסם

מגיב באיחור

הבעיה ברורס זה לא בעיה אל תשכח שמדובר בגיר ידני עם מערכת שגומת לרכב לא לדרדר בעליות.

ברגע שאתה מזנק בעליה הרכב לא מדרדר אחרה ברגע שאתה משחק עם הברקס הוא מניח שאתה לא בעליה ולכן מדרדר בל מקרה לא מדובר בתקלה.

פורסם

לגבי הרוורס מה שהיה לי זה בהחלט הייתה תקלה כי אני מדבר על דפיקות רציניות שהיו בשילוב לרוורס וגם שהאוטו היה מאיץ לפעמים לבד ברוורס שזה סכנה!!

בכל אופן לגבי הסאגה שהייתה לי היום שרצו להחליף לי מוח גיר ומתוך "רצון טוב" עשו לי 60% הנחה למרות שיש בעייה ידועה עם כל הdsg7 ולמרות שרק לפני 7 חודשים הוחלף מוח

הבעתי את חוסר הרצון והמוכנות שלי לשלם והתקשרתי לצ'מפיון ודברתי עם מנהל המוסך בסופו של דבר מחליפים לי מוח ללא עלות.

עכשיו לשמחתי הצלחתי. השאלה שלי מה אתם ממליצים לי לעשות הלאה?

ליסוע רגיל ולחכות (מתוך ממוצע) כמה חודשים עד התקלה הבאה ואז מה יהיה???

פורסם

לא הבנתי, אמרת שלפני מספר חודשים הזמינו אותך להחליף מוח במסגרת הקומפיין שהיה ל DSG7, ועכשיו יש בעיה עם המוח ורוצים שלתשלם חצי כי נמרו לך 5 שנים ואתה על 144 אלף.

הרי על החלק המקורי שהורכב במוסך היבואן ניתנת אחרוית של שנתיים כמדומני אז איך עכשיו דורשים תשלום על חלק שהוחלף לפני מספר חודשים?????

פורסם

חלק שהוחלף במסגרת האחריות על הרכב לא בהכרח מקבל אחריות נוספת של שנתיים.

צריך לבדוק את הסוגייה מול המוסך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...