Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתי היום להניע את האוטו והוא לא הניע ובנוסף נדלקה מנורת כזאת עם סימן של רכב ומפתח בצבע צהוב (בדקתי בספר זה משהו שלא איימבוליזר ) עכשיו חיכיתי איזה 5 ד' עם סוויץ סגור ואז הניע ולא הופיעה המנורה .. , ברכב אין קודן או משהו כזה אז למה מלכתחילה נדלקה המנורה ?

פורסם

יכול להיות שאצלך במפתח קיים צ'יפ כזה שהאמובלייזר המובנה אמור לזהות עם הכנסת המפתח לסוויץ'. אם זה קורה שוב נסה את המפתח ספייר ותראה אם מניע מייד.

פורסם

גם ברכבים ישנים מאוד כמו פונטו 95 קיים אמובלייזר מובנה שמזהה את המפתח. יצא לי להיתקל במצב בו פונטו שכזו מידי פעם לא הניעה או שהייתה מניעה וניכבית ושימוש והחלפה לספייר המקורי פתר את הבעייה.

פורסם

אין לי מושג , איך אני יכול לדעת ? לא היה לאוטו שלט שקיבלתי את האוטו רק מפתח ,אני הלכתי לרדיו צליל בירושלים והם התקינו לי שלט

פורסם

בדוק עם סורק תקלות מה תקלה בלוח וגם במנוע, בדגם שלך יש הרבה תקלות עם הלוח שעונים.

אפשר לפרק את הלוח לבדיקה או תיקון, התקלה קורת בעיקר שחם.

פורסם

תחילה תתחיל מהקל אל הכבד, קח את המפתח שלך למנעולן לבדיקה, ישנו מכשיר שבודק את טיב שידור האות מהמפתח, אם המפתח תקין משמע יש בעיה במחשב הרכב משהו כמו האנטנה שקולטת את המפתח שנמצאת מסביב לסוויץ, או בלוח שעונים כמו שאמרו לל פה קודם, או במחשב ניהול.

אחרי שתשלול בעיה במפתח עצמו גרור את הרכב למוסך מורשה להתחברות למחשב לבדיקה.

• תוכן חדש...