Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען רכב (איכותי) לאייפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מישהו יודע היכן ניתן למצוא מטען רכב איכותי לאייפון?

היה לי מטען שכשהייתי מחבר אותו היה שורף לי את הפיוז במצת וגורם לעוד שלל צרות.

ככה שהפעם אני מחפש מטען איכותי שבוודאות לא יגרום לי לבעיות כמו הקודם.

תודה :)

פורסם

גם לי היו לא מעט מטענים,כולם זבל וכל אחד בתורו שרף לי פיוז אחרי כמה שבועות..

בסוף קניתי מחנות SOGOOD של סונול מטען עם כמה חיבורים של פוג'יקום ב40ש"ח אאל"ט - עובד דבש כבר כמה חודשים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ממליץ על המוצר הזה:

http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2692-%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%9F-iPhone-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-1A-%D7%A2%D7%9D-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%9C%D7%99-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-SIGMA-%D7%93%D7%92%D7%9D-C-IPH

היה לי בעיה שכל כבל/מטען לא היה טוען לי את ה3S בזמנו, זה היה המטען הלא APPLE היחידי שטען לי את המכשיר, היום אני כבר עם ה5, אבל עדיין מטעין בגאווה את ה4S של אשתי.

גילוי נאות, אני גם מוכר את המוצרים האלה ואת זה ספציפי. אם תרצה שלח לי הודעה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
http://www.amazon.com/Griffin-Technology-PowerJolt-iPhone-Black/dp/B0042B82W6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1368305497&sr=8-3&keywords=griffin+car+charger

החזיק מעמד יותר מכבל מקורי של אפל. גם מרגיש איכותי יותר.

+1 לגריפין. יש לי את הגירסה הרזה, בעלת שקע USB בודד אבל עם Output של 2000mah. טוען את המכשיר מהר מאוד.

• תוכן חדש...