Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש בעלי סיטרואן C4 VTS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש בעלי סיטרואן C4 VTS לשם קיום מפגש עתידי

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

מאיר, אם אתה כבר פותח שרוש ייבש יחסית, לפחות תעלה תמונות של הכלה בשביל לעורר את התאבון. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

דניס הנה תמונה .. ולכל בעלי ה C4 VTS אל תתביישו כנסו ותתפקדו

IMG219 (640x480).jpg

IMG218.jpg

fly low drive fast

פורסם

מהממת, מת על העיצוב שלה.

אני בטוח שיושבי הפורום ישמחו לסקירה על הרכב וההתרשמות שלך ממנו, סה"כ אין עליו הרבה מידע ומה שיש לא מפרגן במיוחד.

אגב, ייתכן שהיית בנתניה אתמול? ראיתי רכב זהה בחניה של מרכז קניות בשעות הערב.

פורסם
מהממת, מת על העיצוב שלה.

אני בטוח שיושבי הפורום ישמחו לסקירה על הרכב וההתרשמות שלך ממנו, סה"כ אין עליו הרבה מידע ומה שיש לא מפרגן במיוחד.

אגב, ייתכן שהיית בנתניה אתמול? ראיתי רכב זהה בחניה של מרכז קניות בשעות הערב.

:mm_yeah: ^

.....

.We apologise for the inconvenience

פורסם

טוב לכל מיש שמעוניין לקבל קצת פרטים אז ככה הרכב שלי שנת 2006 נפח כמובן 2 ליטר הספק 180 כ"ס בבדיקת דיינו שעשיתי לאחרונה יש לרכב 164.5 כ"ס בגלגל !! לרכב קיט יניקה של Kַַַַ&N TYPHOON

וכרגע אני ממשיך את הפרוייקט לכיוון של בולמים כנראה BILSTEIN B12 PRO KIT .

וכמובן REMAP ניהול מנוע ואני מקווה להשיג 200+ כ"ס מהאטמוספרית הזאת.

הרכב כרכב יום יומי מפנק ברמות על ,מאיץ מדהים ובעל אחיזת כביש טובה ++תשאלו את החברה של PSI על הטיול האחרון לערד סדום ,הרכב מרווח מבפנים ואפילו עם שתי דלתות אני מסתדר מצויין עם הילדים, חסר לי רק דבר אחד וזה רעש הגדישה.

אבל מעבר לזה הרכב מציג פשרות של רכב ספורטיבי מתון ליום יום שיכול להיות וורסטילי הן לקו ישר והן לסיבובים כיאה לצרפתיה.

העסקה הטובה ביותר שעשיתי בשנים האחרונות, סתם לידיעה הרכב הזה פופולארי מאוד באוסטרליה

fly low drive fast

פורסם

מה עם קיט גדישה יעודי?

מההתרשמות שלי ממך אתה ה-אדם לעשות פרוייקט שכזה באופן מוצלח ויסודי.

פורסם

גם לי יש אחת. והנה השלישית 8)

וברצינות - על ידי לובינסקי יובא משלוח אחד בלבד בן 18 מכוניות (לא יודע הנתון כולל את מכונית ההדגמה שהינה היחידה מודל 2005) בהתפלגות כמעט זהה בין שחורות לאדומות ועם גג זכוכית ובלעדיו. אחת נוספת הוזמנה מאוחר יותר בצבע אפור כהה וידוע לי על נוספת שהגיעה ביבוא אישי (שחורה אף היא). אני מניח כי כמה ירדו מהכביש במרוצת השנים, כך שלא צריך יותר מדי דונמים בשביל מפגש...

שי

2vts.jpg

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...