Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום, אני מחפש אוטו עד 13 אלף שקל והבנתי שפונטו ספייס תהווה לי תמורה טובה למחיר.

אשמח אם תתנו לי חוות דעת על האוטו הבא:

פונטו ספייס - Active Spice אוט' 1.3 יד שנייה

עבר 184,000 קילומטר

ב11 אלף שקל

אז השאלה שלי מה אני צריך לבדוק? על מה לשים דגש?

אשמח לעזרה תודה רבה

פורסם

לפי מה שאני זוכר מדובר בדגם עם הגיר הרובוטי.

הגיר הזה מעביר הילוכים דיי בגסות ומתדרדר אחורה בזינוק בעליה, מה שכן ביחס לגירים אחרים מסוגו הוא עדיף ויחסית עובד בצורה מעודנת.

פורסם

נסה לחפש את גירסת הדינמיק,היא חזקה יותר ועם גיר רציף,מעבר לזה הפונטו חסכונית ולא יקרה לאחזקה.

הייתי מציע לך לעשות נסיעת מבחן גם על הגיר הרובוטי.

יש לך יונדאי גטס,פחות חסכונית בקטגוריה שלה,אבל אמינה,חפש רמות איבזור GLI/GLS.

עוד רכב הוא היונדאי אטוס,קטנה,אמינה אך לא הכי חזקה.

דייהטסו שרייד,יש כמה רכבים ביד 2 מודל 2000.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגירסה הכי מאובזרת היא ה ELX,בעלת 80 כ"ס וגיר רציף,הכי המומלצת,אם כי יש ממה פחות מאשר הSX הפחות בחירה ויותר חלשה 60 כ"ס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן הדינאמיק ELX עם גיר רציף היא הכי חזקה, הכי מאובזרת(כיסא הנהג מתכוונן לגובה ומראות חשמליות...) והיא מאוד זולה לאחזקה. בגלל שהיא כל כך טובה וזולה, קשה למצוא כאלה במצב שמור עם קילומטרז' נמוך.

לי יש אחת כזו שקניתי מלפני שנתיים. חשבתי שאשמור אותה שנתיים ואז אחליף אבל אני לא רואה טעם להחליף!

למה?

דלק דלק דלק!!!

• תוכן חדש...