Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברמה של ביצועים, הנאה מנהיגה והחזקה חודשית(דלק, ביטוחים, טיפולים, טסט). מי ומה יותר משתלם?

אגב, האימפרזה ידנית(פרט מאוד שובר שיוון כנראה)

פורסם

האימפרזה ללא ספק תביא לך הנאה גדולה יותר מהפורד.

2007 זה המונדאו הישנה?-אם כן אז ברור שאימפרזה,החדשה זה "ליגה" אחרת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אם האימפרזה גם ידנית אז אתה עוד חושב על פורד?

לך על זה מהר במיוחד הדגם 160 כ"ס 2006-2007 אחלה אימפרזה.

יוסי מכרת כבר את האימפרזה?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

שתי רכבים שונים לגמרי.

המונדאו עדיפה בהרבה בנוחות שלה ובהיגוי.

הסובארו אולי תהיה יותר זריזה וזהו.

תלוי מה אתה מחפש מהרכב

פורסם
שתי רכבים שונים לגמרי.

תלוי מה אתה מחפש מהרכב

אמנם לא נהגתי עם המונדאו הישנה אבל מהיכרות עם סובארו אני דיי בטוח השמצב הוא הפוך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אמנם לא נהגתי עם המונדאו הישנה אבל מהיכרות עם סובארו אני דיי בטוח השמצב הוא הפוך.

אל תהיה כל כך בטוח, תנהג בשני הרכבים קודם.

שני הרכבים לא באותו הסגמנט, הסובארו משפחתית עם מנוע בריא והמונדאו שייך לסגמנט מנהלים.

יש לי בסיס די טוב להשוואה, היה לי גם b4 וגם מונדאו המדוברת וגם על האימפרזה נהגתי.

האימפרזה הרבה יותר פשוטה ונוקשה ברוב הפרמטרים, תרגיש קצת יותר קלילה ויותר אמינה...

בכל השאר המונדאו לוקחת אותה בגדול.

דרך אגב אם כבר משווים את המונדאו לסובארו אז צריך להשוות אותה ל b4 וגם שם במבחני ההשוואה היא לוקחת בהרבה פרמטרים

אבל עלזה כבר ניתן להתווכח.

יום טוב.

פורסם
שתי רכבים שונים לגמרי.

תלוי מה אתה מחפש מהרכב

כוח והנאה מנהיגה, שיהיה נוח ושיהיה אמין, רצוי ללא הפתעות מיוחדות(מתכנן להחזיק אותו לכל זמן תקופת ההלוואה שלקחתי לרכב, כ-5 שנים).

פורסם
יהיה לך הרבה יותר קל להחליט ברגע שתנהג בשתי הרכבים.

נהגתי. לא נסיעות ארוכות, אבל נסיעות בדיקה כאלה קצרות. לא הצלחתי כל כך להתרשם לגבי הכוח וכו', כי אלו נסיעות עירוניות בעיקר.

כמובן שהסובארו מרגישה הרבה יותר זולה.

בכמה מסתכמים הפרשי ההחזקה בין שני הרכבים במידה ואני נוסע 30 ק"מ ליום?

פורסם
נהגתי. לא נסיעות ארוכות, אבל נסיעות בדיקה כאלה קצרות. לא הצלחתי כל כך להתרשם לגבי הכוח וכו', כי אלו נסיעות עירוניות בעיקר.

כמובן שהסובארו מרגישה הרבה יותר זולה.

בכמה מסתכמים הפרשי ההחזקה בין שני הרכבים במידה ואני נוסע 30 ק"מ ליום?

אף אחד לא יכול לנבא לך איך הרכב שלך יחזיק מעמד, שתי המכוניות די אמינות.

אצלי במונדאו לא הללפתי כלום חוץ מטיפולים שותפים, כרגע הוא אצל אבא של אישתי והוא עד עכשיו החליף אר קויל.

שני הרכבים במוסכים מורשים יהיו לא זולים לטיפול, עוד פעם אני אגיד שאתה צריך לנהוג קצת על שני הרכבים בשביל להבין וקשה להחליט בשבילך איזה רכב לבחור.

אני אישית הייתי הולך כל המונדאו, אבל זה אני.

יום טוב.

• תוכן חדש...