Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחיל להיות ממש מרגיז לקרוא טוקבקים של אזרחי מדינת ישראל בכתבות השונות, אנשים מתנצחים אחד מול השני האם הגזרות הכלכליות המתוכננות לבוא עלינו הם טובות לעם ישראל או מרעות עימו במקום להציע חלופות שונות לפתרון גיוס הכספים.

העובדה כי הממשלה חייבת לגייס כספים ולקצץ במקומות מסויימים על מנת לעשות זאת היא חדה וברורה על מנת להקטין את הגרעון, להאשים את הצבא בהתנהלות בזבזנית אף אחד לא מעז ואת העובדה הפשוטה שקיצוץ בתקציבים למשרדים מסויימים כדוגמת משרד החינוך לא מראה על זלזול בתחום אלא מחייב התייעלות של הגוף המסוים אשר קוצץ אף אחד לא מקבל, לאן נגיע ככה?

לא ציפיתי מכל אזרחי ישראל להיות כלכלנים מוסמכים, מוכשרים ומקצועיים, אבל להגיע לרמה כזאת של אדישות וסוציומטיות??

שחר.

נ.ב.

מכיון שאף אחד לא העלה דיון על המצב לפורום אוף, נברתי בכל חוקי הפורום בכדי לראות אם שרשור זה הינו עבירה על חוקי הפורום, לא מצאתי סיבה לא לפרסם את מה שאני מרגיש ואין איש שומע,אם טעיתי סליחה מראש.

שחר בעל העסק אשר מוכן לתרום מיסים למדינה ולשלם חלק מהכנסותיו למען עתיד ילדיו ומדינתו

פורסם

הייתי גולש בעבר הרבה בפורום, כרגע בשירות חובה בצהל, אין הרבה זמן.

שנתיים לפני הצבא העברתי את רוב זמן המחשב שלי בפורום פג״ז, כרגע אין, לא רכב ולא אופנוע אז אין העדפה לפורום כזה או אחר.

פורסם

כל ה"בכי" הזה מוצדק. למה? כי עם התנהלות נכונה, לא היינו במצב כזה מלכתחילה. מי שהביא אותנו למצב הזה, אלו אנשים שיש להם מספיק כסף ושזה לא מזיז להם, הם גם אלו הגורמים לנו לשלם על ה"טעויות" שלהם.

אז כן, זה מעצבן. למה אדם רגיל, כמוני וכמו הוריי למשל, שנמצאים עכשיו בין שתי עסקאות של דירות, צריכים לספוג עלויות של עשרות אלפי שקלים, על כלום?

וזה לא למען עתיד ילדינו ולא למען כלום. כלכלה, בעולם כולו, ובישראל בפרט - זה אי שיוויון, לא משוואה. כאשר בעלי ההון והממשלה, תמיד נמצאים בעמדת יתרון. זה נשמע כמו משהו שהוא ברור מאליו, אבל העניין הוא שזה לא אמור להיות ככה.

פורסם

זה לא משנה למה אנחנו במצב הזה. המצב הוא עובדה נתונה.

אני כן בעד לקצץ ובן מקבל את זה שמי שישלם זה האזרחים אבל שישלמו אלה שיכולים ולא הזקנה מהמסדרון שעוד מחכה למיטה שברק הבטיח לה או ניצולי השואה שמלקטים פירורים כדי לא למות מרעב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...