Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 2006 דגם XLINE. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים,

אני לפני רכישה של הרכב הנ"ל אך איני מצליחה להוציא על הדגם מידע באינטרנט ואשמח אם תסגרו לי כמה קצוות:

1. בעל הרכב אמר לי שהדגם הוא אוטו' ולא טיפטרוניק- לא הצלחתי למצוא דגם כזה,האם קיים?

2. הקילומטרז' של הרכב נושק ל50 אלף, והרכב עבר טיפול מאוד גדול במוסך המרכזי לפני שבועיים,

האם לבצע בדיקה לפני קניה במכון מורשה?

3. באיזה מחיר נסחר הרכב הזה, האם יש לו שוק? בעל הרכב מבקש 35 אלף- האם הסכום לגיטימי?

תודה מראש :)

פורסם

אנחנו אמורים לנחש באיזה שנתון מדובר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה לא צריך לנחש,

זה רשום בכותרת שנכתבה באופן ברור ותמציתי.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

עושה רושם שהכוונה היא לפז'ו 206. לא לפז'ו רנדומלית כלשהי שהיא מודל 2006.

(מעבר לעובדה שאין לפז'ו שום רכב שנקרא XLINE). :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחרי חיפוש מתמשך ובדיקה של רכבים, לדעתי המחיר שקיבלת גבוה מאוד לרכב הזה. תן למוכר עוד שבוע-שבועיים. הוא יבין את השוק ויירד מהעץ.

פורסם

עם כזה ק"מ בהנחה שאמיתי ומוכח ומיד ראשונה למוכר/ת לא תהיה בעיה לדעתי לקבל קרוב מאוד למחירון (שאיני יודע אותו).

אם הסכום לגיטימי ? אם הקונה מוכן לשלם את את הסכום שדורש המוכר והרכב שווה את זה אז כן.

זול עולה ביוקר- אפשר למצוא כזו בכמה אלפים פחות אבל אם היא תהיה שמורה ומטופלת כמו זו המתוארת אני בספק רב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הי חברים

מדובר בפג'ו 307 1600 דגם XLINE סליחה אם שכחתי משהו,

אשמח אם תענו לי על השאלות הבאות:

1. בעל הרכב אמר לי שהדגם הוא אוטו' ולא טיפטרוניק- לא הצלחתי למצוא דגם כזה,האם קיים?

2. הקילומטרז' של הרכב נושק ל50 אלף, והרכב עבר טיפול מאוד גדול במוסך המרכזי לפני חודש, הוחלפו תושבת מנוע ותושבת גיר, החלפת מתנע, טיפול שנתי והחלפת תזמון (האם זו רצועת טיימינג?),מותחן מיסב כדור, רצועת מנוע ועוד.

האם לבצע בדיקה לפני קניה במכון מורשה?

3. באיזה מחיר נסחר הרכב הזה, האם יש לו שוק? בעל הרכב מבקש 35 אלף- האם הסכום לגיטימי?

4. מה מיוחד בדגם זה לעומת אחרים?

פורסם

ההערות שלי

1. תיבת הילוכים טיפטרוניק אומר שיש אפשרות להעברה ידנית של ההילוכים. צריך להיות אופציה של פלוס ומינוס בקצה השמאלי של המסילה של ידית ההילוכים. למיטב ידיעתי, זה כל ההבדל.

2. תזמון זה אכן רצועת טיימינג. חוץ מהמצב המכני צריך לבדוק גם את השילדה ופחחות בכלל. מכון בדיקה יבדוק לך אם השילדה שלמה ואם הוחלפו חלקים מהמרכב (דלתות, מכסה מנוע/מטען וכו)

3. הנתונים שמשפיעים על המחיר הם: מצב מכני ומצב פחחות, מספר בעלים קודמים, הקילומטראז' של הרכב.

לא ציינת מספר בעלים קודמים. הקילומטראז' נמוך יחסית לשנתון. זהו לרוב נתון שמעלה את המחיר.

פורסם

הי חברים,

למישהו יש המלצות על רכב אמין וחסכוני (11 ק"מ לליטר ומעלה..), אוטו' או טיפטרוניק, 2006 ומעלה, תקציב 30K.

מה לגבי קיה ריו?

• תוכן חדש...