Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(כתבתי לפני כמה ימים פוסט, אך לצערי התקציב ירד)

מיועד לנסיעות של 50 ק"מ ביום. ישמש רוב הזמן רק אותי. חייב להיות אוטומטי.

סדר עדיפויות:

1. אמינות (הכי חשוב)

2. חיסכון (מכלול של טיפולים, דלק וכו')

3. רכב שספג את מרבית ירידת הערך המשמעותית(בן שנתיים-שלוש) רצוי מיד ראשונה

פרט לפיקנטו שנת 2011, האם קימות אופציות נוספות?

המון תודה!

פורסם

תנסה לבדוק סובארו B3 האצ'בק. אוטו אמין ללא ספק ואת רוב ירידת המחיר הוא הספיק לספוג בשנתיים-שלוש שלו על הכביש.

שנתון 2009-2010 תוכל למצוא במחיר המבוקש.

בגדול הונדה סיוויק ורבים יפניים אחרים גם ייחשבו אמינים אבל השאלה היא מה אתה מצפה לקבל? משפחתומטית בגודל מלא?

או שרכב מיני יספיק לך?

פורסם
תנסה לבדוק סובארו B3 האצ'בק. אוטו אמין ללא ספק ואת רוב ירידת המחיר הוא הספיק לספוג בשנתיים-שלוש שלו על הכביש.

שנתון 2009-2010 תוכל למצוא במחיר המבוקש.

בגדול הונדה סיוויק ורבים יפניים אחרים גם ייחשבו אמינים אבל השאלה היא מה אתה מצפה לקבל? משפחתומטית בגודל מלא?

או שרכב מיני יספיק לך?

רכב מיני מספיק לגמרי, סופר מיני לכל היותר. אין צורך במשפחתית. (רוב הזמן אסע לבד ברכב + רכב חסכוני הוא פרמטר חשוב)

תודה!

פורסם

תחפש יונדאי i30, b3, וקיה סיד, התואמת את הi30 בהרבה מכלולים ולרוב נמכרת גם בפחות ממנה.

בנוסף ממליץ לחפש מאזדה 3 2009, נמכרת היום במחירי בדיחה. מכונית מעולה. זה לגבי המשפחתיות.

ממליץ לבדוק גם רכבים קטנים יותר כדוגמת הi20, סיריון ומאזדה 2 ואם אתה באמת בעניין של לחסוך יותר אז אפילו רכבי מיני

כדוגמת הסיטיגו/ מיי וקיה פיקנטו.

הכל תלוי בדרישות שלך ולכמות הנוסעים ברוב הזמן.

שלומי.

פורסם
תחפש יונדאי i30, b3, וקיה סיד, התואמת את הi30 בהרבה מכלולים ולרוב נמכרת גם בפחות ממנה.

בנוסף ממליץ לחפש מאזדה 3 2009, נמכרת היום במחירי בדיחה. מכונית מעולה. זה לגבי המשפחתיות.

ממליץ לבדוק גם רכבים קטנים יותר כדוגמת הi20, סיריון ומאזדה 2 ואם אתה באמת בעניין של לחסוך יותר אז אפילו רכבי מיני

כדוגמת הסיטיגו/ מיי וקיה פיקנטו.

הכל תלוי בדרישות שלך ולכמות הנוסעים ברוב הזמן.

פירטתי את הדרישות שלי ואת כמות הנוסעים רוב הזמן.

רוב ההמלצות שלך לא מתחייסות אליהן.

אשמח להמלצות קונקרטיות

תודה!

פורסם

אם חיסכון מאוד חשוב לך הייתי בודק את ה107,היא פחות מאובזרת,וחזקה,אבל יותר חסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא הרכבים שרשמו לך כאן כן עונים על הצרכים:

I20/מאזדה 2 - אמינות, אחזקה לא יקרה ויכנסו בתקציב כרכב יד2.

107/פיקנטו - תוכל לרכוש שנתון קצת יותר גבוה, חסכוניות בדלק, אך לדעתי לא ממש כיף לנהוג בהן באופן קבוע בדרכים בין עירוניות (אני משער שה 50ק"מ ביום הם כאלו)

• תוכן חדש...