Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום ..

אני צריך את עזרתכם,אחי נשוי +3 ילדים אחרי שהרכב שלו שבק חיים הוא מחפש רכב במחיר צנוע,הדרישות :

-אמין! נושא חשוב מאוד כי עד עכשיו הם אכלו ח*א מהרכב הנוכחי

-שנת 2000 ומעלה

-אוטומט

-מרווח עדיפות ל4 דלתות ולא "האצבק".

פורסם

קשה עד בלתי אפשרי.

מכונית משפחתית מרווח ל- 5 נוסעים, מעל שנת 2000 ועם תקציב נמוך זה בעייה.

האופציות הראשונות שעולות לי לראש הם אפלאוז ושרייד סדאן. השנתון המקסימאלי שלהן זה 2000.

אתה יכול גם לנסות לחפש הונדה סיוויק אבל קח בחשבון שאין כמעט סיכוי שתמצא בכלל מודל 2000 בכזה מחיר.

במקרה הטוב תמצא 99.

אני אומר להתגמש לכאן או לכאן- בין אם בתקציב או בין אם הדרישות.

שלומי.

פורסם

לא הייתי לוקח C5 בת 13 גם אם היו משלמים לי

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

אפשר למצוא - אבל צריך לחפש טוב.

אני מכרתי לפני כשבוע מאזדה 626 5 דלתות שנת 2001 ב 12 אלף ש"ח, רכב יחסית שמור אחרי טיפול גדול. רכב אמין ומרווח.

הייתי ממליץ לך על אחד כזה. אגב בדלק עשה בעיר 1/10 ומחוץ לעיר 1/12.

בהצלחה.

פורסם

לי יש מיצובישי גאלאנט שנת 2000 מזה כשנתיים וחצי.

למעט נזילת מים קטנה שאותרה בזמן[ראיתי שהחום של המנוע טיפה עולה, במוסך מצאו את זה צ'יקצ'אק], לא היתה לי שום בעיה אמיתית עם הרכב, הוא נוח, אמין כאמור, מרווח מאוד- מאחור נכנסים שלושה מבוגרים בקלות, והמחיר שלו בשטח הוא בערך מה שרשמת.

הטיפולים סבירים(במורשה יבואן) עד זולים(במוסך כללי), ובאופן כללי הוא מושלם למעט בעיה אחת - צריכת דלק. בעיר הוא עושה 1:8, במעורב 1:10, בבין עירוני נטו(נמדד בנסיעה לאילת) הוא עושה כ 1:14(מהירות שיוט של 90-100).

ככה שאם אחיך מסתובב איתו בעיקר בעיר, יש מצב שזה קצת יעיק עליו. אם לא - לא הייתי מהסס.

חשוב כמובן למצוא רכב שטופל בזמן, עם ניירת מתאימה שמעידה על זה.

פורסם

עזוב את הסטיגמות ותוסיף לרישמת הרכבים שהמליצו עליהם את ה 406

רק חשוב לבדוק טוב טוב את הגיר...מעבר לזה זה הרכב הכי אמין לפי שיטוט קל בפורום שייצא אי פעם מPSI(פיג'ו-סיטרואן)

והמון אנשים ממליצים עליו..

אני גם מחפש לעצמי אחת כזאת

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

יונדאי אלנטרה.

לא הכי חסכונית, לא הכי נוחה, אבל אמינה, זולה לתחזוקה ועושה את העבודה שלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ברכב משנתון כזה יותר חשובה ההיסטוריית טיפולים.

אם אמינות וחסכון במוסכים הם בראש הרשימה, הייתי מחפש יפנית- מאזדה 323 או הונדה סיוויק, גם אם זה אומר להגדיל קצת התקציב.

אם ה 12K הם הרף העליון, אני מצטרף להמלצה של היונדאי אלנטרה. אמינה וחלקים זולים, קצת שותה דלק.

פורסם

תודה על התגובות..

הרכב בקושי יסע בעיר,רק בבין עירוני..

לגבי הקסרה וC5 הצרפתיות,הם אמינות? 13-15 שנה על הכביש..

• תוכן חדש...