Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעת גיר (?) מוזרה בסיאט לאון DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן וכן :-D

האם החלפת המצמדים נעשתה כי פשוט ביקשת או שהיית צריך להלחם על זה?

תבדוק תאריכים על ראש המנוע/חלקי פלסטיק/חגורות/תאריך ייצור צמיגים/מדבקות בתא המנוע

אעשה זאת מחר באור יום.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם החלפת המצמדים נעשתה כי פשוט ביקשת או שהיית צריך להלחם על זה?

אעשה זאת מחר באור יום.

לא , ברגע שפולקסוואגן העולמית הכירה בכשל החליפו לכל מי שהתלונן , לפני ההכרה של פולקסווגן עשו בעיות להרבה אנשים ומכרו להם סיפורים שככה זה הגיר הזה , אצלי האוטו רעד מהיום הראשון שקיבלתי אותו , למדתי לחיות עם זה עד שנהגתי על כמה רכבים אחרים עם אותו גיר והבנתי שיש לי בעיה.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

הרגשתי אתמול דבר דומה, לראשונה מאז שקיבלנו את הרכב(ספטמבר 2012). יש לציין שהייתי לפני כן בשטח עפר והנסיעה שם הייתה שונה מאשר על הכביש מן הסתם, ירדתי מהשטח ועליתי על הכביש, הגעתי בעלייה במהירות נמוכה, הרכב בהילוך שני ואיך שאני לוחץ טיפה יש רעידה של טיפה יותר משנייה ואחרי זה, זה הסתדר. אציין שוב שזו הייתה עליה, לא עצירה מוחלטת, הילוך 2 והאצה ממהירות כמעט אפסית.

האם ייתכן וגם רכבי לוקה בבעיה? או שזה קרה בגלל מה שתיארתי? אציין שלאחר מכן האטתי, עצרתי וכו' והאצתי באותה מהירות נמוכה מאוד, וזה לא חזר על עצמו.

פורסם

יש לי את התופעה גם באוקטביה ליסינג שלי (2010).

לא נפתר אחרי החלפת מצמדים. או לפחות הם טענו שהחליפו מצמדים אחרי שהתעקשתי.

לא מזמן גם הלכה לי ברכב שרשרת הטיימינג, אבל אני מניח שזה כבר לא קשור.

פורסם

בעל אותה לאון - 1.8 DSG שנת 2012, לא עברה מספיק ק"מ וטפו טפו בינתיים אין בעיות אבל אכן נשמע כמו מצמדים.

קדימה למוסך ולפתירת הבעיה, לא נעים אבל מאמין שייפתר לך, מקווה שאצלי יהיה חלק, נתפלל :lol:

פורסם
לא מזמן גם הלכה לי ברכב שרשרת הטיימינג, אבל אני מניח שזה כבר לא קשור.

הסיפורים האלה סופית חיסלו אצלי כבוד ל"הנדסה גרמנית". אולי הטורקים השתלטו שם גם על תעשיית הרכב?!

פורסם

תודה רבה לעוזרים ולמייעצים.

בשבוע הבא אכניס את הרכב לטיפול ולפתירת הבעיה.

אעדכן בשרשור את תוצאות הבדיקה למען כל אלה שיתקלו בתופעה בעתיד.

פורסם

מעניין אותי האם המצמדים "המשופרים" הם בחזקת אגדה אורבנית או שיש בסיס לשמועה?

אצל חבר בעבודה החליפו בשנת 2011 מצמדים, וגם אז טענו בפניו כי זה חלק משופר, אך גם המצמדים החדשים הלכו לאחר שנה בלבד.

פורסם
לך יש בטוח , 2013 לא? במקרה של פותח השרשור ייתכן שלמרות שמדובר ברכב משנת 2012 הרכב יוצר ב2011 , אני יודע שסיאט נתקעו עם מלאים של ליאון 1.8

כן 2013 וזה גם דגם שרק עכשיו יצא לעולם, אז אני יכול להיות רגוע? או לפחות פחות לחוץ לגבי הDSG?

פורסם
כן 2013 וזה גם דגם שרק עכשיו יצא לעולם, אז אני יכול להיות רגוע? או לפחות פחות לחוץ לגבי הDSG?

מה שאני יודע על DSG שכנראה אי אפשר באמת לדעת.

הרכב ברשותי שנה ובינתיים טפו טפו הכל כשורה ואני מאוד מרוצה מהלאון שלי, יופי של רכב.

מה שמעודד אותי שיש אחריות של 5 שנים, ברור שחלילה ומשהו יקרה זה מאוד מעצבן ומטרטר אבל אני לא חושב שבאמת ניתן

לומר בוודאות כי כל החולי נרפא ועבר כי אני חושב שפשוט לא יודעים ותמיד פה ושם יכולות לצוץ תקלות, יחד עם זאת כן נעשו שיפורים

ממה ששמעתי לפחות וניסיונות לפתירת בעיות עבר.

פורסם

כשהחליפו אצלי את המצמדים נאמר לי שהחלק אליו מחליפים אינו זהה לכל התיבות אלא שונה לפי סוג המנוע, כלומר מצמד חדש ל1.2 לא זהה לזה של ה 1.8...

בכל מקרה מאז ההחלפה ההבדל ניכר.

פורסם

לפי השרשור הזה, נראה כאילו כל אחד עם DSG יחווה זאת בשלב מסויים, עניין של זמן :-o

נקווה שלא כך המצב אבל טוב לדעת שהחלפה במסגרת האחריות פותרת את התקלה/בעיה

• תוכן חדש...