Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעת מחזור מתנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לכם פעם שקיבלתם מתנה ומוסר המתנה התהדר במשך דקות ארוכות והאכיל אתכם לוקש

על חיפושיו הארוכים אחר המתנה המושלמת הזו שכביכול קנה לכם ועל טעמו המשובח תוך הכנסת רמזים

על עלות המתנה ואז גילתם שהוא לא קנה ולא נעליים הוא סה"כ גלגל הלאה מתנה שהוא קיבל לידיו שלא

מצאה חן בעינייו?

מה הקטע, למה לשקר?

סתם נפגעתי מהזלזול הזה, אין לי בעיה לקבל יד 2 אבל למה כל ההצגה הזו.

Gn'f'R

פורסם

כל אחד והשריטות שלו ;)

יש אנשים שחשוב להם שתוקיר לו תודה עד סוף חייך (רצוי כל יום,כמה פעמים)

ויש אנשים שברגע שהביאו לך מתנה והלכו לדרכם,כנראה כבר שכחו מזה - אותם אנשים גם אם "שכחת" לומר להם תודה,לא יעשו מזה עניין וימשיכו הלאה בסדר היום.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
קרה לכם פעם שקיבלתם מתנה ומוסר המתנה התהדר במשך דקות ארוכות והאכיל אתכם לוקש

על חיפושיו הארוכים אחר המתנה המושלמת הזו שכביכול קנה לכם ועל טעמו המשובח תוך הכנסת רמזים

על עלות המתנה

זה לא קרה לי אף פעם

כל אחד והשריטות שלו ;)

יש אנשים שחשוב להם שתוקיר לו תודה עד סוף חייך (רצוי כל יום,כמה פעמים)

ויש אנשים שברגע שהביאו לך מתנה והלכו לדרכם,כנראה כבר שכחו מזה - אותם אנשים גם אם "שכחת" לומר להם תודה,לא יעשו מזה עניין וימשיכו הלאה בסדר היום.

וכמובן, יש את אנשי "הרשימה השחורה" - בד"כ מנוהלת לאחר חתונה / אירוע משפחתי גדול :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חכה שתקבל מיקסר משומש...

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יותר מרגיז הוא שבאותה עת נכחו אנשים בחדר שהיו מודעים לקומבינה

והתבוננו בשקט מהצד בהצגה,,מה שהדליק לי נורה ראשונה היה הילד של מוסר המתנה

שבזמן ההצגה הוא אמר שם של אדם שלא נכח בחדר והצביע בהתרגשות על המתנה

(השם שאמר הוא של הקונה האמיתי) וילדים לעולם לא משקרים.

Gn'f'R

פורסם

חכה שתקבל מגבות משומשות , עד היום אני בטוח שהבנאדם פשוט עטף את המגבות הלא נכונות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לאפרים קישון יש סאטירה על בונבוניירה "ממוחזרת" - בסופו של הסיפור

מתגלה שהם בכלל שלחו אותה לפני אי-אילו שנים.

אני לא מבין מדוע אתה מתרגש מזה, חסרים אנשים עם "דפקות" באישיות?

יש אנשים שמרגישים חובה לשקר אפילו אם הכול תקין. תתעלם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קרה לי פעם להביא למישהי חבילת ממתקים לפסח כאשר בפנים היה פתק של הארגון שממנו קבלתי את החבילה.

פאדיחה, אבל לא נורא. זה עדיין מתנה יפה שווה פרוטה.

ראיתי גם פעם מתנות שלי שעברו גלגול למישהו אחר. יותר מעליב מבחינתי, אבל גם לא נורא.

קבלתי פעם מנורת שולחן בגנון רטרו עם ספיץ' שהיא נקנתה בחנות עתיקות תמורת הון, כאשר ראיתי לפני כמה ימים מנורה כזאת במחסני תאורה. אז קניתי איזה פוסטר בשוק הפשפשים בככר דיזנגוף והבאתי לנותן מתנה בתורי בתור ציור אקוורל אוטנתי של יהודה רודן. בלי שום נקיפת מצפון.

פורסם

אני אישית לא רואה שום פסול במיחזור כל עוד הוא אותנטי ואתה אומר מאיפה קיבלת. אם אני ממחזר זה תמיד ממשהו שקיבלתי מהעבודה אבל אני תמיד אומר "קיבלתי מהעבודה אבל השקעתי לבדי בעטיפה, אז תגיד תודה שבכלל קיבלת משהו יא חנטריש..:lol:"

הכי אותנטי זה שמישהו קיבל ממך מתנה מהעבודה שלך והוא מעביר את זה לחבר אחר הלאה: "קבל סט סכום מעאפן זה כהוקרה ממקום העבודה של משה :lol:"

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

האמת - שמתי לב שאנשים לא אוהבים לקבל מתנות בדיוק כמו שהם לא אוהבים לתת מתנות, כי כמו שאמר שלדון מהמפץ הגדול - "לא נתת לי מתנה, נתת לי התחייבות", ובגלל שאנשים מרגישים מחוייבים, אבל אין להם כח להשקיע, בין אם זה כסף או מחשבה, אז קיימת תופעת הסתובבות מתנות חסרות ערך (כלכלי או סנטימנטלי) בין אנשים.

אני אישית דוגל בגישת לא לתת כלום, אלא אם אני יודע בוודאות שהבן אדם באמת צריך את זה, וכמובן שזה בתקציב שלי. לתת מתנה סתמית כדי לצאת ידי חובה - מעדיף שלא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המתנות הטובות ביותר הן אלו שלא קשורות למאורע מסויים, אלא משהו שהענקת לאדם מסויים

מכל הלב כי ידעת כמה הוא הולך לשמוח כשהוא הכי פחות ציפה לכך.

דברים שקיבלתי לעולם לא גילגלתי הלאה (ויש לי אוסף רציני של הדברים הכי מכוערים

שלא קשורים אליי בכלל), כי ברגע שהחפץ המוזר הגיע לידי נוסף לו ערך סנטימנטלי גבוה.

ביום ההולדת האחרון שלי שניים מגיסיי החליטו לקנות לי מתנת יום הולדת, מעולם הם לא

הביאו לי משהו ביום הולדת ולכן הציפייה שלי הייתה גבוהה,

באמצע הסלון הם הם העמידו את המתנה העטופה כשהם מתרגשים יותר ממני ורק מחכים שאפתח

את העטיפה.

כשפתחתי את העטיפה גיליתי מתקן מהודר לבקבוקי יין בשווי כמה מאות שקלים, משום מה הם חשבו

שאני חובב יין כשלמעשה אני כמעט ולא שותה יין.

לא חשבתי לרגע להחליף או לגלגל את המתנה ואפילו הלכתי ורכשתי מס' בקבוקים אכותיים כדי שבכל

פעם שיבואו אליי יראו שהמתקן בשימוש.

Gn'f'R

פורסם
האמת - שמתי לב שאנשים לא אוהבים לקבל מתנות בדיוק כמו שהם לא אוהבים לתת מתנות, כי כמו שאמר שלדון מהמפץ הגדול - "לא נתת לי מתנה, נתת לי התחייבות", ובגלל שאנשים מרגישים מחוייבים, אבל אין להם כח להשקיע, בין אם זה כסף או מחשבה, אז קיימת תופעת הסתובבות מתנות חסרות ערך (כלכלי או סנטימנטלי) בין אנשים.

אני אישית דוגל בגישת לא לתת כלום, אלא אם אני יודע בוודאות שהבן אדם באמת צריך את זה, וכמובן שזה בתקציב שלי. לתת מתנה סתמית כדי לצאת ידי חובה - מעדיף שלא.

אני מסכים עם זה חלקית. לקנות למישהו מתנה מפוצצת ליום-הולדת זה אחלה, אבל כשיגיע התור שלך, הצד השני עלול להרגיש לא בנוח. אני מניח שכאן נכנס החלק שאומר שהמחשבה/כוונה היא זו שקובעת*.

*אין לראות באמור כתב וויתור על מתנות יקרות:lol: :lol: :lol:

ביום ההולדת האחרון שלי שניים מגיסיי החליטו לקנות לי מתנת יום הולדת, מעולם הם לא

הביאו לי משהו ביום הולדת ולכן הציפייה שלי הייתה גבוהה,

באמצע הסלון הם הם העמידו את המתנה העטופה כשהם מתרגשים יותר ממני ורק מחכים שאפתח

את העטיפה.

כשפתחתי את העטיפה גיליתי מתקן מהודר לבקבוקי יין בשווי כמה מאות שקלים, משום מה הם חשבו

שאני חובב יין כשלמעשה אני כמעט ולא שותה יין.

לא חשבתי לרגע להחליף או לגלגל את המתנה ואפילו הלכתי ורכשתי מס' בקבוקים אכותיים כדי שבכל

פעם שיבואו אליי יראו שהמתקן בשימוש.

נו, ואתה לא מרגיש קצת דביל (no offense, חלילה) על כך שמתנה שאמורה לשמש אותך להנאתך, למעשה הפכה לסוג של טרחה ותצוגה בשביל מישהו אחר בכלל?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קבלתי פעם מנורת שולחן בגנון רטרו עם ספיץ' שהיא נקנתה בחנות עתיקות תמורת הון, כאשר ראיתי לפני כמה ימים מנורה כזאת במחסני תאורה

זה הצד השני של המטבע שאני מדבר עליו. לשחק על מחוייבות, ולתת מתנה זולה במסווה של מתנה יקרה, כדי לסחוט ממך מתנה יקרה אחר כך.

זה גם עונה לשאלה של פותח השירשור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...