Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A4 שנתונים 2001-2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתכנן לקנות רכב בקרוב יש לי תקציב של 50000 שקל אני מתכוון להוציא 25-33 אלף על הרכב ואת השאר להשאיר לישור קו, מערכת, ביטוח וכל תקלה לא צפויה שאקלה אליה, הרכב ישרת אותי ל 3-4 השנים הקרובות (כיום אני חייל).

החלום שלי כרגעה הוא אאודי A4 ישנה שנתון 2002 קילומטרז נמוך 100-130K כמובן למצאו אקזמפלר שמור שלא קראו אותו.

מנוע כל אחד יספק אותי חוץ מה 1.8 הבסיסי(ללא הטורבו) כלומר רכב עם כוח, אאודי כבדה שכזו ומנוע קטן לא תיהיה מהנה מידי :-P

כרגע שמתי עייניים על מודעה של אאודי 2002 מנוע 2400 סמק 170 כס ביד שניה שנמחרת במחיר מחירון של יד שניה.

הדבר היחיד שחוסם אותי מללחוץ על ההדק כרגע ללכת לבדוק את הרכב ולקנות אותו אם הכל יוצא תקין הוא הצקות של חברים לגבי אחזקה שלא אוכל לעמוד בה.

חברי אומרים לי לא להסתבך לקנות סיוויק "מטוס" להוסיף מערכת ולא להסתבך יותר מידי עם גרמניה.

הטענות הם שברקסים, צמיגים, משולשים וחלקים אחרים שיחוסלו די מהר בידיים של נהג צעיר עם רגל כבדה יהיה יקרים מחלקים של יפנית אמינה וזולה ובמצתבר יעלה לי הרבה הרבה הרבה יותר מאחזקה של יפנית. לפי דעתם בצורה אסטרונומית.

ובמקרה של תקלה עם ילך לי משהוא במנוע הוא יעלה אף פי 2 מחלק מקביל ביפנית.

ההוכחה שלהם כיביכול היא שיש הרבה רכבים כאלו עם כמות ידיים גבוהה של "אנשים כמוני" שקנו כי זה זול ונדהמו לגלות שהם לא עומדים בהחזקה ומכרו.

בקיצור חברי השאלה עד כמה הטענות האלו נכונות עד כמה אחזקה של A4 תהיה יקרה יותר מיפנית (ככול הניראה מול סיוויק) האם באמת אחזקה של A4 תהיה יקרה במונות ובעשרות אחוזים מאחזקה של סיוויק/אקורד (אולי סיוויק קופה ?) והאם למישהוא יש ניסיון עם הרכב הזה ויוכל לספק לי קצת מספרים.

תודה :-)

פורסם

היי

שי לי רכב כזה שנת 2003נפח 2.0 עם 116K

הרכב ברשותי שנה ואני יד שנייה-לפני שקניתי אותו גם חששתי כמוך ועד היום לא הייתה לי תקלה אחת.

חשוב שתבדוק היסטוריה טיפולים ואחזקה,תבדוק את הגיר.

הכל תלוי גם איפה אתה מטפל,אם על כל תקלה תיגש למורשה אז ההוצאות יהיה גבוהות.

אני לא מטפל במורשה והרכב נוסע ומרגיש מעולה.

מקווה שעזרתי לך מעט.

ברק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החלום שלי זה אחת כזו 1800 טורבו...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
היי

שי לי רכב כזה שנת 2003נפח 2.0 עם 116K

הרכב ברשותי שנה ואני יד שנייה-לפני שקניתי אותו גם חששתי כמוך ועד היום לא הייתה לי תקלה אחת.

חשוב שתבדוק היסטוריה טיפולים ואחזקה,תבדוק את הגיר.

הכל תלוי גם איפה אתה מטפל,אם על כל תקלה תיגש למורשה אז ההוצאות יהיה גבוהות.

אני לא מטפל במורשה והרכב נוסע ומרגיש מעולה.

מקווה שעזרתי לך מעט.

ברק

עוד לפני המחשבה על תקלות לא צפויות

בעיניין של תחזוקה שוטפת צמיגים, משולשים, ברקסים עד כמה העניין יקר יותר מיפנית ? בכל זאת צמיגים במידה לא סטנדרטים ובכללי חלקים של אאודי בטח לא יהיו זולים(בידיים של צעיר אתה יכול להבין שצמיגים\ברקסים ילכו מהר בלי קשר אפילו לכמות האהבה וטיפולים לפני הזמן שאתן לרכב)

תוכל לשטף אותי במחירים של עלויות האחזקה שלך לאאודי ?

הרצתי חיפוש כמה שעות בפורום וראיתי שהתשובות הן שמכונית כזו יקרה מאוד לתחזוקה ומשום סיבבה ברורה... רק בגלל שזו אאודי(סמל\סטטוס...?!?)... שבמקרה של תקלה חלקים יהיו יקרים מאוד :-(

אני מתחיל לחשוב שזה באמת חלום ושאני צריך לוותר אליו בנתיים בזמן צבא :cry:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא כל כך נורא כמו שחשבים. רק צריך למצוא אחת שמורה שטיפלו בה באהבה ולהמשיך כך.

ברור שתמיד יכולה להיות הפתעה, אבל תחזוקה מונעת יכולה לצמצם את זה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

פורסם

ראשית אציין שאני בעלים של אודי.

כל התשובות מעלי נכונות:

1. הרכב בסך הכל אמין למדי.

2. ניתן פעמים רבות לתקן במחירים סבירים.

3. חלפים מסוימים עלולים להביא אותך לפשיטת רגל.

השאלה האמיתית היא האם ברכב שאתה עומד לרכוש יתרחש יותר 1,2 או 3. קשה לנחש מראש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תקרא קצת בלינקים האלה:

http://www.carsurvey.org/reviews/audi/a4/2002/single-page/

http://www.youtube.com/results?search_query=audi+cvt+problem&oq=audi+cvt+problem&gs_l=youtube.3...5545.5545.0.6693.1.1.0.0.0.0.103.103.0j1.1.0...0.0...1ac.1.11.youtube.ygxkq8OLdSY

בזמנו הייתה תביעה ייצוגית בגלל כל הבעיות בגירים של הרכבים האלה, התקלות קורות לפעמים גם ב 60.000 ק"מ ולפעמים קצת יותר.

בקיצור תחקור קצת את הנושא לפני שאתה קונה.

פורסם

אני גם מציע לך לבדוק שאתה בכלל יכול לעמוד בהוצאות הביטוח .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חיפשתי אחת כזו ידנית. קשה עד מאוד למצוא. בלתי אפשרי כמעט. מי שיש לו- לא מוכר. מי שמוכר- מבקש עליה הרבה.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

• תוכן חדש...