Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התופעה הזו מוכרת גם לכם?

מדובר במאזדה 3 וזו פעם שניה תוך חצי שנה.

ברכב הקודם שלי זה לא קרה,והיתי עם הרכב 3 שנים.

הערב היתה לי נסיעה קצרה של 5 דקות, שמעתי מוזיקה ויחד עם המוזיקה שמעתי יללות של חתול, כיביתי את המוזיקה, ואכן שמעתי את היללות והבנתי שיש לי חתול מתחת למנוע.

פחדתי שיעשה נזק, פתחתי בתום הנסיעה את המכסה והיה חתול קטן , גירשתי אותו הוא ברח.

האם יכול להיגרם נזק מזה שחתולים נכנסים לי שם ושוכבים על המגש הזה?

מה ניתן לעשות כנגד התופעה הזו?? אמרו לי קינמון...? זה קורה רק במאזדה או שקרה לכם גם מקרים כאלה ברכבים אחרים?

ממש מדאיג..

פורסם

גם לי זה קרה בעבר במאזדה 3.

החתול המסכן יכול "להתחבר" לאחד מחלקי המנוע שלך ולהשאיר סירחון שלא יצא לך גם בחלומות.

מסתבר שזו תופעה ידועה.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

פעם שמעתי "מוזיקה" דומה לשלך...

לאחר עצירה גיליתי שהייתה המלטה על מגש האאודי 80...

נאלצתי למצוא מדרגה גבוהה להרמת הרכב על צד אחד ולהוציא 4 ולדות משם...

והרבה לפני זה - הנעתי את הוולוו 244 שלי ושמעתי רעש של מכה וצרחה מהמנוע - זה נגמר ברסק חתול שנאלצתי לפנות משם...

מי שמכיר אותי יודע שחתולים ואני לא הולכים ביחד http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=464775&highlight=10+%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%AA+%D7%9C%D7%90+%D7%A8%D7%A7+%D7%91%D7%9E%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

החתולים מתים על המכסה מנוע שלי במיוחד בחורף,אולי זה מפניי שהרכב שלי עובד על טמפ' אטומיות.

בישביל החתול זה כמו פרקט סקנדינבי מחומם.

Porsche 944 turbo

פורסם

קראתי באתר מסויים שיש תרסיס שדוחה חתולים, שאפשר להשפריץ על רהיטים וכדומה....

מישהו שמע על זה ויודע היכן ניתן לרכוש אותו?

חוץ מזה, יכול להיגרם נזק לרכב על ידי החתולים?

פורסם

נראה לי אני אשים על המגש הזה קינמון עם טיפה מים כדי שהקינמון לא יתעופף ויעלם אחרי זמן קצר.

רק תקנו אותי ותעצרו בעדי אם זה יכול באיזשהו אופן להזיק למנוע אם יחדור בטעות הקינמון לחלקי המנוע.

פורסם

התרסיס עובד מעולה מניסיון. רק צריך לרסס כל כמה ימים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אצלי באוטוביאנקי מאחורי המצבר המליטה חולדה כ 10 ולדות,

בשישי שבת היא הספיקה לבנות קן שהכיל סמרטוטים ובידוד שהיא הסירה מכל החוטים שעברו בסביבה ...

• תוכן חדש...