Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מזרן

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושרי, זו החברה

http://www.herbawi.com/hebrew/products/products.html

השאלה אם אפשר להביא לכאן מוצרים שלהם?

אני מכיר כמה אנשים שמכירים את בעל המפעל, אומרים שהוא קמצן אש בכל הנוגע למכירות פרטיות [כלומר.. לא מוכר]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין לי מושג אם אפשר או לא, אבל אותו סוחר, חבר של גיסי, אמר לי שרוב המזרנים בארץ זה משם,

ולכן כל השטויות שמספרים לנו(לדבריו), על מזרן כזה או אחר, זה רק קידום מכירות לאותו מוצר.

אני מניח שאם תקנה משם כמות, הם ימכרו לך בשמחה, אבל לבודדים לא נראה לי, כי הוא יורה לעצמו

ברגל.

פורסם

מזרן ב-4 אלף שקל?! :shock:

מפחיד :|

גם אנחנו בקרוב נצטרך לרכוש שני מזרנים חדשים לבית החדש. האם זה טווח המחירים למזרן טוב, שיעשה חסד עם הגב ויאפשר שינה טובה?

או שיש מזרנים טובים לא פחות, עם שם פחות נחשב, אשר עולים פחות?

אני מתכוון למזרן איכותי, לאו דווקא עם שם של איזה מותג בומבסטי, שיעשה את העבודה וישרת אותנו מספר רב של שנים.

פורסם
מזרן ב-4 אלף שקל?! :shock:

מפחיד :|

גם אנחנו בקרוב נצטרך לרכוש שני מזרנים חדשים לבית החדש. האם זה טווח המחירים למזרן טוב, שיעשה חסד עם הגב ויאפשר שינה טובה?

או שיש מזרנים טובים לא פחות, עם שם פחות נחשב, אשר עולים פחות?

אני מתכוון למזרן איכותי, לאו דווקא עם שם של איזה מותג בומבסטי, שיעשה את העבודה וישרת אותנו מספר רב של שנים.

יש מזרנים ב 300 שח אם אתה מעוניין.

כסף=איכות.

המדד לאיכותו של מזרן מבחינתך- אם נוח לך בשוכבך עליו ובקימה ממנו בבוקר ללא כל כאבים ושאר מרעין בישין.

מנסיון אישי- מזרן זוגי 180X200 מחברה מוכרת ,איכותי למדיי שישרתך לשנים ארוכות נע סביב ממוצע 2500-6000 ש'ח.

ממליץ לא לקנות ללא נסיון וללא אפשרות החלפה.ייתכן שבחנות המזרן יהיה מאד נוח אבל לילה או שניים עליו בביתך ,גבך יאמר לך את הרגשתו.

בהצלחה,

ליאור

• תוכן חדש...