Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מעוניין לקנות רכב עד 15k מצאתי אחרי שבועיים של חיפושים מצאתי 3 רכבים שנראים טובים...

הונדה סיוויק 1997 שמורה הכל מקורי אני יהיה יד 3 - 11k

סוזוקי בלנו 1998 שמורה גם החליפו לה מנוע לפני שנה עשו לה כל טיפול אפשרי אני יהיה יד 1 - 10k

יונדאי סונטה 2001 שמורה זה רכב של אחד שעושה בדיקות לפני קנייה הרכב שמור והכל אני יהיה יד 2 - 12k

בסך הכל זה רכב לי ולחברה שלי (בני 22)... רוצים שיהיה רכב אמין,חסכוני,וחמוד מבחוץ.

ראיתי מלא מכוניות אלה הכי שווים..

אני אשמח אם תעזרו לי לקבלת החלטה להיום..

תודה!

פורסם

אני אישית לא אוהב את הבלאנו, יש לאחד החברים שלי בלאנו סטיישן יד 1 מההורים שלו עם ק"מ סביר לרכב וותיק כזה ולדעתי הרכב די חלש.

לגבי הסיוויק זה כבר רכב חזק יותר, לא יצא לי לנהוג על הדגם הספציפי הזה אלא רק על המחליף שלו וזה היה רכב חזק, תבדוק שהמנוע עדיין סוחב כי זה רכב שנת 97 ואני מעריך שמדובר ב 1.6 ולא ב 1.4 שנמכר בעבר.

הסונטה במידה והרכב באמת יד 1 ושמור כמו שצריך , אם לא יפריע לך צריכת הדלק אולי שווה לשקול את זה.

אני אישית הייתי מעדיף את ההונדה.

לא ציינת עוד הרבה פרטים חשובים כמו ק"מ של כל אחד מהרכבים.

פורסם

קודם כל תודה לך!

אני חושב כמוך בדיוק..

הונדה - 220k ק''מ (ידנית)

בלנו - 180k ק''מ (ידנית)

סונטה - 150k ק''מ (אוטומט)

אני כנראה אקנה את ההונדה היום..

פורסם

אל תמהר לקנות, תבדוק את הרכב לפני שלא יהיו לך הפתעות. הק"מ של ההונדה סביר יחסית לשנה שלו אבל בכל מקרה הייתי בודק את הרכב.

בדוק היסטוריית טיפולים אם עשו בזמן, בדוק אם היו לרכב תאונות, אל תמהר בקנייה.

המנועים ברכב הזה טובים, כשהיה לי סיוויק 2001 ראיתי במוסך את הדגם שאתה מדבר עליו עם 250000 ק"מ ועדיין הרכב נוסע טוב לטענת בעליו על המנוע המקורי.

• תוכן חדש...