Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם ישנו "גיל" למכונית שממנו והלאה לא אפשרי לבצע טרייד אין לרכב?

(במקרה שלי מדובר ברנו מגאן 1600 שנת 2001)

תודה,

שבת שלום!

אורי

אגב,

שאלה נוספת הינה עד כמה אמינים מקומות הטרייד אין הגדולים?

(=

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי מכוניות ישנות יחסית גם בטרייד אינים רציניים.

השאלה כמה תקבל עליה?

עדיף כבר למכור בפרטי.

מעבר לכך, אם טרייד אין אז רק חברות רציניות כמו כלמוביל טרייד אין, קרסו טרייד אין וכו'. לא כל מיני פרטיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שלום,

תודה,

שבת שלום!

אורי

אגב,

(=

בטח שיעשו לך טרייד אין בתנאי שתוסיף סכום רציני לשם קניית רכב מהם .

אבל לא יינתו לך הרבה כסף על הרכב שלך ,

לדוגמא הייתה לי רנו קליאו שהמחירון שלה 10 אלף ש"ח והמגרש נתן על הרכב 4500-4000 ש"ח וזה ככה כול המגרשים .

פורסם
שלום,

תודה,

שבת שלום!

אורי

אגב,

(=

רנו מגאן לדעתי יהיה טיפה בעייתי בטרייד אין האמינים והגדולים

שווה למכור אותו ביד 2 ולהוריד הרבה במחיר ברייד אין ההפסד יהיה גדול מדי ולא תוכל להתמקח על הרכב שתרצה לקחת { מראש הוא יתומחר במחיר גבוה }

אנשי מכירות בתחום הרכב בד"כ לא אמינים למרות שיש מציאות לעיתים במקומות הגדולים רצוי וחשוב לבדוק היטב את הרכב במכון שאתה מכיר וסומך עליו ובשום פנים ואופן לא להסתמך על הבדיקה שלהם כמו כן לפנות למרכז שירות של אותו יבואן ולבקש היסטוריית טיפולים מלאה !

אני מנסיון קניתי פעמיים מהטרייד אין של UMI נחשב אמין אבל לפני כ 3 שנים שקניתי שברולט מאליבו 2005 עשיתי חיפוש מדוקדק

באינטרנט וגיליתי שהמחיר מאדם פרטי הרבה הרבה יותר נמוך ולעיתים יש מציאות וניתן למצוא רכבים שמורים שבעל הרכב רוצה למכור ומתגמש על המחיר

פורסם
ראיתי מכוניות ישנות יחסית גם בטרייד אינים רציניים.

השאלה כמה תקבל עליה?

עדיף כבר למכור בפרטי.

מעבר לכך, אם טרייד אין אז רק חברות רציניות כמו כלמוביל טרייד אין, קרסו טרייד אין וכו'. לא כל מיני פרטיים.

כל מוביל וקרסו הכי פחות אמינים

2 דוגמאות

היינו אני וחבר אישי שלי במבצע מכירות שלהם לפני כשנה { כל מוביל } ופשוט לא ייאמן הוא סגר עסקה על רכב ומסתבר שהבדיקה שהם עשו הראתה שיש פגיעת קצה שילדה{ שברולט אופטרה שנת 2006 } אבל אותה אשת מכירות אמרה לו בוודאות שזו לא שילדה { היה רשום פיגעה בקורת רוחב משהו כזה זה היה כתוב כליקויים בעלי משמעות שולית }לאחר בדיקה יותר מעמיקה שביצע מול אנשי מקצוע מסתבר שפשוט אותה אשת מכירות שיקרה כמובן שהחזירו לו את כספו והעיסקה בוטלה

לגבי קרסו בעבר הלכנו לשמה לראות ניסן אלמרה שנת 2006 איש המכירות מראה לנו היסטוריית טיפולים ואומר כמה הרכב מצויין ולא עבר שום תאונה והוא מתחייב להכל ואז מתגלה סעיף ברשימה שבוצעה איזה משהו במנוע

הוא ביצע יחד איתנו בדיקה מעמיקה מתברר שהרכב עבר ראש מנוע בגלל שבעל הרכב הקודם שכח את מיכל השמן פתוח

בקיצור מכל המקומות האלה יש להישמר ! ולבדוק טוב טוב לפני שקונים !

פורסם

תודה לכל העונים !

מחירון יד 2 נותן למגאן כ9000 ש"ח.

הרכב שמור ובמצב טוב אולם בכ"ז בן 12+, בכמה הייתם מציעים למכירה?

או שעדיף להשאיר כרכב שני?

הרכב עבר היום טסט והשיקול הינו בעיקר עלות הביטוח(חובה וג') והטיפולים השוטפים (השנה החלפתי 4 צמיגים ומצבר).

לעזרתכם אודה,

שבת שלום!

אורי

פורסם

אנחנו לא יודעים באיזה דגם של מגאן מדובר - דיזל? בנזין? ידני? אוטומטי?

כמה ק"מ? איזה יד? האם יש תאונות עם פגיעה בשלדה? הגיר תקין?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אנחנו לא יודעים באיזה דגם של מגאן מדובר - דיזל? בנזין? ידני? אוטומטי?

כמה ק"מ?174K איזה יד?2 האם יש תאונות עם פגיעה בשלדה?לא הגיר תקין?כן

קיימת דליפת גז מהמזגן המצריכה מילוי אחת לשנה

פורסם
כבר אומר לך שיותר מ4000 ש"ח בטרייד אין אתה לא תקבל .

לפי מה הנחרצות? זו הכוונה אם לוקח רכב ממנו?

ובשוק הפרטי?

אז אם הבנתי אותך - עדיף להשאיר?

תודה . .

פורסם
לפי מה הנחרצות? זו הכוונה אם לוקח רכב ממנו?

ובשוק הפרטי?

אז אם הבנתי אותך - עדיף להשאיר?

תודה . .

אני חושב שזו שאלה אינדיוידואלית אם הרב עדיין משרת אותך נאמנה אולי כן

פורסם

בטרייד אין לרכב שערכו נמוך יוצא שכאילו אתה נותן להם את הרכב במתנה ומוסיף את כל הסכום שהוא ערכו שהם הרכב החדש.

מצד השני אם יש לך רכב ללא שוק ואתה לא מצליח למכור - זה אפשרות לא רעה בכלל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני חושב שזו שאלה אינדיוידואלית אם הרב עדיין משרת אותך נאמנה אולי כן

מנסה לחשוב כלכלי

(ברור שהייתי שמח להשאיר את הרכב)

:-(

פורסם

מחירון יד 2 זה מחירון לקמצנים. מי שרוצה לבדוק מה באמת מחיר המחירון של הרכב שלו, לא מתקמצן על שיחת טלפון ומתקשר ללוי יצחק. לא שאיזה שהוא מחירון רלוונטי לרכב שלך, אבל בכל זאת מי שרלוונטי בשוק הוא לוי יצחק.

כמו שכתבו לך כאן, רכב כזה תנסה למכור לבד. אם תלך לטרייד אין יקרה אחד משני דברים:

1. יקחו את הרכב שלך בחינם (או תמורת 3,000₪).

2. יתנו לך יותר כסף תמורתו אבל תקבל רכב דפוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...