Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא מבאס אותך?

למה אתה נותן לאנשים אחרים לקבוע את דרך החיים שלך?

יש כמובן ארועים שלא ניתן לעשות נגדם כלום כמו מכת דלת בחניה ושטויות מהסוג הזה, אבל האמן לי אין שום דבר טוב יותר מלתפוס וונדליסט כזה ולפתוח לו תיק במשטרה מלווה בתביעת ניזקין ועוגמת נפש ולראות אותו מתפתל ...

 

זה מאוד מבאס אותי, אבל אין לי כ"כ מה לעשות כנגד זה. המעשים הנ"ל לא באים בכוונה תחילה כנגד הרכב שלי מכיוון שאיני מסוכסך עם אף אחד וכמו כן נעשים גם למכוניות החונות בסמוך, אז מה שנותר זה להתגונן מפני הגנבים והמשחיתים.

יכול להיות שמדובר באנשים שיכורים ש"לא רואים בעיניים" ושולחים ידיים למכוניות חונות שרואים בדרכם בצידי המדרכה, ויכול להיות שמדובר בגנב שרצונו להתעשר ע"י גניבת חלקים מהרכב.

אני לא אתעמת עם האנשים הנ"ל אפילו אם יגנבו את כל הרכב - לא שווה לי להיכנס לכלא בגלל ש"פוצצתי" גנב/משחית ליד הרכב, ומאידך גם לא שווה לי כלכלית להתקין מצלמות ומערכות הקלטה כדי לתפוס גנב גונב מגב אחורי או רדיו דיסק שעלותו 200 ש"ח, ועוד אח"כ לגשת למשטרה להגיש תלונה ולבית המשפט לתביעות קטנות ע"מ לתבוע את הגנב. אני אדם עובד, לומד ומבלה ואין לי זמן :)

 

הפתרון היחיד הוא לרכוש סוג רכב שלא מושך תשומת לב (פאביה) בצבע שלא מושך תשומת לב (כסוף) ולקוות לטוב, ואם קונים רכב שכן מושך תשומת לב, לארגן לו חניה סגורה בתוך שטח פרטי בצורה כזאת שלא יתאפשר לגנבים ולמשחיתים לראות את הרכב בכלל. אנחנו חיים בחברה שלהרבה אנשים אין כבוד מינימלי לרכוש של האחר וחבל.

 

אני מבין שאת אולי היית נוהגת אחרת, אבל כמו שאמר בחור חכם מעליי, בישראל אפשר לדבר רק בכוח לצערנו.

ככה שעד שאולי מישהו כמוני יתפוס את אותו גנב חסר המצפון וינחית עליו מכות שישאירו סימנים, הוא פשוט ימשיך לגנוב ולהרוס ולקחת רכוש לא שלו.

וגם משטרה לא תעזור בנושא, כי הם יגידו אה נו מילא ניסה לגנוב לא הצליח, אזהרה והביתה.

 

זה נכון שהפעולות שכתבת יחנכו את הגנב והוא (כנראה) לא יחזור לגנוב סמלים/מגבים/מגני רוח, אבל במערכת משפט מוזרה (התנסחתי בעדינות) כמו שלנו הוא עלול להשתחרר באותו היום, ואח"כ לתבוע אותך על הנזקים שנגרמו לו מהמכות שספג (הפסד ימי עבודה, אשפוזים והמצאות נוספות) - ולזכות.

  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

  • חברי המעגל הראשון
פורסם
כמו שאמרתי, נראה את הילדים נוגעים ברכב שחור כמו הונדה אקורד\BMW למיניהם\כל רכב שחור שנחשב "מרתיע".

מה לעשות, ילדי כא**ת לא נבהלו כנראה מהרכב שלך. תאמין לי שזה נשמע ילדותי, אבל יש בזה משהו במה שאני אומר.

שטויות. ראיתי מישהו שהשאיר כוסות שתיה של מקדונלס על X6 שחור שתפס 3 חניות באיזה קניון:wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נו אז אחרי לפחות 3 שעות של גירודים וקילופים עם אמצעים חדים ומים חמים כדי לקלף את הדבק הישן של המגני רוח הקודמים ולא אני לא מגזים.

בשעה טובה מצאתי מחליפים לכל הרביעייה, מחר אצלם ואעלה תמונה =).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

ילדים \ אנשים שמשחיטים רכוש שלא שלהם .

זה מכעיס ומעצבן כי לאף אחד אין זכות לגעת ברכוש שלא שלו !

רק נקווה שכשתסדר את הרכב עם מגיני רוח, לא יבואו שוב ויעשו נזק .

לאנשים \ ילדים כאלה אין גבולות :x.

אצלי גם שברו את החלון האחורי בקליאו רק בשביל לקחת את המגש האחורי עם הרמקולים (שלא עובדים ) ,

חיפשתי כזה מגש בכול הפירוקיות בארץ ולאף אחד אין :-(.

פורסם
נו אז אחרי לפחות 3 שעות של גירודים וקילופים עם אמצעים חדים ומים חמים כדי לקלף את הדבק הישן של המגני רוח הקודמים ולא אני לא מגזים.

בשעה טובה מצאתי מחליפים לכל הרביעייה, מחר אצלם ואעלה תמונה =).

 

אני מקפיץ כי:

 

א. הובטחו תמונות. :-D

ב. מצאת מקוריים ?! :-o

זמין 8)


×
×
  • תוכן חדש...