Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לאחר התיעצות רבה פה נסגרתי על עצמי והחלטתי לקנות פוקוס 2006 טרנד X. בהצצות ביד 2 ועוד כמה הבנתי שאוטו במצב נורמלי יעלה לי סביבות 30-40 K . לפני מספר ימים ראיתי פרסומת של שלמה סיקסט

שלם מקדמה של איזה 2000או 5000K ותקבלת רכב מהשנים 2009-2010 מכל הדגמים מזדה הונדה פורד וכו'.

הלכתי היום וביררתי יוצר שאתה משלם פיקדון 5000 K ולאחר מכן למשך 24 חודשים 1500 ש"ח כל חודש שבסופו של דבר יוצא 36K ואתה מקבל בפנים הכל טסט לרכב טיפולים ביטוח וכל השאר אתה מקבל גם אחריות על מצבר ועוד מספר דברים לשנה הראשונה בלבד!

עכשיו לאחר 24 חודשים במידה ותאהב תרכב הם יבדקו מה מחיר מחירון של אוטו רכב בשוק יוריד 30 אחוז מהמחירון ובסכום הזה תקנה את הרכב. ( מיותר לציין כי הרכב זה רמת גימור טרנד רגיל ולא טרנד X כפי שאני רוצה).

במידה ולא תרצה תרכב לא קרה כלום תחזיר מפתח ו 36 K הלכו להם אם הרוח.

שאלה ראשונה האם זה משתלם לקנות רכב שנתון 2006 טרנד X ולהנות או לעשות ליסינג פרטי דרך שלמה סיקסט ?

כאשר צינתי מולו שחשבתי לקנות רכב הוא הציע לי פורד שנת 2009 לבנה אם 113,000 ק"מ שהמחירון שלה 70K והם דורשים לא זוכר כמה אבל הוא הסביר לי שאם הריבית וההלואה ומימון

אני משלם 5,500 במזומן והשאר ל48 חודשים (4שנים)1,195 ש"ח שזה יוצא בסופו של דבר 55K

וכמובן התחיבות למנוע גיר ושלדה בלבד.

והצעה נוספת

הונדה סיויק 2010 81,000 ק"מ מחירון 98,400

מקדמה של 10,000 ולמשך 48 חודשים 1,824 סה"כ 88K/

מה דעתכם להתפשר או לא ומאיפה לקנות תרכב ..?

ואיזה צורה יפה יותר אני אוהב ת2006 משום מה ?

010405-b1-for-.jpg

102694.jpg

Focus-(2)_wa.jpg

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

שמע, אתה מבין שהמחירים שהציעו לך לא משתלמים?

בסופו של דבר אתה משלם על ההונדה והפוקוס מחר מחירון למרות שזה רכב מליסינג. (בעצם הטריק שלהם פה זה שהם נותנים לך מימון "כאילו"בלי ריבית אבל הריבית זה תוספת על המחיר עצמו)

עדיף לך כבר לקחת הלוואה מהבנק ולקבל את ה 10-15% הורדה על ליסינג.

השאלה כמה כסף זמין יש לך. אם יש לך 40K, עדיף לך לקחת פוקוס 2006 ולא להיכנס לעסקאות ליסינג מימוני מפוקפקות

פורסם

לא משתלם לעשות שום עסקה דרך שלמה סיקסט..

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

עוד דעות חברים. אני מתלבט אני חושב אולי ללכת על העסקה לכחת לקנות את הפוקוס ב5K ובעוד שלוש שנים להחליף את הרכב דרך שלומה או סוכנות אחרת בטרייד אין ברכב חדש יותר (אני כמעט בטוח שבשלוש שנים האלה אולי אוסיף סביבות 20-40 אלף ק"מ נוספים גג)

אז מה ללכת על העסקה או לקנות 2006-2007 טרנד X לגבי כמה כסף יש לי (אין כסף אני לוכח הלוואה מהבנק או מימון מה שיותר ישתלם לי עד 40 K

פורסם
עוד דעות חברים. אני מתלבט אני חושב אולי ללכת על העסקה לכחת לקנות את הפוקוס ב5K ובעוד שלוש שנים להחליף את הרכב דרך שלומה או סוכנות אחרת בטרייד אין ברכב חדש יותר (אני כמעט בטוח שבשלוש שנים האלה אולי אוסיף סביבות 20-40 אלף ק"מ נוספים גג)

אז מה ללכת על העסקה או לקנות 2006-2007 טרנד X לגבי כמה כסף יש לי (אין כסף אני לוכח הלוואה מהבנק או מימון מה שיותר ישתלם לי עד 40 K

הקפצה ...

פורסם
הקפצה ...

קודם כל אני ממליץ לך לעיין בחוקי הפורום - אתה צריך לתת לאנשים צ'אנס לקרוא ולהגיב לפני שאתה מקפיץ. נראה לי שזה לפחות 24 שעות.

ולעניינך - הגיבו כמעט פה אחד ב "לא לסיסקסט, לא לעסקה שלהם וכן לרכב בשוק הפרטי ובמימון בנקאי", אני לא מבין: אתה מחכה שמישהו יגיד לך שזו עסקת חייך? גם לדעתי אתה צריך לקחת מימון בנקאי (עולה כ 6% שנתי) וללכת לקנות רכב במזומן, לא משנה ממי עם מקסימום הנחה. כשבפרטי לפחות 10% ובליסינג עד 30% הנחה על אותו הרכב בדיוק.

מה גם שהמכוניות של שלמה פיכסט הם מלכתחילה לא הכלות הכי יפות בסלון, וזה עוד בלשון המעטה, אמר הספר

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
קודם כל אני ממליץ לך לעיין בחוקי הפורום - אתה צריך לתת לאנשים צ'אנס לקרוא ולהגיב לפני שאתה מקפיץ. נראה לי שזה לפחות 24 שעות.

ולעניינך - הגיבו כמעט פה אחד ב "לא לסיסקסט, לא לעסקה שלהם וכן לרכב בשוק הפרטי ובמימון בנקאי", אני לא מבין: אתה מחכה שמישהו יגיד לך שזו עסקת חייך? גם לדעתי אתה צריך לקחת מימון בנקאי (עולה כ 6% שנתי) וללכת לקנות רכב במזומן, לא משנה ממי עם מקסימום הנחה. כשבפרטי לפחות 10% ובליסינג עד 30% הנחה על אותו הרכב בדיוק.

מה גם שהמכוניות של שלמה פיכסט הם מלכתחילה לא הכלות הכי יפות בסלון, וזה עוד בלשון המעטה, אמר הספר

אני מצטער יצאתי קצת בור בעניין הזה לפעמים אני לא מבין . ואני זקוק שמישו יגיד לי בצורה ישירה כן או לא ולמה .

בכל מקרה אז אני אלך על עניין המימון הבנקאי . תודה על ההמלצה

פשוט חשבתי אולי לכחת את הרכב משלמה סיקסט בגלל השנתון שלו . והמחיר

ואמרתי אולי אסע עליו כמה שנה שנתיים שלוש ואז אבוא שוב לשלמה סיקסט או סוכנות אחרת ואעשה על הרכב עסקת טרייד אין

אם היום המחירון שלו 70 אלף בעוד 3 שנים אקבל עליו 40 אלף מקסימום אכח עוד הלוואה אוסיף עוד שלושים או 40 אלף והינה רכב חדש יותר במחירון של 80 וככך כל שלוש שנים לעשות טרייד אין ולעלות בסכומים. האם יצאתי טיפש בדעה זו ופשוט עדיף לי לכחת שנתון 06\07 טרנד X כפי שרוצה ולהנות ולשמור עלייה ובעוד 3-4 שנים פשוט לעסות עסקת טרייד אין אז או למכור לידיים פרטיות או דעה אחרת ? מצטער שמשגע זה רכב ראשון שלי ולא יודע מה לעשות

פורסם

יש סרטון ברשת שבו מתועד המנ"כל (לא פחות ולא יותר) של שלמה סיקסט מדבר עם לקוח בטלפון כמו אחרון העבריינים!

מאז שראיתי את זה אני מזהיר כל מי שמתכוון לרכוש רכב שלא יקנה מהם.

פורסם

אני רכשתי רכב משלמה סיקסט כפי שעושים אלפי (אם לא עשרות אלפי) ישראליים מדי שנה, ללא שום בעיה מיוחדת. די להתלהמות העדרית כנגד החברה הזו.

פורסם

לא יצאת טיפש, פשוט יצאת אחד "שאינו יודע לשאול":lol:

העניין הוא שבמקרה של הפוקוס כמעט אין הבדל בין 2006 ל 2009 פרט למתיחת פנים קטנה. המנוע והגיר העצלים נשארו אותו הדבר וצריכת הדלק 1/8 עד 1/10 (תלוי באופן הנהיגה) נשארה זהה. באמת עדיף לך לחפש בשוק הפרטי TREND X יותר מאובזרת או לחלופין 2000 סמ"ק GIHA עם תמורה גדולה יותר לשקל וצריכת דלק ועלויות אחזקה זהות, מה גם שיהיה קצת יותר קל במכירה עתידית בגלל שהרכב קצת יותר נישתי מעשרות אלפי הדגמים הקודמים ששוק הליסינג ימשיך להקיא אלינו עד 2014.

בון וואייאג'

פורסם
אני רכשתי רכב משלמה סיקסט כפי שעושים אלפי (אם לא עשרות אלפי) ישראליים מדי שנה, ללא שום בעיה מיוחדת. די להתלהמות העדרית כנגד החברה הזו.

אין כאן שום התלהמות. מ 2009 ועד היום בבוקר היו לי רכבים בליסינג תפעולי של שלמה סיקסט. אני מדבר וכותב מניסיון אישי בלבד.

פורסם

וואו אוקיי.. אחפש ..

קיבלתי היום הצעה מבחור פה באויס אצטט אותה

תוכל לנהוג ברכב חדש מהניילונים, מודל 2013. מדובר במודל ליסינג פרטי חדשני (באוויס הוא נקרא "אוויס אקספרס") כשבמסגרתו אתה מקבל רכב חדש 0 ק"מ ,למשך שנתיים וחצי, ומשלם את שווה הערך של ירידת הערך של הרכב.

העסקה היא על מגוון רכבים אבל אם ניקח כדוגמא רכב כמו מאזדה 2 מודל 2013: מקדמה של 15,000(אפשר גם להתחיל ממקדמה של 8000 ש"ח אך גם התשלום החודשי יגדל בהתאם) ש"ח ו- 30 תשלומים של 664 ש"ח. סך התשלום שווה להוצאה שלכם אם תקנה רכב ותמכור אותו אחרי שנתיים וחצי – שלוש שנים (רק שבמקום לשלם את מלוא השווי, למכור ולהישאר עם היתרה – אתה משלם רק את ההפרש). בלי התחייבות לעסקת המשך ,בלי לגייס מימון ,בלי להתעסק עם מכירת הרכב וכו'.

לא הבנתי כלום יש דעה או הסבר הגיוני שאבין והאם בכלל כדי ..?

פורסם

מה יש להבין? אתה משלם 15K מקדמה ו-30 תשלומים של 664 ש"ח לחודש (סה"כ 35,000 ש"ח לשנתיים וחצי) ובסוף התקופה מחזיר את הרכב לאוויס. תחשוב על זה כמו על שכירת רכב לתקופה ארוכה.

אתה צריך כמובן לבדוק מה הסכום הזה כולל מבחינת טסט, ביטוח וטיפולים.

• תוכן חדש...