Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה התקציב שלי הוא בין 10-15 אלף שקל.

המטרה היא רחב שנראה טוב,עם התנהגות טובה[או פוטנציאל לטובה] וכח.

חשבתי על סיויק האצ'בק אך יש יותר מדי בשוק וקשה לדעת מי נטחנה ומי לא.

בנוסף אמרו לי על קולט או 206XS.

אם אפשר עזרה או הצעות יתקבלו בברכה תודה.

בנוסף אם אני אחליט ללכת על האצ'בק אשר לא אחד מפה שמבין ברכב טיפל בה ושמר עליה מה צריך לבדוק?

בה ובקולט.

פורסם

אף אחד מהרכבים שציינת אינו ספורטיבי.

הרכב עם ההתנהגות הכי טובה הוא הפי'גו 206XS,אני לא יודע אם תמצא אחת בתקציב שלך.

הקולט הוא רכב בסיסי עם מנוע די חזק למשקל שלו,אתה תקבל רכב זריז אבל לא מפנק,כנ"ל לגבי הסיוויק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אוקיי אז אם נצמצם את האפשרויות מה יותר כדאי משתיהן, הסיוויק או הקולט.

והאם אתה יודע על מישהו שמוכר אחת כזו אמינה ולא שבורה ע"י ערסים/בדואים כי אני מתכנן להשאיר אותי אצלי עוד הרבה ובנוסף אולי בעתיד גם להריץ פרוייקט עלייה.

תודה מראש :).

פורסם

היי דור, אנסה להיות אובייקטיבי ככל שאוכל.

הסיוויק האצ'בק והקולט שתיהן מתחרות צמודות מאוד.

ביצועים, משקל, צריכת דלק ומחיר.

לדעתי בשנת 96 הונדה עברו למנועי וי-טק שנחשבים די מוצלחים והורידו את נפח המנוע ל-1.4 בהאצ'בק

במיצובישי ענו להם במנוע חדש החל משנת 97 והלאה. אל תקנה קולט מהדגם הזה אם אתה מחפש ביצועים.

בקולט שלי לפי נתוני יצרן 113 כ"ס. מסיבה לא ברורה החל משנת 97 במנועי מיצובישי החדשים יש "רק" 90 כ"ס שעלו ל103 מתישהו(לדעתי בשנת 2000)

אני חושב שמשנת 96 הקולט מצויידות בכרית אוויר אחת (אצלי שנת 95 אין)

לגבי הפ'גו אני לא מכיר את הדגם הזה.

אכן גם כשאני חיפשתי רכב, חיפשתי בדיוק מה שאתה רוצה. קשה מאוד מאוד למצוא רכב שמור כי כמעט כולם ננהגו ע"י ערסים\ילדים\ילדים ערסים\ בני-דודים.

עצה שלי:

תנהג בכל אחד מהרכבים (אם יש לך עוד מועמדים תנהג גם בהם) ותחליט מה נראה לך הכי טוב ומה הכי מתאים לך

אתה מוזמן לתאם איתי סיבוב אצלי ללא שום התחייבות ובלי שום קשר למכירת הרכב.

בהצלחה.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

אני חושב שזה לא רכבים ספורטיביים המראה שלהם טיפה מטעה.. אם אתה מחפש ביצועים יותר ממראה חיצוני זה בטוח לא אלה אלא מכוניות אחרות שקשה לי להאמין שתמצא במחיר שהבאת.

בכללית אני חושב ש99% מהרכבי ספורט במדינה כבר קרעו אותם ועדיף לא להיכנס למיטה חולה גם אם יש לך תרופה..

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

+1 לאביאל

הקולט והסיוויק אינם רכבים ספורטיביים אלא רכבים לצעירים בעלי עיצוב ספורטיבי וביצועים מעט יותר טובים מרכבים משפחתיים דבר הנובע בעיקר מיחסי משקל\הספק מנוע.

מצד שני הרכבים האלו מספקים ביצועים טובים מאוד יחסית לצריכת הדלק שלהם בגלל אותו היחס שדיברתי עליו קודם.

פורסם
+1 לאביאל

הקולט והסיוויק אינם רכבים ספורטיביים אלא רכבים לצעירים בעלי עיצוב ספורטיבי וביצועים מעט יותר טובים מרכבים משפחתיים דבר הנובע בעיקר מיחסי משקל\הספק מנוע.

מצד שני הרכבים האלו מספקים ביצועים טובים מאוד יחסית לצריכת הדלק שלהם בגלל אותו היחס שדיברתי עליו קודם.

אתה צודק אבל אני לא חושב שכדאי לקנות רכב שהוא אולי בביצועים טובים יותר משפחתיות אחרות בטווח המחירים הזה, אם הוא חצי קרוע או גמור שכבר הביצועים שלו לא שווים כלום.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

אני קניתי את האוטו אחרי שהיו לי לפני פג'ו 205, רנו קליאו, סוזוקי סוויפט ומאסתי ברכב שאני לא יכול לסמוך עליו.

גם במצב תקין קשה לרוב המכוניות מהשנים האלו לטפס עליות בטח ובטח עם מזגן.

מצאתי את הקולט לפני 3 שנים והתאהבתי. ביום הכי חם בעליות של אילת\ ים-המלח\ כנרת עם מזגן לא חסר כוח לרגע ומד הטמפרטורה לא עולה מילימטר אחד מעל שני שליש הגובה שם הוא נמצא תמיד (כדקה או שניים לאחר ההנעה)

יש לי בעיה אחת עם הקולט אין לה הנעה 4X4 ולי יש מחלת שטח... :)

אם מחפשים היטב אפשר למצוא כאלו במצב טוב יותר, כמובן שאין מושלם כיוון שאלו רכבים בני 17-18

פורסם

אוקיי בוא נשנה את ההגדרה שלי אני מעוניין ברכב שנראה טוב עם ביצועים סבבה נקרא לזה בתקציב הנל...

פורסם

תיכנס במחיר? ואמרו לי דבים רעים על צרפתיות והאמינות שלהן. חוץ מזה אתה מכיר מישהו שמוכר כזאת?

פורסם
תיכנס במחיר? ואמרו לי דבים רעים על צרפתיות והאמינות שלהן. חוץ מזה אתה מכיר מישהו שמוכר כזאת?

לדעתי ב15K תכנס לך אחת לתקציב,חפש ביד2,גם על רוסיות אמרו לי דברים רעים,אבל אני עדיין נהנה מאחת מידי פעם :).

Porsche 944 turbo

פורסם

למה להתספק רק באחת ;) וסבבה תודה, אן אפשר חוות דעת פה ממישהו שיש לי קולט 93-96 או להפנות אותי למישהו זה יהיה נחמד ( חוץ מהחוק המציק שמאפשר ה״פ) מ25 הודעות ומעלה.

• תוכן חדש...