Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. ישנה יאריס שברצוני לקנות . הרכב מבפנים נראה במצב לא טוב. רכב ששימש רכב משפחתי , אז יש המון כתמים ולכלוכים. דלתות , ושאר פנים הרכב. כמה אמור לעלות בערך טיפול שיגרום לרכב להראות חדש יותר ? אני מדבר על טיפול ברמה גבוהה , אני פדנט וכל פיפס מפריע לי . גם חיצונית יש המון שפשופים וזה אני מניח שיעלה יותר מאשר טיפול פנימי. תודה רבה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

שלום bigbosf,

ברשותך אני לא אענה על השאלה שנוגעת למחיר טיפול מכיוון שאיני מכיר היטב את המחירים.

אבל נקודה אחת רציתי להעלות, מבלי להכיר את הרכב המיועד לקנייה, רכבים שנראים מוזנחים ומטונפים ניתן להסיק ברוב המקרים שגם המצב המכני לא מטופל ומזהיר, אני מקווה שאני טועה לגבי הרכב הספציפי אבל רציתי להעלות לך נקודה למחשבה.

חג שמח :)

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

הכנת רכב למכירה שכוללת ניקוי פנימי ייסודי, שטיפה חיצונית ופוליש+וקס עולה כ500ש"ח לאיכות עבודה טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום לך...

באמת לפי המצב הקוסמטי אפשר לנחש את המצב המכני !

למה לך פשוט לא לחפש יאריס אחרת אשר מצאת במצב טוב ?

זה יחסוך לך ריצות למכוני שטיפה...

פורסם
שלום לך...

באמת לפי המצב הקוסמטי אפשר לנחש את המצב המכני !

למה לך פשוט לא לחפש יאריס אחרת אשר מצאת במצב טוב ?

זה יחסוך לך ריצות למכוני שטיפה...

מצב מכני של הרכב בסדר. עשיתי עליו סיבוב.כמובן שבדיקה תעשה במכון בלי שום קשר.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

איזה צבע חיצוני הרכב?

הפנים של הרכב בצע בהיר? הריפודים הכוונה.

מה מצב הפלסטיקה? משופשפת? או שרק מלוכלכת?

טיפול מקיף יכול לעלות דיי הרבה, הכול תלוי מה הרמה שאתה רוצה להגיע אליה, והאם הריפודים לממשל בהירים עם מלא כתמים, כמו כן נניח והצבע החיצוני שחור ומלא שריטות, יהיה יותר קשה להביא אותו למצב יפה שחלק מהשריטות ייעלמו ולא ייראו מאשר צבע לבן לדוגמא.

פורסם
איזה צבע חיצוני הרכב?

הפנים של הרכב בצע בהיר? הריפודים הכוונה.

מה מצב הפלסטיקה? משופשפת? או שרק מלוכלכת?

טיפול מקיף יכול לעלות דיי הרבה, הכול תלוי מה הרמה שאתה רוצה להגיע אליה, והאם הריפודים לממשל בהירים עם מלא כתמים, כמו כן נניח והצבע החיצוני שחור ומלא שריטות, יהיה יותר קשה להביא אותו למצב יפה שחלק מהשריטות ייעלמו ולא ייראו מאשר צבע לבן לדוגמא.

הרכב בצבע כסף. הפלסטיקה מלוכלכת. יש גם כתמים על החלקים הפנימיים , נגיד גג. רואים שזאת עבודה של ילדים.

שאלתי מה הסדר גודל של המחיר כדי להבין אם שווה לי בכלל להכנס לכל העסק הזה.

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז יש מקום שיוכל לתת לך מענה, תשובות מפורטות וכמובן סדר גודל עלויות.

קוראים לעסק SteamMe. יש המלצות רבות מחברים בפורום, תריץ חיפוש ע"מ ליצור איתם קשר.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
הרכב בצבע כסף. הפלסטיקה מלוכלכת. יש גם כתמים על החלקים הפנימיים , נגיד גג. רואים שזאת עבודה של ילדים.

שאלתי מה הסדר גודל של המחיר כדי להבין אם שווה לי בכלל להכנס לכל העסק הזה.

לא הייתי פוסל רכב בגלל טיפול דיטיילינג, אם הרכב טוב, מטופל עם מעט קילומטרים אז טיפול דיטיילינג מקיף לא אמור להיות גורם משפיע, לדעתי לפחות.

בקשר לסטים-מי, יש יותר ביקורות גרועות נגד המקום מאשר בעד המקום, לא הייתי ממליץ

פורסם
לא הייתי פוסל רכב בגלל טיפול דיטיילינג, אם הרכב טוב, מטופל עם מעט קילומטרים אז טיפול דיטיילינג מקיף לא אמור להיות גורם משפיע, לדעתי לפחות.

בקשר לסטים-מי, יש יותר ביקורות גרועות נגד המקום מאשר בעד המקום, לא הייתי ממליץ

הרכב עם 120,000 ק״מ. שנת 2007. אני שואל מה הסדר גודל של העלות חיצוני ופנימי כי אני לא רוצה להגיע למצב שאני אשקיע סכום ברכב שלא יהיה שווה לי. לדוגמא נגיד והרכב עולה 44 מחירון. ולצורך העניין נגיד שאני אקנה ב41. לא רוצה להגיע למצב שנגיד כל ההשקעה היא 3000 ואז בעצם לא עשיתי פה כלום. תודה לכולם

פורסם

קודם כול אם זה המחיר של רכב 2007 עם 120 אלף קילומטר, אז משהו פה מנותק מהמציאות, יקר מידיי לדעתי האישית.

אבל נצא מנק׳ הנחה שקנית את הרכב קצת פחות מהמחירון שלו, השקעת 1000-1500 שקלים וקיבלתי רכב נקי ומסודר קוסמטית, ונניח שהגעת למחיר המחירון אחרי ההשקעה, לא מבין מה פשר המושג ״לא עשיתי פה כלום״... קנית מתחת למחירון, סידרת מה שרצית, יצא שכביכול קנית במחירון, לא רואה בזה בעיה.

זה שהמחירון של היאריס מנותק מהמציאות זו כבר בעיה אחרת.

אחי הגדול מחר אתמול את שלו, רכב 2001, יד 3, עם 144 אלף קילומטר ב27 אלף, מחירון מופרך, אבל תמיד יש איזה מישהו שמשוגע מספיק לשלם את זה.

פורסם
קודם כול אם זה המחיר של רכב 2007 עם 120 אלף קילומטר, אז משהו פה מנותק מהמציאות, יקר מידיי לדעתי האישית.

אבל נצא מנק׳ הנחה שקנית את הרכב קצת פחות מהמחירון שלו, השקעת 1000-1500 שקלים וקיבלתי רכב נקי ומסודר קוסמטית, ונניח שהגעת למחיר המחירון אחרי ההשקעה, לא מבין מה פשר המושג ״לא עשיתי פה כלום״... קנית מתחת למחירון, סידרת מה שרצית, יצא שכביכול קנית במחירון, לא רואה בזה בעיה.

זה שהמחירון של היאריס מנותק מהמציאות זו כבר בעיה אחרת.

אחי הגדול מחר אתמול את שלו, רכב 2001, יד 3, עם 144 אלף קילומטר ב27 אלף, מחירון מופרך, אבל תמיד יש איזה מישהו שמשוגע מספיק לשלם את זה.

זה המחירון של יאריס. למה? את זה תשאל את מר יצחק לוי. אם תמליץ לי על רכבים אחרים ידניים בסכום הזה אשמח לשמוע. לגבי מה שרשמתי אני מעדיף לשלם מראש מחירון ולקבל רכב מלוקק ולא לקנות במחיר שרשמתי שאחרי השקעה יביא אותי למחיר מחירון. זה משתלם רק אם הרכב נקנה במחיר זול יותר.

פורסם

הגרנדה פונטו? חשבת עליה? זה כבר מתאים לפורום אחר, אבל אחרי שנהגתי על כזו ידנית 2008 במשך שנה אני חייב לציין שזה רכב טוב מאוד, חסכוני, לא עושה בעיות, נכון יש לו תדמית של פיאט, אבל רוב הבעיות שלו זה הגיר הרובוטי, בידני הוא אמין.

בתקציב 45 תוכל לרכוש כזו שנת 2008/9 אם אני לא טועה, אולי אפילו חדש יותר, לדעתי רכב מוצלח.

עם מתיחה תקציבית קטנה, או אולי עסקת תשלומים קצרת מועד בהתחשב ב40-45 שכבר הקצבת לעצמך אתה כבר יכול לרכוש רכב ידני חדש מהיצרן

פורסם
הגרנדה פונטו? חשבת עליה? זה כבר מתאים לפורום אחר, אבל אחרי שנהגתי על כזו ידנית 2008 במשך שנה אני חייב לציין שזה רכב טוב מאוד, חסכוני, לא עושה בעיות, נכון יש לו תדמית של פיאט, אבל רוב הבעיות שלו זה הגיר הרובוטי, בידני הוא אמין.

בתקציב 45 תוכל לרכוש כזו שנת 2008/9 אם אני לא טועה, אולי אפילו חדש יותר, לדעתי רכב מוצלח.

עם מתיחה תקציבית קטנה, או אולי עסקת תשלומים קצרת מועד בהתחשב ב40-45 שכבר הקצבת לעצמך אתה כבר יכול לרכוש רכב ידני חדש מהיצרן

לפונטו יש מנוע 1.2. לא שמעתי ביקורות מפרגנות. לגבי שיפוץ קוסמטי מבחוץ טמבונים וכו כמה זה אמור לעלות בערך?

פורסם

ביקורות טובות על מה? כוח מנוע? כי היאריס לא בדיוק חורכת אספלט.

בנוגע לטמבונים אני לא מתמצא ממש, פניה לפחח תוכל לעזור, אבל גם פה, טיב האיכות יהיה לפי המחיר, בדיוק כמו דיטיילינג.

במה שלא תבחר - בהצלחה.

• תוכן חדש...