Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פריט טריוויאלי בקשר למרצדסים מהתקופה קשור לתפעול תיבת ההילוכים האוטומטית, שנהגים רבים כלל לא היו מודעים אליו; למכונית תיבה בעלת ארבעה הילוכים, אך היא מתחילה את הנסיעה בשני ומתנהגת כמכונית בעלת 3 הלוכים. הראשון היה קצר מאד ושולב או באמצעות דריכה על מתג הקיקדאון מהמקום או בשילוב למצב L בעמידה. בעת נסיעה, הורדה ל-L שילבה את ההילוך השני, שהקביל לרוב ההילוכים הראשונים בתיבות 3 הילוכים(במרצדס 200, הראשון עבר בקצת את ה-40, השני הגיע ל-65).

אתה בטוח שהיה הילוך עם סימון L? היה לי גיר כזה בדגם יותר מאוחר של E קלאס והסימון היה 2,3,D. אצלי גם התחיל לנסוע בשני והילוך ראשון היה נורמאלי לכל דבר: הגיע עד 60. גם רכב הנוכחי שלי מתחיל את הנסיעה שלו בהילוך שני (ולא זה לא מצב חורף:) זה מצב COMFORT בגיר 5 הילוכים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב אלי פרחי - תתחדש

אין כמו מרצדס !!!!!

זו אחלה מרצדס

מידיים טובות

ובפרט אחרי ניקוי והברקה יסודי ביותר :wink:

ולפרחי ג'וניור (חן)

אני בטוחה שאם תתנהג יפה

תקבל סיבוב

או

נהג מלווה

תהנו ממנה

יונה

ושלי

פורסם

ההילוך עם סימון l היה בדגמים ישנים יותר, הוא נועל בהילוך שני, כלומר מקביל לסימון 2 בדגמים המאוחרים יותר. אגב, לחיצה מהירה של יותר מ 3/4 דוושה מעמידה גורמת גם היא להתחלה בהילוך ראשון גם בלי קיקדאון.

בכל מקרה רכב נפלא עם איכות ייצור מדהימה. הבוס של מרצדס בשנות ה 80 אמר פעם שבתקופה ההיא הרכבים שהם ייצרו היו ״ אובר אינג׳נירד״ כשגרמני אומר דבר כזה לא יכול להיות משהו יותר חזק...לא נעים לומר אבל מה שייחד את מרצדס היה איכות הייצור, ההקפדה על כל פרט בכדי לייצר איכות, והעשייה של כל זה ב״אנדרסטייטמנט״ ובלי שואו אוף. במובן הזה המרצדס הזו היתה אחת מאחרונות המרצדס האמיתיות. אחרי 1994 זה כבר לא זה.

תהנו ותתחדשו

פורסם

בכל מקרה רכב נפלא עם איכות ייצור מדהימה. הבוס של מרצדס בשנות ה 80 אמר פעם שבתקופה ההיא הרכבים שהם ייצרו היו ״ אובר אינג׳נירד״ כשגרמני אומר דבר כזה לא יכול להיות משהו יותר חזק...לא נעים לומר אבל מה שייחד את מרצדס היה איכות הייצור, ההקפדה על כל פרט בכדי לייצר איכות, והעשייה של כל זה ב״אנדרסטייטמנט״ ובלי שואו אוף. במובן הזה המרצדס הזו היתה אחת מאחרונות המרצדס האמיתיות. אחרי 1994 זה כבר לא זה.

תהנו ותתחדשו

מסכים עם כל מילה.

95' היתה שנתה האחרונה של ה W124 שהחליפה ב 85' את ה W123, והיתה המרצדס ה"מכאנית" האחרונה.

ה W124 ידעה לשלב את איכות הייצור המופלאה של מרצדס יחד עם עיצוב מודרני שנראה מצויין גם היום, ואיכויות דינאמיות ברמה גבוהה מאד.

היפה בה שגם הגירסאות המהודרות ביותר תמיד נראו פשוטות ותכליתיות, בלי שלל צגים דיגיטאליים וחגיגת מתגים.

ה W210 שהחליפה אותה ב 96' היתה המרצדס ה"אלקטרונית" הראשונה, בנוסף לעובדה שהיתה המרצדס הראשונה שהשתמשה בהגה מסרק ומוט משונן, והפגינה אמינות נמוכה בהרבה, וגם הדגמים הבאים סבלו מאלקטרוניקה בעייתית, בעייה שנפתרה רק בשנים האחרונות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מסכים עם כל מילה.

95' היתה שנתה האחרונה של ה W124 שהחליפה ב 85' את ה W123, והיתה המרצדס ה"מכאנית" האחרונה.

ה W124 ידעה לשלב את איכות הייצור המופלאה של מרצדס יחד עם עיצוב מודרני שנראה מצויין גם היום, ואיכויות דינאמיות ברמה גבוהה מאד.

היפה בה שגם הגירסאות המהודרות ביותר תמיד נראו פשוטות ותכליתיות, בלי שלל צגים דיגיטאליים וחגיגת מתגים.

ה W210 שהחליפה אותה ב 96' היתה המרצדס ה"אלקטרונית" הראשונה, בנוסף לעובדה שהיתה המרצדס הראשונה שהשתמשה בהגה מסרק ומוט משונן, והפגינה אמינות נמוכה בהרבה, וגם הדגמים הבאים סבלו מאלקטרוניקה בעייתית, בעייה שנפתרה רק בשנים האחרונות.

ונא לא לשכח את w201 (190 שרק לאחרונה הבנתי איזה מכונית מופלאה היא :-)

פורסם

נראית מדהימה.

לי יש W203 אבל אני מחפש ורואה ביוטיוב בעיקר סרטונים של המכוניות הללו, שהעיצוב החיצוני והפנימי שלהן לטעמי הוא יפהפה.

תתחדשו ותהנו.

פורסם
אתה בטוח שהיה הילוך עם סימון L? היה לי גיר כזה בדגם יותר מאוחר של E קלאס והסימון היה 2,3,D. אצלי גם התחיל לנסוע בשני והילוך ראשון היה נורמאלי לכל דבר: הגיע עד 60. גם רכב הנוכחי שלי מתחיל את הנסיעה שלו בהילוך שני (ולא זה לא מצב חורף:) זה מצב COMFORT בגיר 5 הילוכים).

הסימון היה P R N D S L

L = ראשון/שני

S = השלושה הראשונים

D = כל הארבעה

תחילת הנסיעה, למעט במצב L או בקיקדאון, היתה בשני.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
במצב D אחרי שעוברים מL לS נכנסים לאופוריה?

לאופוריה נכנסים באלפא טובה.

ב-W123? אין מצב. אין אופוריות, אין גם דאון. Alles in ordnung :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
לאופוריה נכנסים באלפא טובה.

ב-W123? אין מצב. אין אופוריות, אין גם דאון. Alles in ordnung :lol:

שלום

"לאופוריה נכנסים באלפא טובה"

רק אם יש לך הרבה הרבה כסף וגם זה בספק!

אלפא טובה לא נולדה ולא קיימת .

אלפא נוסעת יפה וזהו כול היתר דרעק שמתקלקל.

לעומת זה מרצדס זה אוטו!!! אמין לא מתקלקל למוסך הולך רק לטיפולים

לחן ופפא קרחי מזל טוף על הרכישה החדשה אצלי כול לקוח מקבל מחיר מיוחד

טיפול ראשון עלי

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לחן ופפא קרחי מזל טוף על הרכישה החדשה אצלי כול לקוח מקבל מחיר מיוחד

טיפול ראשון עלי

הטיפול הראשון שאני עשיתי לה גם היה אצל בני.

בני, תן הכסף בחזרה, אני שילמתי בזמנו מחיר מלא.

דרך אגב, בהעברת הבעלות בדואר הקונה קיבל שובר לטיפול ראשון חינם במוסך היבואן.

זה נסיון שיווקי של היבואן (גם בב.מ.וו אניו יודע שקיים) לשמר לקוחות שקנו מרצדס משומשת - להמשך טיפול במוסכים שלו.

הם יופתעו לראות מרצדס בת 30.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אני מבין שבסיס הנתונים שלך הפסיק להתעדכן ב1983 בערך.

תעדכן אותו, זה לא מסובך. לא נעים לקרוא שטויות כאלה מאדם בעל משקל כשלך בפורום.

אני מניח מן הסתם שזה נאמר בצחוק.

אבל בכל זאת, איפה מרצדס היום ואיפה אלפא, שלא לדבר על לנצ'יה.

חבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...