Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש, מזל טוב.

אני שמח לשמוע שהרכב נשאר במשפחה (של הפורום) ולא עבר למקומו הטבעי (שטחי הרשות) :-D

תיקון קל: מקומו הטבעי של הרכב הוא בשטח שמשתרע בין בנת-ג'ביל למרג' עיון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלי וחן,

רק שאנייטה לא תחליף מילה עם השועל...:bad-word:

השמנדריק, שנוספה לו אחות אדומה, "רומז", בדרכו שהוא היה הראשון. הבכור, הותיק ועוד מיני כינויים...

שנים שהוא כמעט ולא הוציא הגה... ופתאום משאבת בלם, ציריה "עקומה", נורה ראשית שרופה... והכל לקראת הטיול בשבת. :oops::?

אז אל תסמכו על האופי השבדי. עמוק בפנים יש חלקים מגרוזיה ומרוקו ושאר תפוצות "רגועות"...

תתחדשו ותיהנו.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

תתחדש! ניראית מצויין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלי וחן אנשים יקרים

מאחל לכם הרבה ברכות על הרכש החדש

ושתמיד יתגשמו משאלות ליבכם

רק בדרכים טובות ובטוחות

אשפיז אריה

פורסם

תתחדשו

באופן אישי מדבר אליי יותר הדגם הקודם ושלכם "מודרני מדי". הדבר רק מראה עד כמה העיצוב הותיק והסולידי של ה123 שמר

על רעננותו. החיבור בין המרצדס לוולבו משלים את המהפיכה הבורגנית באיחור קל של כשלושים שנה.

היו ימים שבהם המיגוון בכבישי הארץ היה מוגבל ובמיוחד במכוניות היוקרתיות. וולבו ומרצדס אלו היו מעין פיסגה.

אני מצפה בכליון רוח למבחן השוואתי לא פורמאלי בין המרצדס לוולבו, תוהה מה היו יחסי המחיר בינהן, כחדשות.

תתחדשו ותהנו.[או ברוח החג תרבחו ותסעדו]

פורסם

Hi, I have a 1985 W123 in Tiberias in very, very, good condition which I've been thinking of selling. Can you tell me how much you paid for this W123.

Also, are you aware of any way to import a antique diesel Mercedes into Israel.

Regards,

Dean

פורסם

מזל טוב לקונה ומזל טוב למוכר.

רכב מעולה! (טוב, אני מכור..)

קלסיקה במיטבה - אין צורך להכביר מילים. תהנו.

אם צריך עזרה או עצה אשמח לעזור.

אורן

• תוכן חדש...