Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתנצל מראש על ההקפצה.

כבר אז שפירסמת את השרשור אני קראתי את ההודעה שלך, חן, ונורא הזדהיתי עם ההרגשה,

להחזיק ברכב שהכרת שנים רבות קודם לכן ולא תיארת לעצמך שתניח יד על הרכב,

ובייחוד לקבל הזדמנות שנייה להניח יד על הרכב כשההזדמנות הראשונה התפוגגה.

המכונית נראית יפייפיה פשוט. כחובב מרצדסים מושבע אני חייב לומר שאני נהנה מאוד לראות את המצב שלה.

הסיבה להקפצת ההודעה היא שהמכונית הזו חלפה לי מול העיניים היום, לפני כשעה וחצי,

ראיתי את המכונית נכנסת לכיכר וולפסון ממש על הרמזור בכניסה לכיכר, הייתי ברמזור במעבר החצייה ופשוט נשכחו צרותי

לכמה שניות. את המכונית היפייפיה הזו זהיתי ישר. ישר הבנתי שזו המכונית המדוברת, מודל 83 עם לוגו של מועדון ה-5

על השמשה ועל מנת לאמת זאת שיננתי את לוחית הזיהוי וכמובן שצדקתי.

היא נראית חדשה לחלוטין ויפה מתמיד.

איך אומרים? בלי עין הרע, שתדעו עוד הרבה שנים יפות עם היצירה המרגשת הזו.

שלומי.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון, באמת עברנו משם לפני שעה וחצי, זיהית נכון.

כשקנינו את המכונית ידענו שסגר תא הכפפות שבור, ולכן המכונית ספגה ירידת ערך לא קלה.

הלכתי אצל שכן שלי, דרי אוטולנד, שמחזיק חלף אחד או שניים למרצדס, והוא מצדו ניגש אל מגירת ההפתעות ושלף מעדנות סגר זהה.

הסגר הוחלף, וכעת הכל בא על מקומו בשלום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כשקנינו את המכונית ידענו שסגר תא הכפפות שבור, ולכן המכונית ספגה ירידת ערך לא קלה.

אחרי שתיקנת, תקבל עליה מחירון.

הסיפור המלא:

אסף ואני נסענו פעם יחד, עם המרצדס.

בשטיפה בהרצליה, המנקה ניסה לפתוח תא הכפפות ונשברה הלשונית של סגר תא הכפפות (היא יציקת אלומניום).

אסף, שרגיל לאאודי, קיפל עטיפת חפיסת מסטיקים מקרטון, והיא מנעה מתא הכפפות להשתחרר שוב.

לא רק שפרחי (להלן ״הקונה״) הוריד לי במחיר בגלל הסגר הזה, בזמנו, בקר, אחרי שסגר התא עם עטיפת המסטיק עוד שלח לי חשבונית בדואר על ״ייעוץ״.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הסיפור המלא:

בשטיפה בהרצליה, המנקה ניסה לפתוח תא הכפפות ונשברה הלשונית של סגר תא הכפפות (היא יציקת אלומניום).

אסף, שרגיל לאאודי, קיפל עטיפת חפיסת מסטיקים מקרטון, והיא מנעה מתא הכפפות להשתחרר שוב.

לא רק שפרחי (להלן ״הקונה״) הוריד לי במחיר בגלל הסגר הזה, בזמנו, בקר, אחרי שסגר התא עם עטיפת המסטיק עוד שלח לי חשבונית בדואר על ״ייעוץ״.

מילא, אתה מדבר?! הרכב היה שלך...

אבל למה הרכב נוסע, כבר שבועיים, עם הממחטה הלבנה שלי בתא המנוע?!.:roll::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

כנראה שלוקח זמן לחדשות להגיע אל מעבר לים :)

המון מזל-טוב חברים, אהבתי את התמונות, בגלל המרצדס אבל ממש בגלל הרקע.

חן, תמסור את ברכותיי לאבא ביחד עם דרישת שלום חמה.

haters will hate

פורסם

הסיפור המלא:

ינעל דינק יא אבו-גל,

חכה חכה ישפער לך אינשאללה התפס של התא כפפות במיני - כלב מי יתן לך חתכת קרטון בישפיל תתקע בתא אל דוקומנטים וגם עווייה.

[נ.ב. (1) ואתה עוד השארת טיפ לבחור שניקה לך ת'אוטו, ושבר את הטפס...לך תבין ת'בנאדם]

[נ.ב. (2) יש מכתב בדרך, אבל הפעם זה בדואר רשום + אישור מסירה]

[נ.ב. (3) עדיין לי קיבלתי את התשלום]

אללה מאעק. מ'אסלאם.

פורסם

looks great

mazal tov

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

למה נזכרתי בשרשור ?

כי לפני יומיים המכונית חגגה שנתיים אצלנו, והגיע העת להרחיב על שעבר עליה ב 728 ימים האחרונים.

המכונית נקנתה כשמד המרחק עמד על 209,000 ק"מ וכעת הוא עומד עד 221,000, נסועה של 7,500 ק"מ בשנה.

למרות שהמכונית בשימוש יום יומי מלא, בדיוק כפי שהיתה אצל רז, ובעיקר בשל העובדה שטופלה היטב, לא היתה אף תקלה משביתה.

אבל פטור בלא כלום אי אפשר; לאחר ארוע סוכות הקודם, נקרעה החגורה שמפעילה את האלטרנטור ומשאבת המים, ממש סמוך לבית, והסתבר שהיתה באיכות נמוכה, למרות שהיתה די חדשה.

בני ל החליף אותה תוך דקות ספורות, והמשכנו בדרכנו.

לפני כחצי שנה, שוב בחזרה מאירוע סוכות, חלון הנהג החשמלי סירב לעלות על למעלה, והסתבר שנשברו כמה שיניים בגלגל הראשי.

מנגנון חדש הובא הישר משכם, בעלות סבירה לחלוטין, וכעת הכל תקין.

מסקנה ? באירוע סוכות הבא אני מגיע רק עם הוולבו..

באותה הזדמנות הובאו גם זוג בולמי זעזועים אחוריים חדשים, מאחר ואלו שהיו מותקנים היו עייפים, וזה פגם הן בנוחות הנסיעה והן באחיזת הכביש.

רז החליף שסתום התפשטות במזגן, ומילא בו גז "חדש".

המזגן לא קירר היטב, והסתבר שמולאה כמות לא נכונה, מאחר וגז חדש ממלאים בשקילה בלבד, ואין נתוני משקל במכונית הזו, שיועדה לגז ישן (R12).

במוסך שמטפל לנו במכונית (מוסך אמין בשד' הר ציון בת"א, בעל מקצוע מעולה ומומחה למרצדס) מולא גז בשיטת ניסוי וטעייה, עד שהגיע לכמות האופטימלית, וכעת המזגן מקרר מעולה.

צריכת השמן אפסית, כחצי קילו בשנה, ואילו נוזל הקירור נותר במפלס הקבוע מאז שקנינו את המכונית.

צריכת הדלק עומדת על ממוצע של 7-8 ק"מ לליטר, ועם מזגן היא יורת ל 6-7 ק"מ לליטר.

נסיעה בין עירונית רגועה מניבה תוצאה של 10 ק"מ לליטר.

את שני מבחני הרישוי עברה ללא בעייה בקומפיוטסט ראשון מזרח (תודה עמית!).

נקודה שכן תדרוש בקרוב תשומת לב, היא מצב המרכב - נקודות החלודה התפשטו מעט, מה שאומר שבעת הדי קרובה תדרש עבודת פחחות די מקיפה, למרות שמצב הצבע מצויין.

נתראה בשנה הבאה, בתקווה שאירוע סוכות לא ייצר עוד תקלות..:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הרכב כבר אמור להיות אספנות, אז למה שני טסטים בשנה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
למה נזכרתי בשרשור ?

כי לפני יומיים המכונית חגגה שנתיים אצלנו .....

את שני מבחני הרישוי עברה ללא בעייה בקומפיוטסט ראשון מזרח (תודה עמית!).

.

איציק170, נסה לחשב:

שני מבחני רישוי בשנתיים.

כמה זה יוצא לשנה?

(זה תרגיל די פשוט, אפילו אין שברים :-P )

עריכה אחרונה על ידי ofurst

עודד

• תוכן חדש...