Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור וחג שמח,

רצה הגורל ואני והוריי חולקים טעם משותף במוזיקה כך שהתבקשתי על ידם לצרוב עבורם כמה דיסקים שרכשתי (כן, יש עוד עופות מוזרים שקונים דיסקים).

בצעתי העתקה, באמצעות המדיה פלייר, של הקבצים למחשב ולאחר מכן בצעתי העתקה מהמחשב באמצעות המדיה פלייר לדיסק ריק.

ההעתקה הושלמה וניתן לגשת ולהאזין לשירים שבדיסק באמצעות המחשב, אך הנגני CD שיש בבית אינם מצליחים לקרוא את התקליטור כלל וזאת למרות שלפי המחשב מדובר בקבצי אודיו (לא הצלחתי לראות איזה סוג קובץ בדיוק באמצעות פרטי הקובץ במחשב).

היות ואני הדיוטית אודה לעצה ממביני עניין.

תודה מראש

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בלפני צריבת דיסק יש אופציה שנקראת סגירת דיסק,האם אתה מסמן אותה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הופיעה לי אופציה כזו. אודה לך אם תוכל להראות לי את זה בצילום מסך אם זו לא טרחה.

"חבר, אתה נוחר"

פורסם

לפי המידע שמופיע במחשב כשאני מכניסה את הדיסק שצרבתי, מדובר בדיסק אודיו ולא דאטה. לדעתי המדיה פלייר עושה רק אודיו אבל אני לא בטוחה בקשר לזה.

"חבר, אתה נוחר"

פורסם

ניתן לצרוב מוסיקה כאילו זה data,פשוט לא יופיע שם האומן.

אני לא צורך עם מדיה פלייר,אני ממליץ על תוכנה הזאת:

http://cdburnerxp.se/

עובד איתה כבר הרבה זמן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה אבל אני לא צורבת הרבה אז אני לא רוצה להתחיל להוריד תוכנות למחשב. חשבתי שאולי מישהו יוכל לעזור לי להתגבר על התקלה עם האמצעים הקיימים.

תודה בכל מקרה

"חבר, אתה נוחר"

פורסם

יהודים יקרים, אני פונה אל הלב שלכם! עד שמישהו לא ימצא לה פתרון לבעיה, היא לא תשחרר לי את המחשב ותמשיך לכתוב הודעות נוספות באופטופיק. זה מבלי להזכיר את העובדה שכל זמן שהיא פה, אני צריך לברור את מה שאני כותב כאן בקפידה ובזהירות.

רק תשובה שתפתור לה את הבעיה תגרום לה לעזוב. הא לכך ובהתאם לזאת, הפותר נכונה את הבעיה מקבל ממני חסינות ממעקב למשך חודשיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יהודים יקרים, אני פונה אל הלב שלכם! עד שמישהו לא ימצא לה פתרון לבעיה, היא לא תשחרר לי את המחשב ותמשיך לכתוב הודעות נוספות באופטופיק. זה מבלי להזכיר את העובדה שכל זמן שהיא פה, אני צריך לברור את מה שאני כותב כאן בקפידה ובזהירות.

רק תשובה שתפתור לה את הבעיה תגרום לה לעזוב. הא לכך ובהתאם לזאת, הפותר נכונה את הבעיה מקבל ממני חסינות ממעקב למשך חודשיים.

אין בעיה אדוני. זכית עכשיו לעוד שעה בלי המחשב.

עכשיו תשב בחדר ותחשוב על מה שעשית.

"חבר, אתה נוחר"

פורסם
אין בעיה אדוני. זכית עכשיו לעוד שעה בלי המחשב.

עכשיו תשב בחדר ותחשוב על מה שעשית.

LOL.

BEEN THERE, DONE THAT.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
תודה אבל אני לא צורבת הרבה אז אני לא רוצה להתחיל להוריד תוכנות למחשב.

תודה בכל מקרה

מה שהיה,היה והינו בעבר.

תוכנות את מתקינה באופן חד פעמי (אלא אם כן את מזוכיסטית שאוהבת לפרמט ולהתקין הכל מחדש לעיתים קרובות :))

ומדובר בתוכנה בודדת.

תתקיני את התוכנה הפופולרית ביותר בשם Nero burning rom,הפעילי,בחרי ב CD,ולאחר מכן AUDIO CD.

העבירי את קבצי המוזיקה (MP3) מצד ימין לצד שמאל,ושימי לב למד הזמן (80דקות) מלמטה שמתמלא,אבל השגיחי שלא יגיע לאדום כי אז הדיסק לא ייצרב.

בחרי ב BURN ושמחי בחלקך.

אפשר לחזור על אותו תהליך עם תוכנה דומה בשם CDRWIN.

ניתן לצרוב מוסיקה כאילו זה data,פשוט לא יופיע שם האומן.

צודק,אבל נגנים ישנים "מכירים" רק את פורמט ה CD שהוא 80דקות,וכנראה נוצרו בתקופה שMP3 לא היה נפוץ מספיק ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אבל הקבצים הם לא MP3. הם קבצים שהעתקתי מדיסק אודיו שקניתי.

"חבר, אתה נוחר"

• תוכן חדש...