Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה פורמט הם? WMA? WAV? כל עוד תוכנת הצריבה "מכירה" בהם ונותנת לצרוב (דקות מתווספות במד למטה וכו') זה לא ממש משנה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מניחה שאחד מהם. גם המדיה פלייר ספר את הדקות. והדיסק שצרבתי עובד במחשב, רק לא בנגנים רגילים.

אני אנסה מחר להוריד תכנה.

תודה על העזרה

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

העובדה שהדיסקים נקראים במחשב אינה מעידה על כלום, מאחר והמחשב לרוב יודע לקרוא את כל הפורמטים בין אם הם בתצורת קובץ או בתצורה של מידע מוזיקלי על הדיסק (כמו דיסק שקונים בחנות).

במערכות ביתיות, אלא אם כן הן מיועדות מראש לקריאת קבצים כדוגמת MP3 או WMA, הן יקראו מידע מוזיקלי בלבד (במחשב יופיע לעיתים כסיומת CDA).

במדיה פלייר, הורדת (ריפ) המוזיקה מדיסק אודיו מקורי ממירה אותם לתצורת קבצים (MP3/WMA וכו').

מעל רשימת הצריבה ישנו כפתור אפשרויות (נראה כמו חלונית קטנה עם V בתוכה), ששם יש אפשרות להגיד למדיה פלייר אם לצרוב כדיסק מידע (קבצי מחשב) או כדיסק אודיו (מידע מוזיקלי). האחרון מביניהם הוא זה שאת צריכה.

דרך אותו כפתור אפשרויות הייתי ממליץ להיכנס לאפשרויות מורחבות ולהגדיר למדיה פלייר לצרוב במהירות הכי נמוכה (יש לזה נטיה להשפיע על היכולת של מערכת ביתית לקרוא את הדיסק).

האם זה מה שעשית עד כה, ואם לא האם זה עוזר?

פורסם

אני עם טום, פשוט לצרוב כ-CDA, אין מערכת שלא תקרא את זה.

אני אישית משתמש בNERO, שזו תוכנת צריבה בסיסית. נכנסים לצריבה, צרוב כדיסק אודיו, בחר את השירים, ושלום על ישראל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא מצאתי את האופציות שדיברת עליהן, אבל לפי מה שאני מבינה ממסך האפשרויות של המדיה הפלייר, הוא כבר מוגדר לצריבת קבצי אודיו (מצ"ב צילום מסך).

חוץ מזה, אם הוא לא היה מוגדר לאודיו, כשאני בוחרת קבצים לצריבה, הוא לא היה מונה לי את נפח הקובץ במקום את הדקות של הטרק (שזה מה שהוא עושה כרגע)?

mediapl.jpg

"חבר, אתה נוחר"

פורסם

לא מצאת את האפשרויות כי נראה שאת משתמשת במדיה פלייר 10 על ווינדוס XP בעוד אני עם מדיה פלייר 12 בווינדוס 7...

כך או כך, ניתן להוריד את המדיה פלייר 11 לווינדוס XP...יתכן ששם יהיו אפשרויות רחבות יותר.

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8163

לפי התמונה עושה רושם שהכל באמת מכוייל כמו שצריך (למעט ענין מהירות הצריבה - נסי לראות אולי בטאבים אחרים באפשרויות יש משהו בנידון). הכל גם דומה לכאן: http://tips4pc.com/articles/software%20tips/windows%20media%20player-software%20tips-articles/copy_music_files_from_the_hard_d.htm

אנסה לחשוב על פתרונות נוספים למצב הקיים...

פורסם

נסי זאת במדיה פלייר הקיים:

NOTE: To select a slower burn speed:

In Windows Media Player, click Options on the Tools menu.

Click the Devices tab, and then double-click the name of the CD-R or CD-RW drive you are using.

Click the Recording tab, and then select a write speed that is slower or is the slowest available speed.

Click OK, and then click OK.

פורסם

אוקי, הורדתי את הנרו. אמרתם לצרוב במהירות הכי איטית- יש לי שתי אופציות בנושא-

read speed

ו- write speed

לבחור באופציה האיטית ביותר בכל אחד מהם או רק באחד מהם?

"חבר, אתה נוחר"

פורסם

לא מצאתי אופציה כזו. רק- write method :

1. Disc/ Session-at-once

2.Track-at-once

3. Disc-at-once/ 96

"חבר, אתה נוחר"

• תוכן חדש...