Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Short Shift - איביזה FR 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

פעם השיפור הנ"ל היה מאוד נפוץ ומדובר בפורומים השונים ומסיבה לא ברורה בשנים האחרונות אני לא רואה שום אזכור לזה.

השאלה היא למה?

והשאלה היותר חשובה, האם זה מומלץ ומה זה נותן בפועל?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה נותן - זמן ההעברה של ההילוך מתקצר, אתה צריך להזיז את היד פחות.

בתחתית העמוד זה מוסבר באנימציה נחמדה

יש טכניקה של נהיגה שנקראת short shifting אבל זה משהו אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מדובר בקיצור מהלך ידית ההילוכים.

מה זה נותן? תחושה שקיצור מהלך הידית בס"מ-שניים תורם להעברת הילוכים מהירה יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האם זה מומלץ או שזה מזמין בעיות כמו שילוב של הילוך לא נכון בזמן העברה מהירה?

בהקשר הזה אני גם אשאל על משהו שנקרא wot box... גם משהו שלא מדברים עליו כבר בזמן האחרון ועדיין מעוניין לדעת אם כדאי?

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני תוהה עד כמה קיצור של ס"מ-שניים באמת יתרום להעברות הילוכים מהירות יותר, בכמה זמן זה מקצר? כמה מילישניות?

צריך לזכור שקיצור כזה משמעותו שינוי מנוף ידית ההילוכים, מה שעלול לגרום לתחושת ידית קשה יותר והפעלת עומס שלא בטוח שהשטנגות תוכננו לעמוד בהם.

בכלל, אני לא מכיר אף רכב ידני מהעשור האחרון שיש לו מהלך ידית הילוכים של סמיטריילר (וגם לאלה יש אחלה ידיות).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חובה ? ממש לא..

אבל זה בהחלט מקצר את זמן העברת ההילוך (אתה יכול לכוון את זה בהתאם) וכן קח בחשבון שזה יותר אגרסיבי וקשה מהמהלך "הרגיל". ככה שיכול מאוד להיות שלא תסתדר עם זה.

מה שכן אני לא חושב שזה הדבר הראשון/שני/חמישי שאתה צריך לעשות ברכב, אם אתה מחפש תאוצה בקו ישר :wink:

פורסם

אולי התבלבלת עם QUICK SHIFT?

QIUCK SHIFT זה לא קיצור של ידית ההילוכים אלה החלפה של מעביר ההילוכים שיושב על הגיר (ככה זה לפחות בתיבות 6 הילוכים של VAG).

פורסם

לגבי Wotbox- אם אני לא טועה, מאפשר לך החלפת הילוכים ללא הורדת הרגל מהמצערת וכך אתה לא מפסיד גדישה בהחלפת הילוכים. מה שכן, זה גורם לבלאי בלתי מבוטל ומיותר אם אתה לא הולך להתחרות בדראג.

פורסם

אני דיברתי על קיצור מהלך הידית ולא קיצור הידית עצמה... וזה בהחלט לא הדבר הראשון ובטח גם לא האחרון שנעשה ברכב הזה

• תוכן חדש...