Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שבתאכלס, זה כן עבירה. אבל כשהאוטו לא היה בשימוש הרבה זמן ולא היה מי שיחמם אותו, אני עשיתי את זה.

פשוט תשאיר ב P ועם בלם יד ואף שוטר לא ייגש אליך.

פורסם

הדבר נחשב עבירה.

כן, בפירוש.

ציטוט מתוך הוראות עבודה למוסכים - של משרד התחבורה:

ד. התנעת מנוע בזמן הרכבת הרכב או בזמן תיקונו.

1. לפני התנעת מנוע המורכב בכלי רכב יש לוודא, כי –

א. הידית של תיבת ההילוכים היא בהילוך-סרק ("ניוטרל");

ב. בלם היד סגור.

1. רשאי להתניע את המנוע בכלי הרכב רק מכונאי או העל מקצוע אחר שבידיו רשיון נהיגה בר-תוקף לרכב מן הסוג הנדון. "מכונאי" לצורך זה ייחשב גם נער עובד או שוליה בעל ותק של שנתיים, לפחות, בהשגחת מורה/המדריך.

2. לפני התנעת מנוע הכלי הרכב הנמצא בתהליך הרכבה או תיקון יש וודא כי אין עובדים מתחת לרכב.

3. בכל תמרון נהיגה שבו הנהג אינו רואה בבירור את השטח מסביב לרכבו (נסיעה אחורה, עלייה על הבור, סיכה וכד') יש לוודא, שתנועת הנהג תכוון על-ידי אדם הנמצא מחוץ לרכב.

4. בשעת התנעת מנוע בתיקון יש לוודא שכל החלקים הנעים של המנוע יהיו רתומים היטב.

בכל מקרה של התנעת מנוע, כאשר המצנן אינו מורכב במקומו (היינו, כשהמאוורר אינו מוגן), יש להציב רשת לפני הכנפיים.

זה שזו עבירה, זה לא אומר שהמשטרה אוכפת את זה, אלא אם אתה מזיז את הרכב, וזו כבר נהיגה ללא רישיון בר תוקף. העונש הוא זימון לדין.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אין לך דברים יותר טובים לעשות בחופשת הפסח?

מישהו אמר לך שאין לו רשיון בגלל שהוא קטן?

אולי שללו לו את הרשיון?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

עדיף להתניע בלי רישיון מאשר להתניע עם שלילה. כי כשמישהו עם שלילה הסיכוי שלו להתחיל ליסוע הוא גדול פי 1000 כי הוא באמת נסע בעבר וזה לא חדש לו.

בתגובה הקודמת דיברתי על מתי שהייתי קטנטן.

פורסם

^

זה תלוי מאוד באופי של הבן-אדם.

אני מאמין שגם אם שוטר יתפוס אדם בשלילה שהתניע את הרכב בזמן שלילה לצורך תחזוקה (התניע בלבד, לא הזיז), לא יעניש אותו (למרות שמדובר בעבירה על החוק. אין כאן סכנה בטיחותית. השלילה היא אמצעי ענישה ואין הדבר דומה לאדם שנתפס נוהג בשכרות בזמן שלילה).

לעומת ילד בן 14 שמתניע לצורך שעשוע - כאן יש סכנה והפקרות.

פורסם

אסור למי שאין רישיון\לנהג מסומם או שתוי, לשבת בכיסא הנהג.

אם זה היה רק קנס, הרבה היו נוהגים בלי רישיון.

יכולים לזמבר לך את החיים, יכול להגיע עד תיק פלילי.

לצורך תחזוקה לא יקרה כלום, מה הסיכוי שיעבור שוטר?

רק תדע שברגע שהרכב מונע, ואתה ישבת בכיסא הנהג, ומישהו פוגע ברכב שלך (סתם דוגמא, בא נהג מפגר ונכנס בך), כל הנזק עליך, ולא משנה תחזוקה או לא, תניע גם שהגיר מפורק, לא יעזור לך.

פורסם
שלום.

אם אני מתניע רכב מבלי לנסוע בו, ואין לי רישיון האם הדבר נחשב עברה? אם כן, מהו הקנס ?

העבירה היא נהיגה ללא רישיון, בעל הרכב ואתה תקבלו הזמנה לבית משפט

אתה על זה שנהגת ברכב כשאין לך רישיון

בעל הרכב על זה שהוא נתן לך את הרכב כשאין לך רישיון

כמו כן בעל הרכב יפסל ל-30 יום והרכב יושבת ל-30 יום

פורסם

מה הבעיה תתניע את הרכב מהמושב הימיני שליד הנהג.

כך אי אפשר להגיד שנהגת בגלל שאתה לא יושב במושב הנהג.

גם אם יבוא שוטר תגיד שאתה מחכה לאמא או אבא בתוך הרכב

שהונע קודם לכן.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

למה להסתבך יותר מידי?

אם יש לך חניה פרטית בבית או בחניה של הבניין, או סתם אתה מוסתר בין הרבה רכבים, תניע וזהו, אם יגיע שוטר תכבה מהר ותגיד ששמעת רדיו.

רק תדע שיש מצד אחד סיכון, אבל הסיכוי קלוש טפו טפו טפו.

פורסם
אם אני לא טועה יש חוק שאוסר עזיבת רכב כשהוא מונע

נכון,אם אני לא טעה,אסור לרכב להשאר מותנע אם אין ברכב מישהו עם רישיון (לא בהכרח נהג,זה יכול להיות סתם מישהו שיושב באוטו).

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

• תוכן חדש...