Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בלוחות, אין בפורום, לא שמעתי ממכרים, וגם לא הצלחתי להגיע ליבואן. חדש לא בא בחשבון.

הייתי אצל היבואן של focal והיבואן של רוקפורד וcervin vega, הציע לי מוצרים חדשים במחירים באמת מגוחכים.

בתור אחד שמחפש כבר תקופה הרץ' ולא מתלהב מהמורל, מה הייתם ממליצים לבדוק בחברות שהצלחתי להגיע ליבואן שלהם?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדבר הראשון הוא שתפסק לא תהיה נעול על דגם אחד.

אין הי אנרג׳י? לא קרה כלום, יש רבים אחרים, השבוע נמכר בפורום למשל dls up6i סט נהדר ובמחיר טוב.

כמו שכבר אמרתי לך, אם אתה רוצה לצוד מציאות אתה חייב לשבת על פורום יד 2 בתדירות גבוהה ולחכות למציאות.

פורסם

מור, קראת את מה שרשמתי? זה בידיוק מה שאני עושה, מבקש המלצות לדברים ברמה דומה.

אני יושב חזק, ברמה ששלחתי הודעה לבחור 3 דקות אחרי שפירסם אותה.

השאלה מה יש להציע בטווח של 1000 שקל אצל היבואנים? (שבתכלס בחוץ מה שהם מוכרים ב1000 נמכרים ב1400 פלוס)

פורסם

אם הבנת מה שרשמתי אז אי אפשר להציע לך ככה סתם, צריך לראות איזה הזדמנויות יבואו לחטוף.

כמו שאמרתי בסבלנות.

לדעתי תתאזר בסבלנות כי תוכל בתקציב לך לקפוץ כי רמות מהסטים ברמות הכניסה שתביא מהיבואנים במחיר הזה.

פורסם

אם אתה לא יודע מה נחשב מציאה איך הגעת לזה שההצעות של היבואנים מעניינות?:wink: סתם נקודה למחשבה.

בסכום שלך, חוץ ממוראל שיש לה 2 סטים או 3 בתחום הזה החברות האחרות לדעתי מציגות רק סט אחד ברמת המחיר הזה וזהו סט הכניסה שלהם שלא יפתיע יותר מידי (כמובן שיהיה שיפור ממה שיש לך אבל עדיין), באותו סכום כמו שאמרתי ביד שנייה אתה יכול לקפוץ 3 מדרגות מעלה ואפילו יותר, יש לך ב1000 וופר של פוקאל אוטופיה ונגיד והיית מותח עוד קצת את התקציב להביא טוויטר ודילגת 10 רמות מסט כניסה שתקנה באותו תקציב.

ראיתי לא מעט דברים מעניינים למכירה היו כמה סטים של hat ועוד (לא זוכר אם בדיוק בתקציב) מלא, מבטיח שאם אתקל במשהו אשלח לך ישר בפרטי.

פורסם

יבואן תמיד זול יותר, וגם בשיטוט בזאפ תוך הסתכלות בחנות ראיתי הבדלים משמעותיים, לגבי כל מיני דגמים.

אני מכיר את מתיחת התקציב הזאת, לא רוצה להגיע אלייה, זה אף פעם לא נגמר טוב בכיס.

פורסם

יבואן לא תמיד יותר זול כי בעל חנות שקונה כמויות של סחורה יקבל מחיר טוב יותר ממך שאתה בא לקנות בודד.

אל תגיד תמיד, אני קיבלתי הצעה מסדנה יותר זולה מיבואן.

דבר שני, כבר דיברת על מתיחה בתקציב כדי להגיע לסטים השונים של היבואנים, (אני יודע שאין סט שנמכר בול ב1000) אז אם גם ככה התכוונת למתוח מה זה משנה?

לא רוצה, זה כבר אתה תתחרט בעתיד וחבל.

הבחירה שלך.

פורסם

דני אני עם מור בנושא הזה, ובאמת שעדיף להמתין עד שייפול משהו, דרך אגב פרט לאוטפיה יש גם וופאים של cdt, שאליהם תצטרך לשדך טוויטר וקרוס, אבל זו אחלה התחלה.

SCANSPEAK

פורסם
, יש לך ב1000 וופר של פוקאל אוטופיה ונגיד והיית מותח עוד קצת את התקציב להביא טוויטר ודילגת 10 רמות מסט כניסה שתקנה באותו תקציב.

.

לא ברור לי למה הוופרים האלה לא נחטפו עוד.הזוי!

• תוכן חדש...