Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה קורה כשהיא צריכה לפנות?

כנראה שהיא פונה טוב יותר מהמכונית הישראלית המקבילה.

בתור מדינה ששיא תוצרתה הייתה סוסיתה אין לנו כנראה זכות דיבור..

אה כן, ויש לנו גם כמה רכבים שמבצעים טוב מאוד, בשטח.

נותר לנו רק לקנא.

פורסם
כנראה שהיא פונה טוב יותר מהמכונית הישראלית המקבילה.

בתור מדינה ששיא תוצרתה הייתה סוסיתא אין לנו כנראה זכות דיבור..

אה כן, ויש לנו גם כמה רכבים שמבצעים טוב מאוד, בשטח.

נותר לנו רק לקנא.

הסוסיתא ממש לא שיא התעשיה הישראלית, אפילו לא המוטורית. בצד המוטורי התוצרת המעניינת היא בעיקרה ביטחונית. מה לעשות - היקף השוק הישראלי והקשיים ביצוא לא מספקים סיבה לייצור ישראלי לשוק האזרחי. מכל מקום - מכוניות על הן קוריוזים ולא קנה מידה ממשי ליכולות התעשיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה בירות, לא בלאטה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק לי מפריע שרשום max speed 395 kmph?

מה זה kmph? תחליטו אם אתם רוצים קמש kmh או מייל mph.

על הנייר מכונית מעולה איפה הסרטון ביצועים בלייב?

פורסם

אם כבר אז Km/h, לא kmh.

ה-p משמעו per, כלומר ל-...

פורסם

משהו בפרופורציות שלה לא מסתדר לי.

נראת קצרה.

נראת כמו בליל של אירופאיות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...