Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב המדובר הוא לאנטיס 323 2004 יד 2 מאדם פרטי. 154 אלף ק"מ.

אין לי ניסיון רב בזיהוי כסת"חים או זיהוי תקלות אמיתיות ברכב.

אשמח לעזרתכם והמלצתכם.

תמונה 1.jpg

פורסם
חוץ מכסת"חים נראה כאילו יש משהו יותר רציני, לרכב בוודאות היו תאונות, כתוב על הלחמות ומילוי חומר.

איך אני אוהב שישר צועקים "כסת"ח".....

עכשיו רצינות קצת.

המנוע שורף שמן אתה צריך לאבן את זה במוסך זה יכול להיות גומיות שסתומים או רינגים (שזה אומר אוברול מנוע)

יש לך נזילות מים - סיכוי גדול שהרכב עבר התחממות ולכן כעט הוא שורף שמן, הנזילה היא בצנרת של הרדיאטור הפנימי שלו לא נורא, אם הנזילה מהראדיאטור עצמו החלפה שלו עולה באזור ה 1500 שקל

לגבי הפרונט - חופשים וכיוון פרונט תקבל הצעה במוסך אבל זה באמת יכול להיות כסתח , בנוסף רשום בלאי בולמים תתקשר למכון תשאל אם הם התכוונו שהם פגומים\נוזלים אם זה גם זה כסתח

לגבי השלדה אתה יכול להיות רגוע היא נקייה היו תיקונים שאין להם השפעה על הערך של הרכב

לגבי הגיר- אני לא נסעתי ברכב אבל זה נראה כסתח

בהצלחה!

פורסם

כמו כן שים לב שרשום למטה לגבי חלודה בגג שמש ובמרכב.

תבדוק מה חומרת המצב וכמובן תטפל במידת הצורך.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

יחסית לשנה ולקילומטראז - נראה בסדר גמור.

הבעיות שצויינו במנוע זה בלאי סביר. ככל הנראה תצטרך להשקיע בין 1000 ל2000 שקל על יישור קו, אבל זה דבר שלוקחים בחשבון בן 10 שנים.

פורסם

יש פה מכת שלדה, בולמים גמורים, מנוע שורף שמן, תעבור לאקזמפלר הבא לא חסר, נראה כמו ללא תחתית, יש גם חלודה בחלון גג מה שיצריך צביעה חדשה של הגג+חיתוך של החתיכה הסוררת וריתוך חדשה.

יש השקעה על האוטו של 8-9 אלף שקל לא כולל הירידת ערך.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

יש פה מכת שלדה שים לב מה רשום בטופס הבדיקה כולו למטה באותיות הקטנות

"בכל המוזכר בדוח זה קורות אנכיות הכוונה לשלדה..."

מעניין מה זה סימני מילוי חומר?, תיקוני משקופים?, נזק פח אחורי ותא מטען?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בדו"ח לא מוזכרות קורות אורכיות,אז אין פגיעת שלדה.

כל מה שציינת מעיד ככל הנראה על פגיעה מאחור,פגיעת שילדה אין!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני חושב שגם שלוקחים בחשבון כסת"ח ממוצע, עדיין כאן המצב פחות טוב בהרבה.

יש נזילות שמן, נזילות מים, כולל רדיאטור פנימי. מצב מנוע לא נראה מזהיר,

ויש באמת את ההערה על מילוי חומר ותיקונים בספים ובמשקופים. זה משהו שמחייב בדיקה

יותר מעמיקה. נכון שזה רכב בן 9, אבל נראה שהוא מוזנח יחסית, ויש את סימני השאלה לגבי

התאונות, שמחייבות בדיקה של פחח.

אם יש לך מוסך ופחח שאתה סומך עליהם, גש שיציצו, אולי זה לא משהו רציני, אבל יכול מאוד

להיות שלא.

• תוכן חדש...