Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 90000 ל-C4 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפול לא גדול הכולל החלפת שמן+פילטר, פילטר אוויר, פילטר מזגן ומצתים.

הצעת ההמחיר שקיבלתי ממוסך מורשה באיזור חיפה היתה 1100 ש"ח לפני מע"מ (כולל החלפת נוזל בלמים), ונראתה לי קצת מוגזמת. האם אכן המחיר לא סביר? האם יש טעם לעשות טיפול לייט כזה במוסך מורשה יבואן בכלל?

אני גר באיזור חיפה ואשמח לדעת אם מישהו מכיר חלופות למוסכי יבואן כאן, כל עוד מדובר במוסכים עם נסיון בסיטרואן.

פורסם

הרעיון הוא מאד פשוט:

קנה חלפים איכותיים לבד ובזול - הפרטים שרשמת יעלו באזור ה 300.

גש לבעל מקצוע הוגן שאתה סמך עליו שיעשה לך את העבודה (במידה ואתה לא מסוגל/רוצה לעשות לבד) - לבעל מקצוע מיומן עם כלים צריך לקחת לא יותר משעה עבודה. מחיר הוגן לשעה עבודה היום 150 לפני מעם.

אם תרצה פרטים יותר מדוייקים מזה, תפנה אליי בפרטי

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

יש למישהו נסיון עם מוסכי דרייבר (WINWIN)? המחיר שם נראה נמוך בהרבה:

טיפול 80,000 ק"מ או 96 חודשים (המחיר כולל עבודה, חלפים מקוריים, תחליפים ומע"מ) 440 ₪

מה כולל הטיפול:

selector.gifשמן מנוע חצי סינטטי

selector.gifמסנן שמן מנוע

selector.gifנוזל בלמים

selector.gifהחלפת חגורות הפעלה אביזרי מנוע - לא כלול במחיר

selector.gifבדיקת נזילות

selector.gifבדיקת בלמים

selector.gifהטיפול בפועל יתבצע אך ורק בצמוד לספר הטיפולים של הרכב

פורסם

אתה רוצה לסיים עם נזקים של עשרות אלפים?, יש לך רכב כמעט חדש?, רוצה להוזיל עלויות?.

גש למוסך גזית או לצמרת וקבל הצעת מחיר.

שמן המנוע המומלץ לרכבך הנו סינטטי מלא בדרגת צמיגות 5-40 ממליץ על קסטרול או וולווליין.

רכבים צרפתיים הינם רכבים הרגישים להזנחה, חלפים לא מקוריים, וטיפול לקוי. באם הינך רוצה להמנע מצרות והוצאות כלכליות מיותרות , טפל במוסכים המוסמכים לדגם זה.

מוסך מורשה יבואן הנה מוסך יקר יותר אך כזה שמכיר את הדגם, ומכיר את המפרט טיפולים והוראות היצרן.

שקול את החלטתך בשנית וחזור לעדכן.

באם החלטת לרכוש את החלפים באופן עצמאי ולבצע את הטיפול במוסך כללי, גש לחנות המתמחה בחלפים מקוריים לדגם הרכב שברשותך.

נסיעה טובה ובטוחה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני מכיר את הטענה, ולמען האמת עד היום אני מטפל בקסארה פיקאסו 2003 שלי במוסך חברה למרות שמחירי הטיפולים מתחילים להדביק את ערך הרכב... אני מניח שזה המחיר של לא להבין דבר ולהיות מונע מחששות.

יחד עם זה, האם יש ערך לידע המופלג של צוות המוסך מורשה היבואן כשמדובר בהחלפת שמן ופילטר אוויר? אם אני אתעקש אוכל בכל מוסך לבקש חלפים מקוריים/שמן מומלץ יצרן. הפער במחירים נראה עצום, וזה עוד לפני שמוצאים צורך בהחלפת בלמים וכו'.

פורסם

אם אתה מרוצה ורכבך נוסע ולא עושה בעיות אין סיבה להחליף מוסך.

מוסך מורשה בודק הכל מסביב, בדוק את החשבוניות ותראה שלא דוחפים לך דברים כמו מים למתזים, מגבים ותוסף דלק שמנפחים את החשבון בעוד 200 שקלים לפחות לא כולל מע"מ.

אם הנך מכיר מוסך שאתה סומך עליו ויכול להביא את החלקים בעצמך (קנה רק מקורי ואיכותי) ולחסוך מעט מעלויות הטיפול, מה טוב.

רק שים שאתה עומד ליד הרכב ורואה כל הזמן מה עושים לרכב, שלא תסיים עם פילטר שמן תחליפי סיני, שמן של פרסטון, יגידו לך שמנו מקורי ותקבל זמבורה בדמות מנוע גמור אחרי כמה חודשים+מחיר של המוסך לטיפול עם חלפים מקוריים.

אם אתה מגיע למרכז, יש לי מוסך מצויין בשבילך.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...