Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חושב על אימוץ חבר קטן...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואו. 600 ש"ח בשביל לאמץ כלב?! אין אנשים שמעוניינים למסור? 600 מצלצלים מכבידים עלי.

אל תיקח כלב.

כלב יכול לעלות גם ה-רבה יותר מזה, אם יש לו בעיות בריאות, אם צריך עזרה מקצועית באילוף (ולמי שאין מושג רצוי לקבל הדרכה) וכו'.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

600 ש"ח לקבל שטופל, חוסן וסורס זה ממש לא הרבה. ממליץ בחום לאמץ כלב מאחת העמותות, כלבים שמשוועים לבית ומגיעה להם הזדמנות שניה. מעבר לזה גם מבחינה רפואית יש ייתרון לכלב מעורב.

כלב זה אחריות, זמן, טרחה וכסף. מאחר והעמותות הגדולות מבינות שחלק מהאנשים לא יודעים למה הם נכנסים הם מקפידים על שאלוני אימוץ שנראים לעיתים קצת מעיקים ואף מבקשים פיקדון עד לביצוע עיקור/סרוס (אם נדרש). צריך לקבל את זה בהבנה.

מצד שני אתה מקבל ידיד נאמן מאד.

פורסם

לפני שתאמץ קח בחשבון:

ההתחייבות לטפל בכלב היא לכל ימי חייו.

ההתחייבות תקפה גם אם תשנה סטטוס כזה או אחר (חתונה,ילדים,מעבר לדירה/עיר/מדינה אחרים).

לא עושים חשבון על כל שקל עבור בעל החיים, אוכל-תרופות וכיו"ב יש לספק בכל מקרה וזה יעלה כסף (ולא בטוח שהחבר עם חנות החיות ימשיך להחזיק בה או לספק לכם ציוד בחינם).

האימוץ מחייב לא רק דאגה לאוכל אלא גם לאיכות חיים של הכלב (או חתול) וזה אומר לדאוג למספיק טיולים בחוץ (חורף,קיץ,כשאתה בחו"ל, במילואים וכיו"ב), תשומת לב ומשחק ביום יום (חשוב מאד!) וכיו"ב.

לא פשוט אבל המון עומדים בכך ונהנים מאד מבן הבית הנוסף.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
ההתחייבות לטפל בכלב היא לכל ימי חייו.

מחזק!

אשתי ואני מחזיקים בשתי כלבות מתוקות, מילאן ובארסה. הן באמת האור של חיינו, נותנות לנו כ"כ הרבה טעם לחיים. אהבה אמיתית.

גם אני ממליץ לך לגשת לאחת העמותות, יש להם כלבים מקסימים שרק מחכים לאדם שיוציא אותם מחיי אומללות.

למרות שאני מאזור הצפון, ממליץ בחום (!!!) על עמותה מדהימה בשם 'רחובות אוהבת חיות'. תוכל למצוא שם תמונות של הכלבים שלהם.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

ולאור הרצון בחיסכון, ממליצה לאמץ כלב בוגר ולא גור, כזה שכבר סורס וחוסן ומאולף לצרכים. בכלב בוגר גם אפשר יותר להתרשם מהאופי, גור יכול להיראות מתוק ולגדול להיות כלב בלתי נסבל. חוץ מזה, שכלב בוגר מוקיר לך יותר טובה אח"כ, וזו מצווה לאמץ כלבים כאלה כי לרובם זו הזדמנות שניה (ושלישית) לחיים טובים, והם מאומצים בקצב נמוך מגורים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

א. תודה לכולכם.

ב. זה ברור לי מעבר לכל ספק שהוא, שאם אני מאמץ כלב, זה אומר "עד שהמוות יפריד בינינו". אין לי לב לנטוש.

ג. אתם יודעים מה זה אומנה?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כלב זה תוספת למשפחה שמשנה את החיים שלך. ממש כך. כמו שאתה מבין אתה מתחייב אליו בכל ההיבטים של החיים שלך. החל מכלכלי ועד השקעה של זמן.

כלב זה המון הוצאות. אם כלב מצריך טיפול רפואי כלשהו זה המון כסף. אילוף גם עולה לא מעט. צעצועים, אוכל וכו' גם מסתכמים בלא מעט כסף. אבל זה שווה את זה. כמו שאני רושם בכל פוסט ארשום גם פה - זה אחד הדברים הכי טובים שיכולים לקרות לך.

בזבזנו לא מעט כסף על הכלב שלנו(אם לכלול גם את הדברים שהוא הרס אז אתה יכול בקלות לרכוש רכב בסכום הזה) אבל זה נותן לך אושר ברמות שאי אפשר לתאר.

אם אתה אוהב כלבים ומוכן להתחייב גם כלכלית וגם מבחינת זמן - תעשה את זה. אין פה שאלה בכלל.

פורסם

אומנה זה אומר שאתה מקבל לידך כלב מאחת העמותות לתקופה שאמורה להיות קצרה. בזמן הזה אתה אמור או לטפל בו (במידה והוא חולה או גור יונק- יש אומנות שמתמחות בזה), או להסיע אותו לימי אימוץ, או לחפש לו מאמצים (כשהמסירה נעשית דרך העמותה שדרכה אתה מתנדב). אומנה בעצם חוסכת לעמותות מקום, מאפשרת להם להציל יותר חיות ממה שהשטח הפיזי שלהם מסוגל להכיל.

זה בד"כ משהו שעושים בבתים שכבר מנוסים בצורה כלשהי בגידול החיה שלהם הם משמשים כאומנה, ויש בזה יתרונות של לגוון כל הזמן עם החיות שאתה אוהב מבלי להתחייב רק לאחת-שתיים מהן למשך 20 שנה, ומצד שני- זה מאתגר מאוד, כל חיה חדשה שמגיעה אליך היא בעצם אתגר חדש שיכול להיות גם מתיש ומתסכל, ובאותה מידה- גם עצוב להיפרד מכלב שנקשרת אליו.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...