Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו לטיטיוד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא במקור רכב קוריאני של סמסונג, וגם הוא מזכיר משום מה את הקיה מגנטיס ששווקה בעבר.

הוא גם מגיע מקוריאה (כבר ראיתי כמה כאלה יוצאות מנמל אילת).

המכלולים שלו הם של ניסאן, ככה שכנראה הוא אמור להיות יחסית אמין.

נראה שהתחילו למכור אותו גם למוניות, כבר ראיתי מונית אחת כזאת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בחייאת, רכב של 170K, זה באמת ישנה אם הוא יעשה 1-10 או 1-12?

זה רנו (וגם אם זה שילוב קוריאני, הוא לא מוכר ואין מוניטין), מה שתפסיד עליה כל שנה, זה הרבה יותר חמור מהדלק שהולך.

לדעתי הצריכה תיהיה סבירה-טובה, בדרך כלל הצרפתיות חסכוניות ביחס למתחרים. (במידה וזה מנוע צרפתי!)

(אני מהמר על 1-12 סולר).

פורסם

זו לא הקוריאנית הראשונה של רנו, הקוליאוס הוא רכב שמגיע מקוריאה, אם כי השיווק שלו פסק (למרות שהבנתי שנמסרו כ-50 יחידות שלו בינואר).

גם הפלואנס, למרות המוצא הטורקי הוא רכב שבמקור תוכנן ע"י סמסונג ונמכר שם כ-SM3 (ה-SM3 הקודמת היתה ניסאן אלמרה עם סמלים שונים).

פורסם

קודם כל הוא ע מנוע טורבו דיזל 2 ליטר ולכן צפוי להציג צריכת דלק טובה.

ראיתי אותו וכמעט קבעתי נסיעת במבחן אבל ברגע האחרון העניין נדחה (היה אמור להחליף את המונדיאו). בסך הכל נראה נחמד אבל לא יודע אם הייתו הולך עליו או על ה 508.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זו לא הקוריאנית הראשונה של רנו, הקוליאוס הוא רכב שמגיע מקוריאה, אם כי השיווק שלו פסק (למרות שהבנתי שנמסרו כ-50 יחידות שלו בינואר).

גם הפלואנס, למרות המוצא הטורקי הוא רכב שבמקור תוכנן ע"י סמסונג ונמכר שם כ-SM3 (ה-SM3 הקודמת היתה ניסאן אלמרה עם סמלים שונים).

אז כבר אני פוסל את הלטטיוד.

רוב הקוריאנים הם קטני מידות, אנשים קטנים, הם מתכננים מכוניות בשביל המידות שלהם.

ישבתי בפלואנס במשך 10 דקות, יצאתי עם צוואר תפוס כי ישבתי מכופף, הראש נגע בתקרה גם לפני שאני במצב זקוף.

אני 1.93 מטר, די רזה, ולעומת הפלואנס, בקורולה\אוקטביה\סיויק אני נכנס מצויין במושב האחורי. (הם באותה קטגוריה).

פורסם

מה שאתה כותב מוזר.

נכון שאני 10 ס טימטר יותר נמוך ממך אבל הלואנס היא אחת המשפחתיות המרווחות ביותר.

פורסם
אז כבר אני פוסל את הלטטיוד.

רוב הקוריאנים הם קטני מידות, אנשים קטנים, הם מתכננים מכוניות בשביל המידות שלהם.

ישבתי בפלואנס במשך 10 דקות, יצאתי עם צוואר תפוס כי ישבתי מכופף, הראש נגע בתקרה גם לפני שאני במצב זקוף.

אני 1.93 מטר, די רזה, ולעומת הפלואנס, בקורולה\אוקטביה\סיויק אני נכנס מצויין במושב האחורי. (הם באותה קטגוריה).

הפלואנס היא דוקא בין המרווחות בקטגוריה, אני 1.97 וכבר נסעתי בכמה מוניות כאלה, כולל 3 אנשים במושב האחורי, יכול להגיד לך שישבתי די בנוח.

פורסם
הפלואנס היא דוקא בין המרווחות בקטגוריה, אני 1.97 וכבר נסעתי בכמה מוניות כאלה, כולל 3 אנשים במושב האחורי, יכול להגיד לך שישבתי די בנוח.

תפתחו לכם ת פורום של ענקים. מה זה הגבהים האלה?

פורסם

מזור מאוד, זה שנהג, היה נמוך ממני כמעט בראש שלם, והיה לו אולי 5 ס"מ בין התקרה לראש.

פורסם

המושב של הפלואנס מתכוונן לגובה , גיסי שהוא 193 סמ' יושב בה בנוחות כאשר הוא מוריד את גובה כרית המושב .. אמא שלי נוהגת בה כאשר כרית המושב מורמת עד למעלה במצב הזה אני שאני לא ענק 175 סמ' , משפשף את הראש בתקרה , אבל אין מה לומר הפלואנס היא אחת המרווחות ביותר בקטגוריה . בטח שבטח במושב האחורי שם יושבים שלושה מבוגרים ללא בעיה , מניסיון ! אין מה להשוות בשום פרמטר להונדה סיוויק (דור 8 ,לא בדקתי דור 9 )

בנוגע ללטיטיוד , אין מה להסיק מזה שהוא מיוצר בקוריאה לקוריאנים- זאת שטות גמורה, הרכב הזה במקור מיועד לשוק הרוסי , שם אוהבים רכבים גדולים עם איבזור עשיר, הוא מבוסס על מנוע ה 2 ליטר דיזל של רנו/ניסן המכונה M9R , זהו מנוע לא חדש, אבל גם לא ישן, שפותח במשותף (רנו/ניסן ) עד לא מזמן גם היה בקשקאי, שם הוחלף ב 1.6 טורבו דיזל חדש (מעניין למה) .

הוא ממוצב אחרת ביחס לדגמים האירופאים של רנו .

פלואנס היא דגם ה 4 דלתות של המגאן האירופאית , (הפלאונס לא משווקת בכל אירופה)

הלטיטיוד היא המקבילה פחות או יותר של הלגונה הכושלת באירופה . שלא שווקה בארץ עקב תמחור גבוהה מידי וחוסר במגוון דגמים אוטומטים.

לרנו לא היה דגם מנהלים 2 ליטר הרבה זמן בשוק - ולכן ניסו לשווק את הפלואנס כמקבילה למזדה 6 לפחות במימדיים, בכל זאת קשה לשווק לישראלי המצוי רנו (למרות שהבדלים בין רנו וניסן הולכים ומטשטשים) ,בוודאי מול מזדה :wink:

אמינות? סה"כ מרבית הפלואנס אחרי 3 שנים מראים דווקא אמינות עיקשת ללא סיפורים מיוחדים , אין סיבה שגם הלטיטיוד לא תהיה כזאת.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

מהיכן הבאת את השטות הזאת שהלגונה כושלת באירופה? הלגונה נבחרת באירופה יחד אם הסקודה אוקטביה כרכבי חברה עקב מחיר יחסית זול, תא מטען גדול, וטיפולים שוטפים לא יקרים יחסית.

פורסם

אף רנו גדולה מעולם לא הצליחה בארץ, בדומה לפיאט, כך שעתידה, אם לא תוצע במחירים סופר אטרקטיביים לציי רכב, לא נראה וורוד במיוחד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...