Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצלמת 13 מגפיקסל

צילום כפול בו זמני

שלט אינפרה אדום מובנה

מסך FHD 5 אינטש עם 440 PPI.

AIRVIEW

מד טמפרטורה

ועוד עשרות פיצ'רים.

הצגה מטורפת.

בטח אפל יציגו עוד חצי אינטש למסך כדי שעוד ריבוע יכנס

:-D

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IDXILsX7_QI#!

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המכשיר והתוכנה אמנם מרשימים, אבל השחקנים הללו מיותרים לחלוטין.

יש פרטים לגבי זמינות באירופה?

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

הצגה מטורפת?

אני די מאוכזב. העיצוב אותו עיצוב. לא באמת נצליח לראות הבדל

בצפיפות הפיקסלים לעומת הדור הקודם. שיחררו המון פיצ'רים די מיותרים. וניראה שגם עם 8 ליבות הטאצ' ויז עדיין מקרטע לעומת הנקסוס.

בקיצור , מאכזב

פורסם

אני מצטער.

ממש לא מסמר בארון של אפל.

אכזבה גדולה מבחינתי, כל מה שהם הציגו במכשיר זה פיצ'ים תכנתיים חסרי תועלת.

(לצלם תמונה עם קול.. לצלם תמונה שבצד גם רואים את הצלם מהמצלמה הפנימית.. נו באמת.. נו באמת, עד כדי כך נגמרו הרעיונות?)

אה והם גם "שכחו" לציין איזה מעבד יש למכשיר.

פורסם

אכזבה.

"הצגה" מצועצעת, משעממת וארוכה רק בשביל לא לספר כמעט שום דבר חדש.

אולי הציפיות היו גבוהות יותר, אולי התרגלנו לקבל דברים מדהימים יותר, אבל הרבה רעש וצלצולים, דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

מסכי 1080P בגודל 5" יש כבר בשוק ושאר הבולשיט לא ממש מרגש. בקיצור, S3 משופר. היה צריך לקרוא לו S3+ או S3S..

ממש חלם. מייצרים מכשיר שדורש חשמל בכמות כפולה בגלל המעבד והמסך ומגדילים את הסוללה בהתאם.

במקום לפרוץ דרך ולייצר למשל מכשיר שלא ישעבד אותנו כמו נרקומנים למטענים במשרד/רכב/בית, ויספק לנו -בואו נהיה צנועים- יומיים שלושה לפחות, את היכולת לטחון את המכשיר ברציפות, מוציאים מכשיר כל יומיים וחצי ומתהדרים ביכולת שלו לצלם ב2 המצלמות יחד. וואו! זה באמת מצדיק לזרוק את הS3 לפח ולשדרג לS4..

פורסם

אני כבר שנה וחצי עם מוטורולה רייזר שהוא הסמארטפון עם החיי סוללה הטובים ביותר (אחרי נוט 2), אני סובל מאורך החיים הקצר של הסוללה. אני לא מבין איך אנשים מסתדרים עם מכשירים שחיים פחות מחצי מהרייזר בין טעינה לטעינה.

אני כבר חצי שנה חושב לשדרג את המכשיר שלי ופשוט אין לי למה רק בגלל החיי סוללה. עצוב.

פורסם

סטיב ג'ובס מתהפך בקברו. איך אפל תשרוד עכשיו שסמסונג מייצרת טלפון עם שלט אינפרא אדום. אני הולך למכור את מניות אפל שאין לי

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

Shorlakk, אתה מתעלם מדבר חשוב.

הגרסא האירופאית של המכשיר תשתמש במעבד חדשני, הראשון בינתיים שמנצל את עיקרון big little של ארם.

בנוסף ל4 ליבות הa15 - החזקות משמעותית מa9 אך בזבזניות יותר, ישנן 4 ליבות a7 חסכוניות לפעולות ה"יומיומיות" שלא דורשות כוח עיבוד רב.

בתיאוריה - קיבלת מעבד הרבה יותר חזק כשצריך, וחסכוני יותר כשאפשר.

עכשיו צריך לחכות לביקורת ולבדוק איך העסק עובד.

Sent from my N7100 using Tapatalk 2

Aprilia Shiver 750

פורסם

על הפנים.

כגודל הציפיה, גודל האכזבה...

איפה הימים של נוקיה "צביקה פיק", זה היה חידוש! :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אפל זה לא מוצר אלא דת. יש להם את השבויים שלהם וזה מספיק להם.

לגבי המכשיר לדעתי מהאס 2 ומעלה אלה לא הבדלים פונקציונאליים אלא גאדג'ט בלבד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ממש חלם. מייצרים מכשיר שדורש חשמל בכמות כפולה בגלל המעבד והמסך ומגדילים את הסוללה בהתאם.

במקום לפרוץ דרך ולייצר למשל מכשיר שלא ישעבד אותנו כמו נרקומנים למטענים במשרד/רכב/בית, ויספק לנו -בואו נהיה צנועים- יומיים שלושה לפחות, את היכולת לטחון את המכשיר ברציפות, מוציאים מכשיר כל יומיים וחצי ומתהדרים ביכולת שלו לצלם ב2 המצלמות יחד. וואו! זה באמת מצדיק לזרוק את הS3 לפח ולשדרג לS4..

מאוד נכון הגדרת את זה. יש דרך לא להשתעבד אם מכבים את כל הפיצ'רים. הסוללה מחזיקה כימעט שבועיים אז.

הרבה מאוד בעלי סמרטפונים באמת כמו נרקומנים, לא מוצאים את הראש שלהם מהמכשיר, הם לא מרימים את העיניים שלהם כדי ליראות לאן הם הולכים. נרקומן אחד כזה קפץ לי פעם לכביש כאשר באופן אוטומטי המשיך את דרכי ממדרכה.

כניראה אנשים כאלה מרגישים שהם חשובים כאשר המבט שלהם כל היום תקוע בטלפון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

pedelt,

זה בדיוק הענין. ואם נמשיך באנלוגיה להתנהלות חלמאית, שם בונים בית חולים תחת גשר שקרס במקום לבנות גשר חדש, מקמבנים אותנו איך אפשר לספק לנו כח עיבוד שמתאים לעריכת וידאו דיגיטלי ועדיין הסוללה תגמר רק אחרי חצי יום במקום אחרי שעתיים.

וענין הסוללה הוא רק דוגמה, דיברתי באופן כללי שהשיפורים מתחילים להיות רוחביים. עוד קצת כח עיבוד, עוד קצת פיקסלים, עוד קצת מטרז' למסך, עוד כמה פיצ'רים מגניבים, לא משהו ששווה את כל הבלגן שעשו סביבו.

אני בכלל עם אייפון כבר שנים, לא מרגיש שחסר לי כלום בגזרת דיבור בטלפון, קבלת ושליחת מיילים, התעדכנות באתרי חדשות וכלכלה ואפילו אנגרי בירדס לפעמים. אני לא מנסה להפוך את הסמארטפון שלי למפלצת משחקים/מוסיקה/סרטים. לשם כך יש בבית I7 וגם 60", חיכיתי לראות מה יש בS4 כדי להיות בטוח שאני רוצה נקסוס 4. בשביל הגוון.

tzvipper,

א. זה לא מדוייק שכיבוי כל הפיצ'רים יחזיק את הסוללה לשבועיים.

ב. בלי שום פיצ'ר דלוק, לשם מה יש לך סמארטפון בכלל?

פורסם
אכזבה.

"הצגה" מצועצעת, משעממת וארוכה רק בשביל לא לספר כמעט שום דבר חדש.

אולי הציפיות היו גבוהות יותר, אולי התרגלנו לקבל דברים מדהימים יותר, אבל הרבה רעש וצלצולים, דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

מסכי 1080P בגודל 5" יש כבר בשוק ושאר הבולשיט לא ממש מרגש. בקיצור, S3 משופר. היה צריך לקרוא לו S3+ או S3S..

טעות מרה בפיך. אני ממש לא אוהב איך כולם מתלבשים על הקטע של "8 ליבות", כי לא מדובר במעבד 8 ליבות. מדובר ב 4+4, ויש הבדל מהותי.

בזמן פעולה רגילה כמו גלישה/צפיה בתמונות/שיחה וכל הדברים הקלילים המכשיר עובד עם 4 ליבות A7 מאוד חסכוניות בחשמל.

ברגע שתרצה לבצע מטלה כבדה- המכשיר עובר להשתמש ב 4 ליבות A15 עתירות ביצועים. זמן הסוללה צפוי לגדול באופן ניכר, לפחות על הנייר, אבל את זה נראה בימים הקרובים ברגע שיצוצו סקירות.

אני באמת לא יודע מה ציפיתם שסאמסונג כבר יציגו ב S4, יכולת להפוך לאופנוע ים? הגענו לרוויה מסוימת, התחרות עברה מזירת החומרה לזירת התוכנה.

לדעתי סאמסונג ענו כראוי על הציפיות, וגם ככה המכשיר הזה הולך להימכר בקצב היסטרי...

פורסם

מצטער, סמסונג מבינה בשיווק ומכירות קצת יותר מכם.

המכשיר הזה הוא אוננות טכנולוגית, בדיוק כמו שהיו הS2 וגם הS3 בשעתם.

הכי גדול, הכי מהיר, הכי הרבה פיצ'רים.

אף אחד לא באמת צריך אותו, הרבה מאוד יקנו אותו.

כל השאר לא באמת חשוב.

פורסם

אפל אף פעם לא הצליחו לעבוד בלי סטיב ג'ובס.

רק מתי שהוא ניהל את החברה הם היו ברווח.

אפל היו צריכים להוציא טלפון יותר טוב כבר מזמן.

החידושים של הטלפון הזה הביאו אותו לרמה מעל כולם אבל מסך 5 "?

אני פעם ברכיבה על אופנוע קיפלתי אייפון דור ראשון ודפקתי אותו, צריך תיק בשביל טלפון עם 5"

אייל

• תוכן חדש...