Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נ.ב יש לי מכשיר HD2 של HTC, שעובד עד היום ושרד שנתיים באילת ועבודה פיזית קשה, שריטות מכות ונפילות ולעולם לא נשבר, וזה כי האיכות של המכשיר היא מעולה, לא פלסטיקה, אלא מתכת.

אחת הסיבות שה HD2 כל כך עמיד הוא זכוכית מאוד עבה על המסך. זה גורע בטירוף מאיכות התצוגה והנראות בשמש, אבל היי- זה עמיד.

מה שמצחיק זה שאנשים נוטים מאוד לחבב מתכת בסלולרי במחשבה שזה תורם לעמידות...

newsflash- מתכת (אלומיניום בסלולר בעיקר) מעבירה זעזועים מצוין ולא מפזרת אותם. זה נכון לגבי כל חומר מאוד קשיח.

חוקי הפיזיקה מכתיבים שבשביל מכשיר בעל עמידות טובה יותר, תצטרך להשתמש ב... פלסטיק.

-עברו אצלי לא מעט מכשירים לתיקון, ובנוגע לשבר בסמארטפונים, זה כמעט תמיד המסך. למעשה עכשיו שאני חושב על זה, עדיין לא ראיתי חלק גוף חיצוני שבור, בין אם מפלסטיק או ממתכת.

רוב השברים בגוף הם בפורט הטעינה.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לחשוב שלכל המתווכחים פה יש מניות באפל או בסמסונג.

דוחפים לכם מכשירים שאתם לא צריכים שפותרים לכם בעיות שלא קיימות אצלכם כדי שתוציאו כסף שאין לכם, ואתם, כמו עבדים שפוטים חסרי מחשבה עצמאית עוד מתווכחים בלהט מי יותר טוב.

החידושים הסלולארים מבורכים. אבל האם אנחנו באמת צריכים אותם?

סמרטפון הוא דבר נפלא. אבל למה במחיר של שני מחשבים (4500 ש"ח)? ביצועים הם על הכיפאק. אבל אם המכשיר יפתח את האפליקציה או המשחק חס וחלילה שבריר שניה יותר לאט, השמיים יפלו?

כל חצי שנה אנשים משתגעים פה כמו חיות על איזה מכשיר מפגר אחר. צרכנים כושלים כבר אמרנו?

הבעיה האמיתית היא שסמארטפונים הפכו למוצר אופנה ולא למוצר צריכה. הרי חברות האלקטרוניקה מוציאות גם טלוויזיות, מצלמות, לפטופים ועשרות מוצרים אחרים חדשים ומעודכנים כל שנה, אבל אף אחד לא רץ להחליף את המוצר הישן שלו בחדש - חוץ מבסלולרים.

זו הסיבה שאנשים מצפים לכל כך הרבה מהסלולרי החדש בשוק - הם רוצים להרגיש טוב עם הצורך המיותר לחלוטין שלהם להחליף את המכשיר הישן שלהם, ולזרוק עוד כמה אלפי שקלים על משהו שהם לא באמת צריכים.

אני כבר מתקרב לשנתיים עם ה-S2. הוא לא מושלם אבל הוא עושה 95% ממה שאני מבקש ממנו, ובצורה טובה בהחלט. הוא גם לא ממוגן בשום צורה ועדיין בסדר גמור - המסך לא שרוט והפלסטיקה ברובה נראית בסדר (בעצם רק כיסוי הפלסטיק שמסביב למסך התקלף - שטויות). מתישהו אחליף, כמובן, אבל המרדף אחר הדגם הכי חדש לא יוביל אתכם לשום מקום חוץ מלשיחה עצובה עם מנהל הבנק :wink:

נמצא סוף כל סוף צדיק בדיון הזה. :mm_yeah:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אני לא יודע מאיפה קיבלת את הרעיון שכולנו עכשיו רצים לקנות מכשיר חדש, אני בהחלט לא עומד להחליף את שלי למרות שאני חושב שה S4 הוא שילוב מנצח.

גם אני לחלוטין מסכים עם sronis, וגם כתבתי פוסט דומה מוקדם יותר בדיון. רק מחרפן לשמוע מאנשים שכל השימוש שלהם במכשיר זה וואטסאפ "עזוב אותך S2, מכשיר חלש"

ל 99% מהשוק אין בכלל מושג מה זה חלש או חזק ועד כמה המכשיר בכלל לא מגביל אותם למרות שהם משכנעים את עצמם שכן.

פורסם

אפל משתמשת ב׳ סמסונג כחברה מייצרת. זה לא אומר של סמסונג יש נגיעה בטכנולוגיות האלו מעבר לקו יצור.

המעבד הוא תכנון בלעדי של אפל ונחשב לאחד המתקדמים ביותר בשוק מבחינת soc במיוחד כשמתחשבים במהירות הגישה לזיכרון ולמאיץ הגרפי ששניהם דרגה מעל רוב מה שיש בשוק.

סמסונג גם כאמור שמשה רצפת יצור לאפל למסכים שלה מימי הרטינה הראשונים. זה לא גרם לה להוציא מסכים טובים במיוחד לגלקסי הראשונים (ויש שיגידו שכל מסכי האמולד האלו דיי מעפנים במיוחד כשמדברים על דיוק צבעים לא קיים...).

לנכס את זה כיכולות של סמסונג זה בערך כמו להגיד שמחר בבוקר פוקסקון מסוגלת לייצר מחשב עדיף מהמקבוק פרו רטינה (שמאז יציאתו בכל מגזין pc נחשב כהמחשב שאליו לפטופים יקרים מכוונים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סמסונג גם כאמור שמשה רצפת יצור לאפל למסכים שלה מימי הרטינה הראשונים. זה לא גרם לה להוציא מסכים טובים במיוחד לגלקסי הראשונים (ויש שיגידו שכל מסכי האמולד האלו דיי מעפנים במיוחד כשמדברים על דיוק צבעים לא קיים...).

לנכס את זה כיכולות של סמסונג זה בערך כמו להגיד שמחר בבוקר פוקסקון מסוגלת לייצר מחשב עדיף מהמקבוק פרו רטינה (שמאז יציאתו בכל מגזין pc נחשב כהמחשב שאליו לפטופים יקרים מכוונים)

ליביו - אמרתי לך שאני אוהב אותך? :-)

פורסם

אגב אני מזמין אתכם לראות גלקסי 3 בן שנה ו4S בן שנה, ה4 נראה כמו חדש, הגלקסי כמו צעצוע, לא מובן למה סמסונג נותנים פאנל כזה מוגחך. זה פלסטיק מסריח שכל נפילה נשבר.

פורסם

שמענו שמענו, עשיתם מהאייפון ממש צ'אק נוריס. אייפון 4S ללא מגן נופל נפילה אחת וכל המסך והגב האחורי מתנפץ. באייפון 5 עשו גב ממתכת שנשרט בלי הרבה מאמץ וזכוכית למעלה ולמטה שגם היא נשברת מהר.

חוץ מזה, מי לא שם היום מגן? ועם מגן, כולם מרגישים ועמידים באותה המידה.

אבל אין מה להגיד, אפל בהחלט יודעת לעשות שטיפות מוח לאנשים. מזכיר קצת את VW..

פורסם
שמענו שמענו, עשיתם מהאייפון ממש צ'אק נוריס. אייפון 4S ללא מגן נופל נפילה אחת וכל המסך והגב האחורי מתנפץ. באייפון 5 עשו גב ממתכת שנשרט בלי הרבה מאמץ וזכוכית למעלה ולמטה שגם היא נשברת מהר.

חוץ מזה, מי לא שם היום מגן? ועם מגן, כולם מרגישים ועמידים באותה המידה.

אבל אין מה להגיד, אפל בהחלט יודעת לעשות שטיפות מוח לאנשים. מזכיר קצת את VW..

אין קשר אתה משלם 3.5 אלף שקל ומקבל פאנל של 10 שקל, לעומת זכוכית / אלומניום.

זה כמו לקנות מרצדס ולקבל בה טאסות של סובארו DL.

פורסם

באמת מה שמעצבן זה החוסר עמידות הזה. למה בנקסוס 4 היו צריכים לשים גב זכוכית שבטח אם היה לי אומץ להוציא מהכיסוי היה נסרט תוך שניה.

מזל שהמכשיר כל כך דק שעם כיסוי ממש עבה הוא פחות עבה מהטלפונים הקודמים שלי בלי כיסוים.

הלוואי שהנקסוס 5 יהיה נגד מים עם גוף פלסטיק או מתכת, רק לא זכוכית!!!

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
באמת מה שמעצבן זה החוסר עמידות הזה. למה בנקסוס 4 היו צריכים לשים גב זכוכית שבטח אם היה לי אומץ להוציא מהכיסוי היה נסרט תוך שניה.

מזל שהמכשיר כל כך דק שעם כיסוי ממש עבה הוא פחות עבה מהטלפונים הקודמים שלי בלי כיסוים.

הלוואי שהנקסוס 5 יהיה נגד מים עם גוף פלסטיק או מתכת, רק לא זכוכית!!!

יש לכם המון בקשות בשביל מכשיר שעולה באיזור ה300$.

פורסם

היה לי אייפון, היום יש גלקסי, וזה שהאייפון מרגיש יותר איכותי ביד מהגלקסי כשהוא ללא שום כיסוי זה ברור, אבל העמידות שלו ממש לא עדיפה. וגם הS3 ממש לא מרגיש זול כמו שחלק עושים ממנו, בחיים לא נתקלתי בגלקסי S3 עם כיסוי אחורי שבור. מה שעדין בו זה המסך, כמו רוב הסמארטפונים. אבל באייפונים מנופצים מאחורה וקדימה נתקלתי מלא. מאז אותו מקרה הבעלים שלהם החליטו שעמידות יותר חשובה מיופי ושמו לאייפון מגן מ... פלסטיק! בדיוק כמו שיש לי על הS3.

עכשיו תסביר לי, מה זה משנה ממה המכשיר עשוי (פלסטיק/מתכת/זכוכית) אם בסופו של דבר את כולם מכסה מגן מפלסטיק/סיליקון?

ואם יש כאלה שלא משתמשים במגן, אחרי שהמכשיר שלהם יפול והמסך ישבר, הם ישלמו 1000ש''ח בגלקסי ו1500ש''ח באייפון 5 על מסך חדש, וירוצו מיד לקנות מגן מפלסטיק.

פורסם

זכוכית שבירה, אלומיניום מתעקם/מתנקד בקלות.

איך שלא תהפכו את זה, למרות שהחומרים האלו נותנים יותר "הרגשת פרימיום", פלסטיק עמיד וקל יותר להחלפה.

שלא נדבר על זה שהמכשירים קלים יותר בזכות זה.

פורסם
לא יודע מה יהיה בגלקסי 8 אבל גלקסי 80 יהיה 2X2X1 ס"מ, יושתל לך מאחורי האוזן, יתחבר ב BT למתאם שיושתל בסריברל קורטקס ויקרין את כל המידע ישירות לגב רישתית העין.

״מראה שחורה״ אחלה סדרה..

מקווה שהטכנולוגיה שמוצגת בה תשאר בגדר רעיון מגניב.

אחרת.. סופה של האנושות קרובה מתמיד.

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...