Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם זה מוקדם לשפוט, אבל מהוידאו שהראו בזמן ההכרזה, ראיתי שיש עדיין את הקרטועים האופיינים לטאצ' וויז.

כול ההכרזה ,נציגי סמסונג דיברו על זה שהם שמו דגש על התוכנה במכשיר הזה. למה לעזאזל מכשיר עם 8 ליבות צריך לקרטע? חלאס כבר להיות עצלנים ותעבדו על חלקות התןכנה, במקום להמציא משלוח תמונות ביחד עם קול, ושאר גימיקים מטופשים.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמנם זה מוקדם לשפוט, אבל מהוידאו שהראו בזמן ההכרזה, ראיתי שיש עדיין את הקרטועים האופיינים לטאצ' וויז.

כול ההכרזה ,נציגי סמסונג דיברו על זה שהם שמו דגש על התוכנה במכשיר הזה. למה לעזאזל מכשיר עם 8 ליבות צריך לקרטע? חלאס כבר להיות עצלנים ותעבדו על חלקות התןכנה, במקום להמציא משלוח תמונות ביחד עם קול, ושאר גימיקים מטופשים.

1- זה לא 8, זה 4+4.

2- בזאת מוצע פרס ל 100 שקלים לאדם שיראה לי איפה יש קרטועים על טאצ'וויז עם ג'לי בין. בין אם על S2, S3, NOTE/2, או S4. תבחרו אתם.

פורסם

שלח לי את ה100 ש״ח:

http://gizmodo.com/5990644/samsung-galaxy-s-iv-hands-on-everything-new-is-old-again

הכתב של גיזמודו מציין בברור שהמכשיר החדש מקרטע , במיוחד לעומת הHtc one שהוא משתמש בו.

הטאץוויז מזעזע, והשיפורים סמסונג האלו לא ממש מרשימים ורק מוסיפים על הבעיות המובנות שעדיין קיימות.

מספיק להריץ כל מכשיר סמסונג מול כל נקסוס מאותו דור ולראות את ההבדלים.

סהכ נראה מכשיר דיי פרווה. שינו מה שלא ממש הצריך שינוי (מסך עם רזולוציה שהעין לא רואה במקום לעבור לips, 8 ליבות במקום לעבור למארז נורמלי ועוד מיני קטנות מיותרות)

העתיד באנדרואיד תלוי בסוף היום בתוכנה לדעתי, לא בחומרה שדי משעממת כבר בימינו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מכשיר עם אנדרואיד חייב מסך גדול יותר ומעבד חזק יותר מאיפון בשביל לעמוד בביצועים שלו.

אפל עושים את המעבד שלהם,את המסך שלהם ואת מערכת ההפעלה שלהם, דבר שמביא לשלמות המערכת.

בשביל זה הם מרוויחים סכומי כסף מטורפים. כל מכירות האפליקציות והמוזיקה מכניסים להם את רוב הכסף .

במכשירי אנדרואיד המכשיר לא מתאים בשלמות למערכת ההפעלה, את הכסף ממכירת אפליקציות גוגל מקבלים והם תומכים בהורדה לא חוקית של מוזיקה, דבר שלא מכניס להם כסף.

עדיין אייפון 6 יהיה מוצר משעמם כי החברה הזאת לא מסוגלת לעבוד בלי סטיב.

מי שנתן פה מחירי מניה של אפל הוא פיספס את הצניחה של המניה. המניה שלהם קורסת

וזה לא בגלל ההכנסות שלהם כי הם מרוחים המון. זה בגלל שלא רואים עתיד לחברה.

אייל

פורסם

אחרי ה-S1, כרגע עם ה-S2, הרי אין ספק שה-S4 הוא המכשיר הבא שלי - אי שם בהמשך השנה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

HTC ONE

וכל מילה מיותרת.

כשסמסונג יבנו מכשיר על בסיס מתכת / סגסוגת / פוליקרבונייט ויגיעו לאיכות החומרים של HTC אולי אני אשקול לקנות סמסונג.

Opel Adam S 2017

פורסם

ה HTC ONE הוא הביזיון של מכשירי הדגל של הדור הזה. המצלמה היא פלופ גדול יותר מווינדוס ויסטה, ואין בו שום דבר מיוחד.

ולגבי חומרים קשיחים מאוד- יש סיבה לזה שהמכשירים של סאמסונג מפלסטיק. פלסטיק סופג מכות וזעזועים טוב יותר, קל יותר, חוסם פחות אות (שים לב שנתוני הקרינה של מכשירי סאמסונג נמוכים משמעותית מחבריהם בגוף ממתכת), וזול יותר להחלפה.

אני שמח שסאמסונג ו LG לא הלכו בדרך של unibody, ככה שאם חלק כלשהו נפגם אפשר להחליף אותו בעלות לא היסטרית.

יש לך שריטה על מכשיר HTC כזה או אחר? מזל טוב, היא שם לכל החיים.

ליביו- סלח לי שאני לא סומך על גיזמודו בכל הנוגע למכשירי סאמסונג. אני לא אוהב להשתמש בקטע הזה של "האתר הזה לא טוב, תביא לי אחד אחר", אבל אין אייפון שלא זכה בגיזמודו לשבחים ושירי הלל, ואין מכשיר סאמסונג שלא זכה אצלם לביקורת צוננת משהו.

וזה מוזר, כי מדובר באתר מקצועי מאוד ב 99% מהמקרים.

אחכה לראות את ה S4 בעצמי, נכון לעכשיו גם עם S3 I747 שיש פה וגם עם N7100 שיש פה, קרטועים: לא בנמצא.

על הדרך, למה לעזאזל שמישהו ירצה לעבור מ AMOLED ל IPS? עד שהמציאו מסך שכן רואים בשמש כמו שצריך...

עריכה- פוענחה התעלומה.

To be fair, this wasn't the final production version of the S IV, and who knows which processor was in the model I had. There's a chance it'll be faster at launch.

בוא נחכה לסקירה של גרסת יצור.

לא מזמן הייתי בהשקה סגורה של סוני מובייל של ה Xperia z. גרסת הקדם יצור שהציגו לנו פועלת די דרעק, לעומת גרסת היצור שרצה חלק למדי.

פורסם

אם כבר xperia z , ע"פ ביקורת שראיתי , גם בגרסת היצור שלו עובד די בינוני.

ואומנם פוליקרבונט באמת עמיד יותר לנפילות, אבל מזמן לא ראיתי פלאפון רגיש כול כך לנפילות כמו הגלקסי אס 3

פורסם

לכן כתבתי "חלק למדי". הוא רחוק מלהיות מושלם, אבל גרסת ה pre production הזכירה את ה S2 בהשקה, פחות או יותר, לפני ICS. זו פשוט דוגמה למכשיר שיצא לי להשתמש ב 2 הגרסאות שלו.

לגבי ה S3 אין לי שמץ מה קרה שם, טוענים ששכבה דקה מדי של זכוכית על המסך. מה שפי 2 הזוי זה שה NOTE 2 הוא אחד המכשירים העמידים ביותר לנפילות שאפשר למצוא כרגע, למרות הגודל, והוא חולק 90% מהתכנון עם ה S3.

פורסם
ה HTC ONE הוא הביזיון של מכשירי הדגל של הדור הזה. המצלמה היא פלופ גדול יותר מווינדוס ויסטה, ואין בו שום דבר מיוחד.

ולגבי חומרים קשיחים מאוד- יש סיבה לזה שהמכשירים של סאמסונג מפלסטיק. פלסטיק סופג מכות וזעזועים טוב יותר, קל יותר, חוסם פחות אות (שים לב שנתוני הקרינה של מכשירי סאמסונג נמוכים משמעותית מחבריהם בגוף ממתכת), וזול יותר להחלפה.

אני שמח שסאמסונג ו LG לא הלכו בדרך של unibody, ככה שאם חלק כלשהו נפגם אפשר להחליף אותו בעלות לא היסטרית.

יש לך שריטה על מכשיר HTC כזה או אחר? מזל טוב, היא שם לכל החיים.

אתה מחזיק מכשיר כזה? אני במקרה כן. בתור אחד שהחזיק יותר מ 5 מכשירים כאלו, הם מדהימים.

ומה שאתה אומר זה בולשיט אחד גדול.

פלסטיק משדר זול - ונראה זול ומרגיש זול ומן הסתם נהרס יותר מהר - אז תחליף כל שבוע בגלל שריטה.

SIII הנחתי על השולחן, הופ! כמה שריטות ברגע שהרמתי את המכשיר! בושה.

אם תהיה לך שריטה נגיד על מסך ה סמסונג שלך - אתה תחליף? I THINK NOT

המכשירים של HTC לעולם לא נשרטים בקלות גם תחת עבודה קשה, וכשאתה שם מגן על המכשיר הוא לא ישרט מאחור גם ויהיה מה. אני אישית השתמשתי ב ONE X ללא מגן ועדיין משתמש בו. אין אף שריטה, אתה מוזמן לראות ואני בכיף אעלה תמונות של איך המכשיר נראה לאחר יותר מחצי שנה של עבודה עם בסביבה עם חול (הידוע ששורט מסכים בקלות)

Opel Adam S 2017

פורסם

חדל קשקשת ברשת.

אני רחוק מלהיות סנגור של HTC, אבל לפעמים כדאי לאמץ את המשפט "סייג לחכמה שתיקה"

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
טעות מרה בפיך. אני ממש לא אוהב איך כולם מתלבשים על הקטע של "8 ליבות", כי לא מדובר במעבד 8 ליבות. מדובר ב 4+4, ויש הבדל מהותי.

בזמן פעולה רגילה כמו גלישה/צפיה בתמונות/שיחה וכל הדברים הקלילים המכשיר עובד עם 4 ליבות A7 מאוד חסכוניות בחשמל.

ברגע שתרצה לבצע מטלה כבדה- המכשיר עובר להשתמש ב 4 ליבות A15 עתירות ביצועים. זמן הסוללה צפוי לגדול באופן ניכר, לפחות על הנייר, אבל את זה נראה בימים הקרובים ברגע שיצוצו סקירות.

אני באמת לא יודע מה ציפיתם שסאמסונג כבר יציגו ב S4, יכולת להפוך לאופנוע ים? הגענו לרוויה מסוימת, התחרות עברה מזירת החומרה לזירת התוכנה.

לדעתי סאמסונג ענו כראוי על הציפיות, וגם ככה המכשיר הזה הולך להימכר בקצב היסטרי...

הלוואי ואתבדה. לו יציג המכשיר זמני סוללה אחרים ממה שהורגלנו אליהם, שיחקו אותה.

לשאלתך מה ציפיתם שהמכשיר יציג, שהייתם יכולים להגיד שאתם לא "מאוכזבים"? אענה לך,

1. ציפיתי לחדשנות אמיתית ולא "עוד מכשיר עם מעבד גיבור ומסך FHD". זה קצת כמו לזרוק חץ ואז לצייר מטרה סביב.
  2. אם נחזור לנושא הסוללה, אז כן, למשל טכנולוגיה שתשפר באופן משמעותי את אחד הנושאים הכאובים ביותר, אם לא הכי, בעולם הסמארטפונים. ייתכן וטכניקת ה4+4 תעשה משהו אמיתי בענין. נמתין ונראה. אשמח לאכול את הכובע ואולי אף לרכוש את המכשיר הזה.
  3. נושא כאוב נוסף הינו העדינות והשבריריות של המכשירים האלו. הגיע הזמן לפריצת דרך בנושא זה. אם זה באמצעות חומרים אחרים מתקדמים ולא ה"פלסטיק" המעפן הזה, ואם ע"י ייצור קונספטואלי שונה. לא יתכן שמכשיר שנמצא זמן רב בידיים במשך היום ומועד לנפילות ומכות יהיה ברמת ייצור כזו. רק אתמול חבר שילם אלפיה על מסך לS3 שנפל לו ונשבר. אז מה עושים? משתמשים בקייס מגן ראוי שמנפח את המפלצת לכדי סופר מפלצת ואז זה כבר לא "רק 7.9mm".
  4. אם אתם כבר הולכים על מכונת משחקים עם מעבד שיוכל להריץ היפר ריאליסטיות חלקה ברזולוציה גבוהה על מסך גדול, למה לזנוח את מערכת הסאונד? למה לא לשפר באופן משמעותי את המיקרופון ולטפל ביעילות בנטרול רעשים? לשפר בצורה ניכרת את איכות הצליל לאיכותית יותר? עם רמקול חזק יותר?

פורסם

^^ 1+ כל מילה בסלע, מסכים ב100% עם כל מה שנאמר. גם אני בדעה שהגיע הזמן לסמארטפון שלא יזדקק לכיסוי מגושם שיגדיל את נפח המכשיר שגם ככה לא קטן. הגיע הזמן שיהיה כמו ב'ימי הנוקיה העליזים' שאף אחד בכלל לא חשב בכיוון של כיסוי מכשיר כזה או אחר, ואני כבר לא מדבר על השרידות הפנסטית של המכשירים הללו בנפילות.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
^^ 1+ כל מילה בסלע, מסכים ב100% עם כל מה שנאמר. גם אני בדעה שהגיע הזמן לסמארטפון שלא יזדקק לכיסוי מגושם שיגדיל את נפח המכשיר שגם ככה לא קטן. הגיע הזמן שיהיה כמו ב'ימי הנוקיה העליזים' שאף אחד בכלל לא חשב בכיוון של כיסוי מכשיר כזה או אחר, ואני כבר לא מדבר על השרידות הפנסטית של המכשירים הללו בנפילות.

הנוקיות היו אגדה, היה לי 3100 ו6100 למי שזוכר, הם עברו כול כך הרבה שקצרה היריעה מכדי לספר, טבילות בים, נפילות פסיכיות לגמרי, אפילו פעם אחת הכלבה שלי לעסה אותו, הפלסטיקה נהרסה אבל הוא עוד עבד.

שרידות של חייל מארינס.

פורסם

להזכירכם, הכיסוי הקדמי של המסכים של נוקיה היה פלסטיק.

שימו לב שבסמארטפונים 99% מהנזק הוא תמיד למסך, או ליתר דיוק לזכוכית של המסך. אין מנוס מזה. אי אפשר להשתמש כרגע בפלסטיק בגלל שפלסטיק מחרפן את זיהוי השדה במסכים קיבוליים, וכי פלסטיק דוהה עם הזמן.

סאמסונג וסוני כרגע עובדות במרץ על הסיפור הזה בדיוק עם הנושא של מסכים גמישים.

shorlakk- רמקול חזק ואיכותי יותר הוא רמקול גדול יותר. רמקול גדול יותר לוקח יותר מקום וכבד יותר. שורה תחתונה- תצטרך להגדיל את המכשיר משמעותית, במיוחד מבחינת עובי, ולקצר לו את זמן הסוללה.

ואם מישהו יציג דבר שכזה, התלונות יהיו "המכשיר הקודם היה דק יותר וקל יותר!!"

אתה רוצה חווית משחק טובה? אוזניות. הסמארטפונים של היום מתדהרים במיטב רכיבי החומרה בכל הנוגע לסאונד, אפילו DACים של וולפסון אודיאו.

בנוסף, בנוגע לשאלה שלי, בדיוק תשובה כמו שענית ב 1 לא רציתי. כתבתי בבירור- לא תשובה "כללית". כצרכן "מאוכזב", בבקשה אמור לנו למה בגבולות המציאות ציפית מהמכשיר? משום מה אף אחד לא מצליח לענות לי על השאלה הפשוטה הזו.

"אני מאוכזב"

"למה?"

"לא יודע."

• תוכן חדש...