Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אמנם בור והדיוט בעניינים פיננסים, אבל על פי העמוד הזה http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Inc. אפל הרויחה בשנה שעברה 41.7 מיליארד דולר שהם והחץ הירוק הקטן ליד המספר הזה מראה שהם היו בעליה לעומת השנה הקודמת, והעמוד הזה : http://finance.yahoo.com/echarts?s=AAPL+Interactive#symbol=aapl;range=5y;compare=;indicator=volume;charttype=area;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=off;source=undefined; מראה שבאוקטובר 2012 המניה הייתה בשיא מחירה, אז מישהו כאן טועה! אולי אלו יאהו וויקיפדיה ומר פיקאצ'ו 007 צודק.

נתחיל מההתחלה:

מישהו עשה טעות באינטרנט! שומו שמים! בואו נתנגח בו. במיוחד שכל מה שקרה זה שהתפלק 1 במקום 2.

אתה רוצה שנרד לפסים אישיים כמו ילדים בני 3 או שאתה רוצה להישאר בדיון הזה כמו אדם בוגר?

נמשיך מזה שלרווחים ושווי שוק אין קשר. אתה יכול להיות ברווחי ענק בגלל שההכנסות גדולות מההוצאות, ועדיין לאבד שווי שוק כי המניה שלך צונחת.

תעיף מבט על זו של אפל-

https://www.google.co.il/#hl=en&sugexp=les%3B&gs_rn=6&gs_ri=psy-ab&tok=2e8y6rouMDtHvDJY2Z1Nsw&cp=10&gs_id=12&xhr=t&q=apple+stock&es_nrs=true&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=apple+stoc&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.43828540,d.Yms&fp=e135b4eb092803d6&biw=1366&bih=667

השיא נשק ל 600, כרגע זה על 430 ומשהו. חשבון באמת פשוט יגלה לך שהחברה איבדה קרוב לשליש משווי השוק שלה לעומת נקודת השיא.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם מפספסים דבר חשוב.

הדרישה להתחדשות מגיעה מהצרכנים ולא מהחברות.

שימו לב לתגובות כאן.

יש כאן מפלצת מטורפת עם טכנולוגיה שלפני שנתיים היתה דמיונית ועדיין אנשים בשרשור כאן רשמו "אכזבה".

אכזבה ממה? מישהו כאן יכול לבוא ולומר בפה מלא שה S2 למשל לא מספיק לו?

מי שמכתיב היום את הקצב הם אנחנו ולא החברות. אבוי לחברה שלא תוציא מכשיר חדש עם "עוד" פעם בחצי שנה.

תקראו את הביקורות שנכתבו לפני קצת פחות משנה על ה S3. כמה הוא חזק/נפלא/מגניב ופתאום היום הוא "מיושן".

אם תחשבו טוב, המכשיר הזה לא מיועד לאנשי האנדרואיד כמו שהוא מיועד לאנשי הכת מקופרטינו.

למי שיש S3עם מסך 4.8 ושאר הפיצרים, המכשיר הזה לא מדבר.

הוא ידבר לבעלי S1 והוא קורץ לסוגדים.

ורק מילה לגבי זמן סוללה וגודל - מי ששם לב, הS4 קטן יותר מה S3, קל יותר ומחזיק סוללה בזמן זהה.

אם אצלי ה S3 מחזיק בין יום ליומיים בשימוש רגיל, אותי זה מספק.

פורסם
נתחיל מההתחלה:

מישהו עשה טעות באינטרנט! שומו שמים! בואו נתנגח בו. במיוחד שכל מה שקרה זה שהתפלק 1 במקום 2.

אתה רוצה שנרד לפסים אישיים כמו ילדים בני 3 או שאתה רוצה להישאר בדיון הזה כמו אדם בוגר?

נמשיך מזה שלרווחים ושווי שוק אין קשר. אתה יכול להיות ברווחי ענק בגלל שההכנסות גדולות מההוצאות, ועדיין לאבד שווי שוק כי המניה שלך צונחת.

תעיף מבט על זו של אפל-

https://www.google.co.il/#hl=en&sugexp=les%3B&gs_rn=6&gs_ri=psy-ab&tok=2e8y6rouMDtHvDJY2Z1Nsw&cp=10&gs_id=12&xhr=t&q=apple+stock&es_nrs=true&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=apple+stoc&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.43828540,d.Yms&fp=e135b4eb092803d6&biw=1366&bih=667

השיא נשק ל 600, כרגע זה על 430 ומשהו. חשבון באמת פשוט יגלה לך שהחברה איבדה קרוב לשליש משווי השוק שלה לעומת נקודת השיא.

אפל עושים בוחטה כסף. אתה אמרת שהם בירידה מתמדת, דבר שהוא עובדתית לא נכון. חבל שנעלבת אבל מצד שני היית יכול להריץ גוגל למשך דקה ולראות שהחברה מאוד מאוד (מאוד) רווחית. אגב, מניות עולות ויורדות במהלך השנה, באופן לא מפתיע שיא המניה ב2012 הגיע עם שיא המכירות של אייפון 5.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
מה יהיה עם גלקסי 8? נלך עם לפטופ בכיס או שיוציאו תיק נסיעה לפלאפון.

לא יודע מה יהיה בגלקסי 8 אבל גלקסי 80 יהיה 2X2X1 ס"מ, יושתל לך מאחורי האוזן, יתחבר ב BT למתאם שיושתל בסריברל קורטקס ויקרין את כל המידע ישירות לגב רישתית העין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אפל עושים בוחטה כסף. אתה אמרת שהם בירידה מתמדת, דבר שהוא עובדתית לא נכון. חבל שנעלבת אבל מצד שני היית יכול להריץ גוגל למשך דקה ולראות שהחברה מאוד מאוד (מאוד) רווחית. אגב, מניות עולות ויורדות במהלך השנה, באופן לא מפתיע שיא המניה ב2012 הגיע עם שיא המכירות של אייפון 5.

בטח שאמרתי שהם בירידה מתמדת, כי זה המצב!

האייפון 5 נתן עליה זמנית, קטנה מהמצופה ולפרק זמן קצר מהמצופה, לכן אמרתי שהוא לא הקפיץ את המניה כפי שציפו.

נמשיך בזה שזה לא משנה עד כמה החברה רווחית, היא איבדה שליש מערך השוק שלה. אתה יודע שבגלל השיטה הזו חברה מאוד רווחית יכולה לפשוט רגל? (כמובן שהסיכוי שמשקיעים ינטשו חברה רווחית הוא אפס, אבל אני מדבר על תיאוריה.)

מניות עולות ויורדות, כן, אבל לא בטווח שכזה על פרק זמן שכזה. אבוי לנו אם חברה הייתה מגדילה או מאבדת שליש משווי השוק שלה ב 4 חודשים כל שנה.

פורסם

אני דווקא מאוד התרשמתי, במיוחד מהעקרון של 4+4. רק קצת התאכזבתי מגודל המסך יש לי גלקסי נקסוס ויותר מזה כבר מפחיד אותי ונראה לי כאופציה לא נוחה בכיס.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

יש לי שאלה לכולם-

כבר כמה השקות, בין אם של אפל או של סאמסונג, אני רואה את כולם מאוכזבים.

הייתי שמח לדעת- למה ציפיתם?

לא מין רעיון כללי שכזה, בפועל, מה ציפיתם שהמכשיר יציג, שהייתם יכולים להגיד שאתם לא "מאוכזבים"?

פורסם
בטח שאמרתי שהם בירידה מתמדת, כי זה המצב!

האייפון 5 נתן עליה זמנית, קטנה מהמצופה ולפרק זמן קצר מהמצופה, לכן אמרתי שהוא לא הקפיץ את המניה כפי שציפו.

נמשיך בזה שזה לא משנה עד כמה החברה רווחית, היא איבדה שליש מערך השוק שלה. אתה יודע שבגלל השיטה הזו חברה מאוד רווחית יכולה לפשוט רגל? (כמובן שהסיכוי שמשקיעים ינטשו חברה רווחית הוא אפס, אבל אני מדבר על תיאוריה.)

מניות עולות ויורדות, כן, אבל לא בטווח שכזה על פרק זמן שכזה. אבוי לנו אם חברה הייתה מגדילה או מאבדת שליש משווי השוק שלה ב 4 חודשים כל שנה.

לקשר את זה לאייפון 5 זה שטויות...

היו שם הרבה ספוקלנטים שעשו שם בארדק אחד גדול. גם המחיר של ה700 היה בועה אחת גדולה, שום חברה לא שווה 700 מיליארד דולר בעידן כלכלי כזה...

בכל מקרה מדובר על כסף דיגיטלי זה באמת משנה אם זה 400 מיליארד או 700? הכל על המחשב...

פורסם

מסך בגודל שפוי בתור התחלה.

אחרי זה זמני סוללה ואחרי זה ביצועים של מחשב גיימרים (שהמערכת הפעלה תזוז כמו שצריך אחרי זה דברו איתי על להזיז משחקים).

כל שאר הפיצ'רים, לא הכי מעניינים אותי ומצלמה מליון מגה לא מזיז לי את הקצה כי אני לא הולך לצלם את בר רפאלי לאיזה בניין באיילון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יש לי שאלה לכולם-

כבר כמה השקות, בין אם של אפל או של סאמסונג, אני רואה את כולם מאוכזבים.

הייתי שמח לדעת- למה ציפיתם?

לא מין רעיון כללי שכזה, בפועל, מה ציפיתם שהמכשיר יציג, שהייתם יכולים להגיד שאתם לא "מאוכזבים"?

אישית - אני לא מאוכזב , אבל גם לא התפעלתי , לי אישית היה חשוב מאוד המראה , החזקתי אייפון 4 עד לפני שבועיים , היוםפ נקסוס 4 , כל פעם שאפל הוציאו מכשיר חדש , היה לו טיפה שינוי בעיצוב , אבל משהו שרואים (מלבד ה 4S) , פה זה נראה העתק של S3 + מסך רחב יותר על הטלפון , אולי אני אשם , כי הסתכלתי כל הזמן על המעריצים שפרסמו תמונות מעוצבות וקיוו שהS4 יראה כך , מלבד זאת , יש דברים טובים כמו המצלמה , השאר זה סתם פיצ'רים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
רק קצת התאכזבתי מגודל המסך יש לי גלקסי נקסוס ויותר מזה כבר מפחיד אותי ונראה לי כאופציה לא נוחה בכיס.

גודל המסך לא קשור.

המידות של הנקסוס שלך,

135.5 x 67.9 x 8.9 mm

המידות של הS4,

136.6 x 69.8 x 7.9 mm

בתמונה: S3 (שמעט עבה ורחב יותר מה-S4) מול הנקסוס שלך:

5d7p2k.JPG

עדיין מפחד?

פורסם
מסך בגודל שפוי בתור התחלה.

אחרי זה זמני סוללה ואחרי זה ביצועים של מחשב גיימרים (שהמערכת הפעלה תזוז כמו שצריך אחרי זה דברו איתי על להזיז משחקים).

כל שאר הפיצ'רים, לא הכי מעניינים אותי ומצלמה מליון מגה לא מזיז לי את הקצה כי אני לא הולך לצלם את בר רפאלי לאיזה בניין באיילון.

המסך זה עניין אישי. אתה לא מסוגל עם 5", אני לא מסוגל לרדת מה 5.5 אחרי הנוט 2. מצד שני, אני מסכים ש 4.7~ היה איזשהו butter zone לרוב האנשים, ולעלות מעליו זה לא הרעיון הכי מבריק.

*ומצד שלישי, הם העלו את גודל המסך כמעט בלי להגדיל את המכשיר, אין אדם שפוי בעולם שיעדיף מסך קטן יותר אם מדובר על מכשיר באותו גודל.

לגבי ביצועים, מה יש לכולם עם המערכת הפעלה? S2 עם ג'לי בין לא מקרטע, איפה ראיתם קרטוע אחד ב S4, או אפילו ב S3? (שימו לב- רומים של חברות הסלולר הישראליות לא נחשבים. הם כל הזוועה שבעולם.)

זמן הסוללה כבר היום לא רע, והמגמה היא שיפור. ב S4 דווקא מאוד התמקדו בעניין הזה, ולכן המעבד בתצורת 4+4. בנוט 2 למשל הסוללה מחזיקה נצח.

*כמובן שבחרישה על משחקים עם אינטרנט 3G דולק בהירות מסך גבוהה וספיקר על מקסימום ווליום הסוללה תיגמר בפחות מיום. לעזאזל, גם אם תחברו סוללה נוספת בגודל הפלאפון עצמו אני בספק שהיא תחזיק יותר מיום בודד, צריך להיות קצת מציאותי.

פורסם

אני מציאותי, קח איש עסקים בתור כלי מדידה, האם הוא צריך לקראת סוף היום את המטען שלו?

אם כן, הסוללה חלשה מידי, ולדעתי הוא יצטרך מטען.

לגבי הגודל, אין לי בעיה עם 5.5 אם כיף לך איתו, לי אישית לא כיף, זה מצריך כבר 2 ידיים בשביל לחייג. במסך 4.3 צריך לפעמים 2 ידיים, מה אני אעשה עם 5? אין לי ידיים של כדורסלן מצטער.

אני היום בבעיה כי אין מכשיר נורמלי מבחינת גודל. האפשרות היחידה שלי זה אייפון וזה מכשיר שאין לי כוונה לגעת בו נכון לכרגע (בטח לא ב-5 חסר הפרופרוציות גם במחיר)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הידיים שלי ממוצעות מינוס, ובחיים לא השתמשתי ב 2 ידיים במצב portrait כדי לגלוש, לשלוח SMSים, וקל וחומר שלא כדי לחייג.

ב 4.3 לפעמים צריך 2 ידיים?

בחור, זה לא שאין לך ידיים של כדורסלן, אתה גורם לזה להישמע כאילו יש לך ידיים של צורפת בת 12.

בנוגע לסוללה- האמת, לא, איש עסקים שרק משתמש בסנכרון במיילים, פה ושם דף אינטרנט ושיחות לא יצטרך את המטען בסוף היום.

אבל עם הגעת הסמארטפונים צצה בעיה אחרת- את הנוקיה שלך לפני 7 שנים הטענת איפושהו בסביבות ה 10-20 אחוז סוללה, נכון? המכשיר בכה "low battery", ואתה הטענת כמו אדם שפוי.

מרגע שהגיעו סמארטפונים, זה לא ככה. ברגע שמד הסוללה עומד על 60% משום מה לאנשים נכנסת המחשבה "אוי אני צריך להטעין!"

למה? כי "אולי למה שאני ארצה לעשות מחר זה לא בטוח יספיק".

ומשום מה גם אנשים עם שגרת שימוש חושבים ככה, על הסיכוי הפצפון שהם ישברו את השגרה וישבו לשחק shadowgun בעבודה.

זמן הסוללה של הסמארטפונים היום לא רע, אפילו די מרשים בחלקם. זה אנחנו שצרכים לעשות קצת שינוי פאזה בראש.

*סאמסונג יצאה בהכרזה כפולה היום

1- ה S3 הגיע ל 50 מליון מכירות (לא מסירות- מכירות)

2- ה S3 יקבל כמעט את כל ה goodies מהתוכנה של ה S4, בדומה לשדרוג הנוט 1 עם הפיצ'רים מהנוט 2.

• תוכן חדש...