Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך בכלל אפשר להשוות נוקיות ישנות לסמארטפונים של היום?

החל בחומרה הסופר ממוזערת שיש בסמארטפונים המודרנים (וקטן = עדין)

ודרך מסך גדול שתופס שטח פנים של צד שלם של המכשיר

בוודאי שהנוקיות היו עמידות.

גם מ.ק. 77 הוא עמיד.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין שום חידוש ,אין עמידות במים ,יש עיצוב סתמי ופשוט לחלוטין שנשאר אותו דבר , אותו ממשק ,הכל כמעט אותו דבר.

סמסונג אכזבו ויצרו סמסונג גלקסי אס 3 מוגדל.

והקטע הכי משעשע, אפילו עם 8 ליבות ה-touchwiz עדיין מקרטע :lol: שהמלוכסנים יתחילו להשקיע יותר בתוכנה, במקום לדחוף לנו עוד ועוד מגה-הרצים וליבות מיותרות.

עדיף כבר את ה sony xperia z שעמיד במים ובעל עיצוב יפה ואיכותי יותר,

וגם ה htc one עדיף עם ממשק מעולה ואיכות בניה ברמה גבוהה ממתכת ולא פלסטיק זול שיסדק בנפילה הראשונה.

אגב, מי צריך 13 מגה פיקסל כשהחיישן בגודל של טרנזיסטור, בדיחה. היו לפחות מגדילים את החיישן כמו שHTC עשו בONE.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
חדל קשקשת ברשת.

אני רחוק מלהיות סנגור של HTC, אבל לפעמים כדאי לאמץ את המשפט "סייג לחכמה שתיקה"

הסבר עצמך.

המצלמה היא פלופ וזו עובדה, לא דעתי. ביחס למצלמות 4MP היא מדהימה- אבל היא נופלת ממצלמות ה 8MP של מכשירי דגל של דור קודם (S2 לדוגמה), אז מה עשינו בזה? מצד אחד אתה יכול להגיד "המצלמת 4MP שלי טובה כמעט כמו ה 8MP שלך!"

אבל בשורה התחתונה, הטובה מבין ה 2 לא נמצאת אצלך.

דבר שני, מכשיר דגל שמתומחר במחיר שה ONE מתומחר בו עם APQ8064? יושב לי פה על השולחן Optimus G שמציע את כל המאפיינים שה ONE מציע, רק עם מסך 720P לעומת 1080 והמעבד ב 1.5 מול 1.7GHZ ב ONE. ההבדל? הוא עולה כמעט שליש פחות.

סוני גם כן בחרו להשתמש ב 8064, אבל לפחות טרחו לדאוג לים של פיצ'רים מוספים במכשיר. האקספריה Z היה יכול להיות מכשיר מרשים מאוד, אם המסך שלו לא היה כזה דרעק.

פורסם
מכשיר עם אנדרואיד חייב מסך גדול יותר ומעבד חזק יותר מאיפון בשביל לעמוד בביצועים שלו.

אפל עושים את המעבד שלהם,את המסך שלהם ואת מערכת ההפעלה שלהם, דבר שמביא לשלמות המערכת.

בשביל זה הם מרוויחים סכומי כסף מטורפים. כל מכירות האפליקציות והמוזיקה מכניסים להם את רוב הכסף .

במכשירי אנדרואיד המכשיר לא מתאים בשלמות למערכת ההפעלה, את הכסף ממכירת אפליקציות גוגל מקבלים והם תומכים בהורדה לא חוקית של מוזיקה, דבר שלא מכניס להם כסף.

עדיין אייפון 6 יהיה מוצר משעמם כי החברה הזאת לא מסוגלת לעבוד בלי סטיב.

מי שנתן פה מחירי מניה של אפל הוא פיספס את הצניחה של המניה. המניה שלהם קורסת

וזה לא בגלל ההכנסות שלהם כי הם מרוחים המון. זה בגלל שלא רואים עתיד לחברה.

אני חייב לתקן אותך כי את המעבדים של האייפון מייצרת... סמסונג, ואת המסכים של האייפון סמסונג ייצרה בעבר והיום זה שארפ.

מה שכן, בגלל שיש רק אייפון אחד כל פעם, יותר קל להתאים את מערכת ההפעלה לחומרה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

0.2 :roll:

מי שרוצה מסכים יותר ענקיים, שזה כבר באמת הרבה פחות נוח, הולך על סדרת הנוט. 5'' זה לדעתי הגודל המושלם והמקסימום למי שרוצה מכשיר לשימוש נוח.

אבל זה לא כל מה שהם עשו,

הם שדרגו את המצלמה

וגם את המידות למעט קטנות יותר, והעיצוב - אמנם דומה, אבל ניתן לראות שהוא משופר.

והמעבד חזק יותר

גם זיכרון הראם קפץ ל2GB

והוסיפו המון פיצ'רים חדשים.

אבל אנשים אוהבים להיות שליליים, ושוכחים שיצרני הסלולאר צריכים להוציא כל שנה מכשיר דגל (או יותר) חדש. לא זורקים את הכל ישר על מכשיר אחד, משאירים גם דברים חדשים לשנה הבאה.. אז סבלנות, לא יקרה כלום אם הגלקסי 5 יכין לכם אספרסו בשנה הבאה ולא השנה.

פורסם

הבעיה שאנשים לא מבינים שלא מדובר רק ב "מעבד חזק יותר" כאילו שיפרו בקטנה.

4 ליבות A15 לעומת 4 ליבות A19 זה שיפור של 70-80% אם לא יותר. ה A15 כפול הליבה בנקסוס 10, גם הוא מתוצרת סאמסונג, מנגב את הרצפה עם המעבד של ה S3, אפשר בקלות להשליך מזה מה הולך להיות עם המעבד ב S4.

המאיץ הגרפי הוחלף לחזק ביותר בשוק בפער לא קטן

המסך הוא ה AMOLED 1080P הראשון בשוק

בשביל ישור קו עם השוק, המצלמה שודרגה

בפועל, יש הרבה יותר פער בין ה S3 ל S4 מאשר בין ה S2 ל S3.

זה מוזר, אותו דבר קרה עם האייפונים לפני שנתיים-שלוש. בין ה 3GS ל 4 ההבדל קטן מאוד, אבל שהציגו את ה 4 כולם מה שנקרא shat bricks. הפער בין ה 4 ל 4S עצום, אבל אנשים היו "מאוכזבים"...

פורסם

בדיוק פיקה, עכשיו קלעת בול למה שקורה.

לאפל יותר קל בקטע הזה עם זה שהיא גם שולטת בתוכנה אבל זה בדיוק המצב.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כשהציגו את ה 4 כולם מה שנקרא shat bricks. הפער בין ה 4 ל 4S עצום, אבל אנשים היו "מאוכזבים"...

אנשים היו מאוכזבים כי לא קראו לזה "5" וזה הגיע בלי כל הדמיונות שלהם.

אני מוכן לחתום כאן ועכשיו שאם אפל היו קוראים ל 4S איפון 5, פתאום כולם היו מהללים את המכשיר.

אותו דבר לגבי הסמסונג.

אנשים מתבאסים וגם לא יודעים למה.

פורסם
הסבר עצמך.

המצלמה היא פלופ וזו עובדה, לא דעתי. ביחס למצלמות 4MP היא מדהימה- אבל היא נופלת ממצלמות ה 8MP של מכשירי דגל של דור קודם (S2 לדוגמה), אז מה עשינו בזה? מצד אחד אתה יכול להגיד "המצלמת 4MP שלי טובה כמעט כמו ה 8MP שלך!"

אבל בשורה התחתונה, הטובה מבין ה 2 לא נמצאת אצלך.

דבר שני, מכשיר דגל שמתומחר במחיר שה ONE מתומחר בו עם APQ8064? יושב לי פה על השולחן Optimus G שמציע את כל המאפיינים שה ONE מציע, רק עם מסך 720P לעומת 1080 והמעבד ב 1.5 מול 1.7GHZ ב ONE. ההבדל? הוא עולה כמעט שליש פחות.

סוני גם כן בחרו להשתמש ב 8064, אבל לפחות טרחו לדאוג לים של פיצ'רים מוספים במכשיר. האקספריה Z היה יכול להיות מכשיר מרשים מאוד, אם המסך שלו לא היה כזה דרעק.

ה-HTC One מגיע עם APQ8064T, הידוע גם כ-Snapdragon 600.

יש הבדל משמעותי מאד בין APQ8064 ל-APQ8064T

ובנוגע למצלמה, נחייה ונראה.

בינתיים הביקורות מחמיאות מאד למצלמה ולאיכות התמונות שהיא מספקת בתנאי תאורה גרועים.

לדעתי האישית המכשיר יקום או יפול בגלל ממשק ה-Sense 5 שגורם להרבה אנשים להרים גבה, ובגלל ה-Layout של כפתורי החומרה של HTC שמשום מה החליטו שאין צורך בכפתור ה-Recent Apps.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אין שום הבדל בין ה 8064 ל 8064T למעט 200mhz אומללים. זה כמו ה 8255 וה 8255T, כמו ה 7270 ו 7270T, וכל T של קוואלקום בעבר.

ה GPU אפילו לא זוכה להקפצת תדר, רק ה CPU.

יש כביכול תמיכה ב LPDDR3 dual channel, אבל בסלולר זה לא נותן כלום, במיוחד שב 90% מהמקרים משתמשים בשבב בודד של 2GB לזיכרון.

בנוגע למצלמה, היא קיבלה ביקורות מדהימות- ביחס למצלמת 4MP.

ביחס ל 8 הנוכחיות בשוק, היא פשוט נופלת בכל פרמטר, ורק במקרים מסוימים משתווה. (לא עוקפת- משתווה)

http://www.gsmarena.com/htc_one_vs_iphone_5_camera_shootout_surfaces_we_compare-news-5590.php

פורסם

הבעיה האמיתית היא שסמארטפונים הפכו למוצר אופנה ולא למוצר צריכה. הרי חברות האלקטרוניקה מוציאות גם טלוויזיות, מצלמות, לפטופים ועשרות מוצרים אחרים חדשים ומעודכנים כל שנה, אבל אף אחד לא רץ להחליף את המוצר הישן שלו בחדש - חוץ מבסלולרים.

זו הסיבה שאנשים מצפים לכל כך הרבה מהסלולרי החדש בשוק - הם רוצים להרגיש טוב עם הצורך המיותר לחלוטין שלהם להחליף את המכשיר הישן שלהם, ולזרוק עוד כמה אלפי שקלים על משהו שהם לא באמת צריכים.

אני כבר מתקרב לשנתיים עם ה-S2. הוא לא מושלם אבל הוא עושה 95% ממה שאני מבקש ממנו, ובצורה טובה בהחלט. הוא גם לא ממוגן בשום צורה ועדיין בסדר גמור - המסך לא שרוט והפלסטיקה ברובה נראית בסדר (בעצם רק כיסוי הפלסטיק שמסביב למסך התקלף - שטויות). מתישהו אחליף, כמובן, אבל המרדף אחר הדגם הכי חדש לא יוביל אתכם לשום מקום חוץ מלשיחה עצובה עם מנהל הבנק :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היום מכשירים הם מעל ומעבר ואין צורך להשקיע כסף נוסף במכשירים חדשים כגון סמסונג או HTC מהדגמים החדשים.

כי בתאכלס...בשביל מה? מי צריך את כל זה?

למכשיר שלי יש מעבד נחמד שנקרא TEGRA 3, מריץ משחקים וכל דבר חדש בצורה טובה, יש אפשרות לחבר HDMI לטלויזה ולצפות בסרטים / משחקים.

אם כבר אני קונה מכשיר חדש, אני הולך על מה שנראה לי הכי טוב ונותן לי את מה שאני צריך, HTC ONE יעשה זאת, כי אני בראש סדר העדיפויות שם אצלי את איכות החומרים ממנה עשוי המכשיר.

מצלמה 8 מגה או 14 מגה לא יעשו לי את ההבדל ולא בגלל זה אני אקנה מכשיר, יש מספיק מכשירים עם מצלמות הרבה יותר טובות ממה שיש בסמסונג או ב HTC (שמעולם לא התמחו במצלמות כאלה טובות).

נ.ב יש לי מכשיר HD2 של HTC, שעובד עד היום ושרד שנתיים באילת ועבודה פיזית קשה, שריטות מכות ונפילות ולעולם לא נשבר, וזה כי האיכות של המכשיר היא מעולה, לא פלסטיקה, אלא מתכת.

Opel Adam S 2017

פורסם
אני חייב לתקן אותך כי את המעבדים של האייפון מייצרת... סמסונג, ואת המסכים של האייפון סמסונג ייצרה בעבר והיום זה שארפ.

מה שכן, בגלל שיש רק אייפון אחד כל פעם, יותר קל להתאים את מערכת ההפעלה לחומרה.

העובדה שסמסונג מייצרת מעבדים לאפל מפתיעה המון אייפוניסטים נלהבים שחושבים שהאייפון גזעי טהור :)

אגב, תוך חצי שנה בערך, אפל כבר לא ייצרו שום דבר אצל סמסונג...

• תוכן חדש...