Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה ראפיד בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן סיטרואן C אליזה ופיג'ו 301 משווקות כבר בארץ אבל כלקוח ליסינג אני לא רואה סיבה ממשית לבחור בהן אל מול הראפיד.

הן נראות לא טוב, יחידות ההנעה לא ברות תחרות ומכמה דקות עם הפיג'ו קיבלתי הרגשה של רכב למדינת עולם שלישי, זה מתחיל מהעיצוב וממשיך בתא הנוסעים, מה שכן אני בטוח שבנוחות הן יהיו עדיפות אבל עם ישראל הרי קנה בהמוניו מאזדה 3 אז קשה לי להאמין שזה מהווה שיקול ל-80% מהרוכשים בפלח הזה.

יבואן PSA עושה טעות קשה עם תמחור האליזה \301 , הוא מכוון אותה לתחרות יישירה עם האקסנט אבל הוא מפספס בענק את השוק הפרטי.

לשני הרכבים הללו היה יכול להיות סיכוי במחיר של לא יותר מ 9OK , אבל לובינסקי מכוונים לליסינג אשר הולך ומתכווץ במקום לפנות לשוק הפרטי המקום היחיד שיש לו שם סיכוי..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מתלהב ממזדה ובכל זאת הוא נראה טוב יותר מהשחור הזה ,

אפילו פס ניקל לא שמו בדש כלום אפילו לא נגיעה

השרשור של סקודה סופרב נמצא אי שם ב...

מדובר פה בסקודה ראפיד, להזכירך גירסא מוקטנת (ויש לציין מוזלת) של סקודה אוקטביה, זה לא המקום לניקלים וגימורי עץ.

עוד מעט תתחיל לדרוש דיפוני עור ביונדאי אקסנט.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
מילא היו בוחרים שם של רכב מכוער, אבל הם בחרו ב"ראפיד", וכשאתה חושב על זה, אז אין הרבה דמיון:

אני דווקא חשבתי על זה

1345531880-rapidshare.png

:lol:

ולעניין השרשור - ממש מיני אוקטביה,לא רחוקה ממנה במחיר,פחות אבזור,אין עדיין דיזל - לא שווה מאף בחינה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
יבואן PSA עושה טעות קשה עם תמחור האליזה \301 , הוא מכוון אותה לתחרות יישירה עם האקסנט אבל הוא מפספס בענק את השוק הפרטי.

לשני הרכבים הללו היה יכול להיות סיכוי במחיר של לא יותר מ 9OK , אבל לובינסקי מכוונים לליסינג אשר הולך ומתכווץ במקום לפנות לשוק הפרטי המקום היחיד שיש לו שם סיכוי..

אני חושב שהם בנו על חזרה של לקוחות העבר שלהם לסדאנים זולים יחסית (לא מספיק אבל עדיין), המכירות שלהם בפלח המשפחתי מדשדשות והאמת שגם בסופר מיני אני לא רואה שהם מצליחים לעמוד בתחרות (תמחור 208) אז הם הלכו על אמצע.

אני מסכים בהחלט שבתמחור הגיוני לרכבים האלה, משהו באמת כמו 90 אלף שקלים מהיבואן עצמו היה קהל לרכבים האלה, כל רוכשי המשפחתיות מהליסינג שרוצים רק אוטומטי היו שוקלים את הרכבים האלה.

אני רואה שיש כאלה כבר במגרשים של חברות הליסינג אבל הפרסום שם לא מספיק וזה עדיין לא כמו לקנות ישירות מהיבואן.

פורסם

לדעתי מחיר על 1.4 עם DSG דווקא בסדר, אבל הגרסה הידנית יקרה מדי. גם ידני במקום אוטומט וגם מנוע קטן יותר ורק 12 אש"ח הפרש? 90-95K נשמע יותר הגיוני.

פורסם

אפרפרה משהו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
האם אני היחיד פה שמעדיף בקרת מזגן מכנית,

מה טוב בזה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הרכב נראה דל מאד. הוא זהה לטולדו החדשה?

אותה המכונית בדיוק, כמו במקרה של סיטגו/מי.

צריך לזכור שבתמונות כאן זו רמת הגימור הבסיסית ורמת הגימור הגבוהה יותר מוצעת גם בשני גוונים (חום+שחור) ועם תוספת של בקרת אקלים זה יראה קצת טוב יותר.

פורסם

חיצונית היא דווקא בסדר, אבל מבפנים באמת נורא, וגם המחיר לא נעים.

אולי באמת הם פונים לליסינג, ולכן צריכים מחיר מנופח. אולי הם פונים לנהגי מוניות, ואת האוקטביה ינסו למתג כרכב פאר?

עם כל הכבוד, במחיר של 120, הם קרובים מידי לשטח של פורטה ואחרות. פשוט תמחור חזירי ומיותר. בא לי להקיא מהיבואן הזה. קודם הגולף במחיר מופלץ עם אבזור קמצני, ועכשיו זה. תיכף נקבל סיאט במחיר של הונדה (לא ששל ההונדה מוצדק).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
האם אני היחיד פה שמעדיף בקרת מזגן מכנית, ופשטות בכלל?

אגב, מתי בתצוגת הסוכנויות?

איזה סיבה יש להעדיף אותה על פני בקרת אקלים? אתה שם 18 מעלות, ואתה מקבל 18, מה יותר פשוט מזה? במכנית אתה שם 1 וחם לך, 2 וקר לך, משחק עם בורר הטמפרטורה, סתם כאב ראש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אותה המכונית בדיוק, כמו במקרה של סיטגו/מי.

צריך לזכור שבתמונות כאן זו רמת הגימור הבסיסית ורמת הגימור הגבוהה יותר מוצעת גם בשני גוונים (חום+שחור) ועם תוספת של בקרת אקלים זה יראה קצת טוב יותר.

בתערוכת פאריז האחרונה התבוננתי היטב בצמד וישבתי בשתיהן.

הטולדו נאה יותר - ועיצוב הפנים, למרות הבדלים קלים, מזמין יותר. הראפיד היא מכונית קודרת, עם תחושה זולה - ואני לא רואה אף בעלים של אוקטביה משנמך את עצמו למכונית הזו.

יתכן וצ'מפיון תפתיע עם התמחור של הטולדו, מאחר וסיאט הוא מותג פחות "מכובד" מסקודה - ואינו מוכר לחברות הליסינג, כך שאין צורך במחירי מחירון מנופחים שלא לצורך.

כשחושבים על כך יותר לעומק, סיאט חייבת תמחור אטרקטיבי למכונית מאחר והלאון החדשה חייבת תמחור אטרקטיבי גם היא.

וגם אם לא, בסיאט תמיד יש מבצעים :lol:.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
חיצונית היא דווקא בסדר, אבל מבפנים באמת נורא, וגם המחיר לא נעים.

אולי באמת הם פונים לליסינג, ולכן צריכים מחיר מנופח. אולי הם פונים לנהגי מוניות, ואת האוקטביה ינסו למתג כרכב פאר?

עם כל הכבוד, במחיר של 120, הם קרובים מידי לשטח של פורטה ואחרות. פשוט תמחור חזירי ומיותר. בא לי להקיא מהיבואן הזה. קודם הגולף במחיר מופלץ עם אבזור קמצני, ועכשיו זה. תיכף נקבל סיאט במחיר של הונדה (לא ששל ההונדה מוצדק).

זה טיבו של קרטל הרכב אשר מונהג כיום בשוק הרכבים הישראלי.

קבוצה 2 לשעבר ממחירים של 117 א"ש לפני 3 שנים קפצה ל 127K , וכל יבואני הרכב יישרו לימין ונחתו על אותו מחיר, אותו דבר בקבוצה 3 , הבון טון שם הוא מחיר של 109 א"ח.

הטיפשות היא רק שלנו הצרכן הפרטי אשר הולך ומשלם מחירים מטורפים כאלה כדי שיבואני הרכב יצחקו עלינו עאשר הם נותנים את הנחות הענק שלהם לליסינג.

צריך לתקוע את כל יבואני הרכב עם מלאי רכבים בנמלים ולגרום להם להזיע קשות, השוק הולך למיתון לא קל, אני מקווה שיבואני הרכב יסבלו ממנו על מנת להבין שברמת המחירים החזירית שלהם עסק לא ישאר להם בסופו של דבר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...