Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חניתי ולא שמתי לב לסלעי נוי הגדולים וטיפה התנגשתי מהפרונט של הרכב בצד ימין למטה בפגוש .

לפתע התחילה נזילה של מים כחולים קרים. וזה הפתיע אותי כי הרכב היה לאחר נסיעה של שעה.

התכופפתי ראיתי שני צינורות דקיקים מנותקים משני חורים כאלה של מיכל מים בחלק למטה ממש למטה .יצאו הרבה מים כחולים.

אני לא יודע מה קרה שם ומה השתחרר והאם הצנורות האלה הם שגרמו להשתחררות המים אבל החום של המנוע נשאר על 80-90 בנסיעה חזור של עוד שעה ולא היה שינוי בטמפרטורה של הרכב מה גם שבמיכל מים הראשי היו מים בצורה מלאה.

מה יכולה להיות הנזילה הזו?

שוב המקום צד שמאל למטה של המנוע באזור מיכל מים ראשי רק למטה ממש למטה ויש שם עוד מיכל אין לי מושג של מה.

עזרה?

פורסם

סתם דעה שעלתה לי בראש-אין להתבסס על זה לגמרי.

אבל יש מצב שזה הנוזל ניקוי של הוישרים?

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם
אתמול חניתי ולא שמתי לב לסלעי נוי הגדולים וטיפה התנגשתי מהפרונט של הרכב בצד ימין למטה בפגוש .

לפתע התחילה נזילה של מים כחולים קרים. וזה הפתיע אותי כי הרכב היה לאחר נסיעה של שעה.

התכופפתי ראיתי שני צינורות דקיקים מנותקים משני חורים כאלה של מיכל מים בחלק למטה ממש למטה .יצאו הרבה מים כחולים.

אני לא יודע מה קרה שם ומה השתחרר והאם הצנורות האלה הם שגרמו להשתחררות המים אבל החום של המנוע נשאר על 80-90 בנסיעה חזור של עוד שעה ולא היה שינוי בטמפרטורה של הרכב מה גם שבמיכל מים הראשי היו מים בצורה מלאה.

מה יכולה להיות הנזילה הזו?

שוב המקום צד שמאל למטה של המנוע באזור מיכל מים ראשי רק למטה ממש למטה ויש שם עוד מיכל אין לי מושג של מה.

עזרה?

שלום

המים שראית הם נוזל המתזים לשמשות , בדרך כלל צבעו כחול והוא קר. בדוק ליתר בטחון שלא חסר נוזל קרור במיכל העיבוי.

אם שום דבר אחר לא התעקם אתה יכול לסוע למוסך בבטחה.

פורסם

לפי התיאור שלך כניראה ההנוזל הכחול זה נוזל לניקוי

שמשות בכל אופן תיבדוק ברדיאטור שלא חסר לך נוזל קירור

ואם ברצונך לבדוק במאה אחוז שהנזילה היא משם פשוט תמלא

את מיכל המים של השפריצרים ותראה אם נוזל לך מים מתחת לרכב.

חזור לעדכן.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

זה לא הנוזל לניקוי שמשות מכיון שהוא ריק אין לי שם פקק אז אין מים לווישרים אז זה לא זה ואין לי מושג מאיפה זה.

במיכל מים הראשי מיכל עיבוי יש מים ואין התחממות מנוע

פורסם
זה לא הנוזל לניקוי שמשות מכיון שהוא ריק אין לי שם פקק אז אין מים לווישרים אז זה לא זה ואין לי מושג מאיפה זה.

במיכל מים הראשי מיכל עיבוי יש מים ואין התחממות מנוע

זה שאין פקק זה דבר אחד , זה שיש נזילה של מים כחולים, הגיוני שממיכל המים לוישרים.

מה שאני יכול להציע לך, קח בקבוק מים, רוקן אותו לתוך מיכל הוישרים, אני לא יודע להגיד לגבי 307 ספצפית אך אני יודע שב206 המיכל יושב מאוד מאוד נמוך בצד ימין ורק צינור יוצא החוצה, ככה שזה לא קריטי המכסה.

בכ"א נסה להשפריץ מים דרך המערכת ותראה את גוון המים, אם הוא כחול או שקוף בלבד. אם אתה רואה שיש נזילה של מים רגילים או כחולים מהולים, סביר להניח שהתנתק הצינור של המיכל עצמו.

המים שהיו לך שם ונזלו (במידה ואכן מדובר במיכל) הם כנראה היו בתחתית המיכל , מתחת לגובה הנדרש לשאיבה לשם שטיפת החלונות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יכול אולי להיות שיש מחיצה במיכל (המיכל מחולק לשניים) או מיכל ניפרד לניקוי השימשה האחורית

ומישם הנזילה.

Ford focus 2013 titanum

פורסם

הכוונה שלי שלפני שקרה הנזלה הזאת לא היו מים בווישרים שהייתי לוחץ לא היו יוצאים מים אז כנראה המיכל של הוישרים היה ריק לכן לא נראה לי שזה זה .

ואם זה היה מים של הרדיאטור המים היו צריכים להיותצ חמים לדעתי לא? אין לי שמץ מאיפה זה ותאמינו אני יושב מתחת לרכב שעתים ולא יודע חברתי את שני הצנרורות הדקיקים חזרה וגם ככה זה יושב במצב רופף

פורסם
הכוונה שלי שלפני שקרה הנזלה הזאת לא היו מים בווישרים שהייתי לוחץ לא היו יוצאים מים אז כנראה המיכל של הוישרים היה ריק לכן לא נראה לי שזה זה .

ואם זה היה מים של הרדיאטור המים היו צריכים להיותצ חמים לדעתי לא? אין לי שמץ מאיפה זה ותאמינו אני יושב מתחת לרכב שעתים ולא יודע חברתי את שני הצנרורות הדקיקים חזרה וגם ככה זה יושב במצב רופף

אני לא מבין מה הבעיה למלות מים במיכל ניקוי השמשות ולבדוק האם

יש נזילה אם אין אז תנתק שוב את הצינורות שחיברת ותראה האם

יש לך נזילה מהמקום.

עוד משהו אולי המתזים היו סתומים והיה מים במיכל פשוט הם לא יצאו.

אולי יש בעיה עם המשאבת המים של המתזים.

אחריי שעשית את זה חזור לעדכן אין טעם לטחון מים.

בהצלחה. 

Ford focus 2013 titanum

פורסם

הכנסתי מים למיכל הווישרים ואכן היתה נזילה.. השאלה אם זה קריטי ואיך אפשר לתקן את זה..?

פורסם

קריטי מאד, לא תוכל לנקות שמשות, ותזדקק להשתמש בקבצן בצמתים, שיסכים לנקות לך את השמשה, בעזרת מפית שהוא קינח בה את האף, רגע לפני שהגעת, ולחטא לך את השמשה , בעזרת בקבוק וודקה, לחיטוי השמשה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
הכנסתי מים למיכל הווישרים ואכן היתה נזילה.. השאלה אם זה קריטי ואיך אפשר לתקן את זה..?

מאד קריטי, סכנת נפשות, לא תוכל לכבות את הרכב במקרה שריפה, לא ניתן לתקן, יש להחליף מיכל בעזרת כמה מאות שקלים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תבדוק אולי יש את המיכל בחנויות חלפים ואם אין אז אולי הם יכולים להזמין לך.

גם אפשר למצוא מיכל מהפירוקיה הקרובה לביתך.

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...