Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לך למוסך אחר.

דני

השם באנגלית של בית מזרק

טוב חברה

אז כך

הלכתי למוסך של פיג'ו עשו דיאגנוזה ואמרו שיש הרבה תקלות באוטו,התקלה הראשונה שרצו לתקן זה הבית מזרק אבל אין במלאי בארץ הזמנה מחו"ל עולה תחזיקו חזק 6500 ש"ח יותר מעלות האוטו...

תגידו לי מה לעשות,לשרוף את האוטו?

במקום לשרוף את האוטו גש בהמלצת דני למוסך אחר לקבלת חוות דעת שניה, לפני שתחליף חלקים יקרים, ללא שום צורך, בשיטת מצליח, לפי השיטה שלך את אמור להחזיק ברשותך רק רכב חדש, ללא תקלות כלל רק טיפול שוטף אם תחליף חלקים רק בגלל שהמוסך אמר לך אתה תפשוט את הרגל ותשאר לבסוף בלי כסף, ועם רכב לא תקין.

ציין את מגורייך בארץ, ונשלח אותך למכון הזרקה ודיאגנוסטיקה , בעל שם בתחומו, או פנה ישירות למכון הזרקה וידוע , למוסך משה זר רחוב הרכב 5 אזור התעשייה סגולה בפתח תקווה, טלפון : 03-9341320,ובקש את חיים יוד חבר הפורום, ותגיד שאני שלחתי אותך, אתה תופתע כמה שהמחיר ירד משמעותית, והבעייה גם תפתר ללא החלפת בית מזרק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אוקי תודה

אני גר בצפון כ 5 ק"מ מחיפה,כך אם יש לך מישהו מחיפה אני אשמח לגשת אליו,אם לא אז אני אבדוק מתי אוכל להגיע לפתח תקווה.

תודה בכל מקרה.

כי יש גם ממיר קטליטי ומצערת ולא יודע מה עוד!!!

בכל מקרה אני צילמתי את דף התקלות למקרה הצורך

לעזרתכם אשמח

פורסם

סרוק את דף התקלות לכאן, שנוכל לעיין ולהביע דעה.

בחיפה יש לך את אורי מלמד.

אורי מלמד. יפו 100, חיפה טלפונים: 04-8522462

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הי

אני העליתי 2 עמודים של תקלות שמצאו בפיג'ו כפי שהתבקש ממני(ראו בתגובה הקודמת),אני אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת.

פורסם

הי צביקה

קיבלת את הקבצים???

אני מאתמול בודק אם בדקת את דפי התקלות,ומחכה לחוות דעת שלך.

אני זמין בנייד 0527799776

פורסם

לפי מספר התקלות שרשומות שם הרכב לא אמור להניע בכלל. חוץ מזה למה כתוב "SAXO".

לדעתי יש לך תקלה אחת שאינה מזוהה כראוי ע"י המחשב, או אולי בעיה בהפעלת המחשב. כך או כך נראה שהמוסך שניגשת אליו אינו מיומן מספיק ואינו מזהה את הבעיה בצורה נכונה, ולכן ההמלצה לפנות למוסך אחר. מוסך טוב שיחליף או יתקן רק את מה שצריך יחסוך לך הרבה זמן וכסף, גם אם הוא יקח יותר לכל שעת עבודה.

דני

פורסם

אוקי אני אקבל את הגיעה שלך למרות שהייתי במוסך צמרת בחיפה,אז לפי דעתך למי עלי לגשת כי צביקה הפנה אותי לאורי מלמד בחיפה

אני כאמור גר ממש קרוב לחיפה

הערה הוא הפנה אותי למוסך על סמך מה שכתוב למעלה לגבי מערכת ההזרקה

פורסם

ישנם הרבה קודי תקלות, בניהם הייתה תקלה של מתח מצבר גבוה, ולכן הייתי מציע לבדוק את מתח הטעינה של האלטרנטור יתכן והוא גבוה וגורם למערכת ההזרקה להשתגע, או שיש קצר בצמת חוטים.

הייתי מציע למחוק את את התקלות ואחרי כמה נסיעות שוב לחבר סורק תקלות ולבדוק מה חזר בדיוק, אבל קודם כל לבדוק מתח טעינה!

פורסם

שלום,

זה נראה כאילו רשימת התקלות כוללת את כל התקלות האפשריות ברכב.

לדעתי אלה תקלות שנערמו במשך זמן רב ולא אופסו, די בטוח שחלקן נגרם בגלל חיבור/ניתוק של חיישנים למיניהם כאשר התעסקו עם הרכב.

לדעתי התחל באיפוס כל התקלות ברכב, סע למשך כמה ימים ואז בדוק את התקלות שמתקבלות מהמחשב. כך תקבל מידע אמיתי

על התקלות אותן רואה מחשב הרכב.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

כנראה שהמתח שמייצר האלטרנטור שלך , לא מיושר במאה אחוז , ומייצר מידה מסויימת של אדווה (ripple).

הדבר גורם למחשב הרכב להשתגע, וגם לכל מיני כרטיסים אלקטרונים גם .

זה מאופיין בהמון קודי תקלה כמו אצלך.

המתח המקסימלי של האדווה (זה מתח חילופין ac ) צריך להיות מתחת ל 0.1 וולט.

ברכב תקין המתח הוא הרבה מתחת ל 0.1 וולט

הדבר נגרם על ידי סליל שמקוצר לגוף האלטרנטור , או דיודות שעבדו הרבה זמן והתעייפו.

אתה יכול לבדוק את האלטרנטור עם סקופ(הכי טוב) , או עם מד מתח אנלוגי, ולא עם דיגיטלי.

אתה יכול גם לאפס תקלות , ולהעביר מתח מאוטו אחר לאוטו שלך, על ידי כבלים , ולבדוק אם התקלות חוזרות.

פורסם

בשאלה האחרונה שלי התכוונתי להגיד שאני לא מוסכניק ולא כלום,

לגשת למוסך אחר?או לחזור למוסך שהייתי בו שיעשו בדיקה חוזרת באותו מוסך ללא חיוב?

• תוכן חדש...