Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוי למגזין - ישראלי או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את האופציות של EUROPEAN CAR, MOTORTREND וAUTOMOBILE. כל אלה באנגלית ואני נוטה להעדיף את EUROPEAN CARS על פני האחרים שכן הוא אירופאי והאחרים אמריקאים כך שהוא יהיה רלוונטי יותר לישראלים.

לעומת זאת, יש את מגזין "אוטו" פה בארץ שאין לי מושג איך הוא - שווה בכלל משהו?

המחירים מצחיקים, הבנתי שמגזין AUTO לשנה עולה 300 ש"ח, לעומת 34$ על האמריקאים והאירופאים (כולל משלוחים לכל המגזינים). הפרשים מוזרים מאוד במחירים, איך מגזין AUTO לוקח כל כך הרבה? בארה'ב לדוגמא מנויים למגזינים כאלה עולים בערך 10$, אז איך פה 300 ש"ח?

בקיצור - על מה אתם הייתם הולכים? אם למישהו יש נסיון עם המגזינים האלה שייתן חו"ד בבקשה.

פורסם

ממליץ על Car ו Evo הבריטים, Autobild ו Auto Motor und Sport בגרמנית, אם אתה קורא.

האמריקאים והישראלים באמת בדרך כלל משעמים אותי, אבל זה מתייחס למגזין בתור מוצר כולל. כמובן שיש גם בהם, באופן חלקי כתבות מעניינות.

למה אתה נותן לאחרים להחליט בשבילך? קנה גיליון מכל אחד מהם, ותראה איזה הכי מעניין אותך, ואז תבדוק עם עלויות המנוי הן סבירות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

EVO הוא מגזין מצויין אך די נישתי. אם מכוניות ביצועים אינן בראש מעייניך, דלג הלאה.

אני הייתי ממליץ לך על האוטוקאר הבריטי, מכמה סיבות;

1.זהו שבועון. בעידן המידע הזמין באינטרנט, ירחונים עשויים להיות 'סחורה ישנה' כשכבר יגיעו אליך, אלא אם הם נישתיים(מכוניות ביצועים, מכוניות קלאסיות, ספורט מוטורי וכיו"ב).

2.אוטוקאר ממשיך לבצע מבחני דרכים מדוקדקים, כולל מדידות ביצועים, שקילת המכוניות וכל מידע שהיית מצפה לקבל במבחן כזה. האחרים נוטים לחפף, קאר הפסיק עם זה לגמרי.

3.חלק מהכותבים מבוגרים יותר, עם פרספקטיבה רחבה יותר כתוצאה מנסיונם המצטבר. אני מתחבר מאד לסאטקליף ולאנדרו פרנקל(ומצטער על שכריס האריס עזב אותם לפני מספר שנים).

4.פינות קבועות העוסקות בתעשיה, ספורט מוטורי וכו'.

5.הסקופים שלהם איכותיים.

אם אתה רוצה להתרשם מהפורמט, ב'עולם הירחונים' בדיזנגוף סנטר/בצרה נתקלתי במספר גליונות בני מספר חודשים(אבל זה היה לפני כחודשיים, אז שווה לך לבדוק טלפונית לפני שאתה מגיע).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
EVO הוא מגזין מצויין אך די נישתי. אם מכוניות ביצועים אינן בראש מעייניך, דלג הלאה.

אני הייתי ממליץ לך על האוטוקאר הבריטי, מכמה סיבות;

1.זהו שבועון. בעידן המידע הזמין באינטרנט, ירחונים עשויים להיות 'סחורה ישנה' כשכבר יגיעו אליך, אלא אם הם נישתיים(מכוניות ביצועים, מכוניות קלאסיות, ספורט מוטורי וכיו"ב).

2.אוטוקאר ממשיך לבצע מבחני דרכים מדוקדקים, כולל מדידות ביצועים, שקילת המכוניות וכל מידע שהיית מצפה לקבל במבחן כזה. האחרים נוטים לחפף, קאר הפסיק עם זה לגמרי.

3.חלק מהכותבים מבוגרים יותר, עם פרספקטיבה רחבה יותר כתוצאה מנסיונם המצטבר. אני מתחבר מאד לסאטקליף ולאנדרו פרנקל(ומצטער על שכריס האריס עזב אותם לפני מספר שנים).

4.פינות קבועות העוסקות בתעשיה, ספורט מוטורי וכו'.

5.הסקופים שלהם איכותיים.

אם אתה רוצה להתרשם מהפורמט, ב'עולם הירחונים' בדיזנגוף סנטר/בצרה נתקלתי במספר גליונות בני מספר חודשים(אבל זה היה לפני כחודשיים, אז שווה לך לבדוק טלפונית לפני שאתה מגיע).

אני לא מתעניין במכוניות ביצועים אלא רוצה לקרוא על המכוניות ה"רגילות" יותר שמוצעות לשוק, אין לי עיניין בSUPERCARS למיניהן.

הסתכלתי על הAUTOCAR וזה נראה טוב, אבל הם מציעים לישראל רק מנוי ל51 שבועונים ב200 פאונד :shock:

יש עוד מגזינים בסגנון שאפשר לרכוש במחיר ריאלי יותר ולתוקפת זמן יותר קצרה כמו הMOTORTREND, AUTOMOBILE והEUROPEAN CAR?

דרך אגב, איך הEUROPEAN CAR? אף אחד מכם לא דיבר על זה.

פורסם

לשאלתך, האם לעשות מנוי למגאזין היחידי בארץ - התשובה מבחינתי היא "לא". נטו, כתבות מעניינות שלא קראת באינטרנט עד שזה הגיע אליך ( כלומר ידיעות על רכבים) - אולי 20% .

משפחטומטיות / מיני ב 30 שקל / שטח - לא מעניין אותי - כך שיוצר לי לסיים את המגאזין בתוך שעה.

מגאזין הגה עליו השלום, בשלושת גליונותיו האחרונים הראה ניצוצות של משהו חדש - אבל.. הלך לעולמו.

אם אתה טוב באנגלית - קרא מגאזין Car . עשיר מאד ומרתק.

EVO - מאד נישתי ומעניין מבחינתי. קצת מתסכל לקרוא על רכבים שבחיים לא אוכל לרכוש ( אולי כן..)

פורסם
אני לא מתעניין במכוניות ביצועים אלא רוצה לקרוא על המכוניות ה"רגילות" יותר שמוצעות לשוק, אין לי עיניין בSUPERCARS למיניהן.

הסתכלתי על הAUTOCAR וזה נראה טוב, אבל הם מציעים לישראל רק מנוי ל51 שבועונים ב200 פאונד :shock:

יש עוד מגזינים בסגנון שאפשר לרכוש במחיר ריאלי יותר ולתוקפת זמן יותר קצרה כמו הMOTORTREND, AUTOMOBILE והEUROPEAN CAR?

דרך אגב, איך הEUROPEAN CAR? אף אחד מכם לא דיבר על זה.

תתמקח. כולם רוצים למכור יותר מאי פעם(עידן האינטרנט).

לא מכיר את היורופיאן קאר, אבל לפי השם זה נשמע לי כמו מגזין אמריקאי שעוסק באירופאיות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
לשאלתך, האם לעשות מנוי למגאזין היחידי בארץ - התשובה מבחינתי היא "לא". נטו, כתבות מעניינות שלא קראת באינטרנט עד שזה הגיע אליך ( כלומר ידיעות על רכבים) - אולי 20% .

משפחטומטיות / מיני ב 30 שקל / שטח - לא מעניין אותי - כך שיוצר לי לסיים את המגאזין בתוך שעה.

מגאזין הגה עליו השלום, בשלושת גליונותיו האחרונים הראה ניצוצות של משהו חדש - אבל.. הלך לעולמו.

אם אתה טוב באנגלית - קרא מגאזין Car . עשיר מאד ומרתק.

EVO - מאד נישתי ומעניין מבחינתי. קצת מתסכל לקרוא על רכבים שבחיים לא אוכל לרכוש ( אולי כן..)

מגזין CAR לא עוסק בSUPERCARS? אני מחפש משהו יותר "רגיל".

פורסם
מגזין CAR לא עוסק בSUPERCARS? אני מחפש משהו יותר "רגיל".

אם מגאן RS היא סופרקאר אז הרווחתי.. קראתי לא מעט כתבות על הוטהאץ' במגאזין הזה. כולל מגאן/פוקוס ST / אסטרה OPC ועוד..

פורסם
אם מגאן RS היא סופרקאר אז הרווחתי.. קראתי לא מעט כתבות על הוטהאץ' במגאזין הזה. כולל מגאן/פוקוס ST / אסטרה OPC ועוד..

המחיר עומד על בערך 100$ לשנה. יקר מדי לדעתי..

פורסם

תוריד את המהדורה הדיגיטלית של Autocar, זה הרבה יותר זול, ואין צורך לחכות לדואר...

את הגליון האחרון אתה יכול להוריד תמורת 2.5 פאונד כאן :

https://gb.zinio.com/checkout/publisher/index.jsp?productId=500612953&offer=500367801&rf=hayauto&bd=1

מנוי ל 51 גליונות יעלה 83.33 פאונד כאן :

https://gb.zinio.com/checkout/publisher/index.jsp?productId=500612953&offer=500366241&rf=hayauto&bd=1

פורסם
המחיר עומד על בערך 100$ לשנה. יקר מדי לדעתי..

100$ לשנה= 380ש"ח לחלק ל 12 = פחות מ 35 ש"ח לגליון .. זה יקר ? גליון בודד בסטימצקי/צומת ספרים = 70 ש"ח. בדוק.

פורסם
100$ לשנה= 380ש"ח לחלק ל 12 = פחות מ 35 ש"ח לגליון .. זה יקר ? גליון בודד בסטימצקי/צומת ספרים = 70 ש"ח. בדוק.

MOTORTREND לדוגמא, 12 גליונות ב34$, שזה בערך 130 ש"ח, לחלק ל12 יוצא לך קצת יותר מ10.5 ש"ח לגליון.

אז כן, זה די יקר. גם אין אופציה לעשות מנוי לפחות זמן, אם היה לי אופציה לשלם פחות ולקבל פחות.. אבל הם מכריחים אותך לשלם לשנה שלמה מראש. בעייתי משהו.

פורסם

שאני אבין, אנחנו ב-2013 ומישהו עדיין שואל לגבי מנוי למגזין מודפס? WTF? :roll:

יש לא מעט מגזינים מכובדים עם מהדורות דיגיטליות לטאבלט, כולל גרפיקה טובה יותר, סרטונים ואנימציות בגוף העמוד. בד"כ זה גם הרבה יותר זול ממגזין מודפס ולא תופס מקום או מעלה אבק בבית. ולמי שקורא ברוסית, בכלל...

• תוכן חדש...