Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך העניין אני קיבלתי הצעה שאני חושב שהיא די מגוחכת, אז אני מעונין לעשות השוואה.

ההצעה שלי היא 5153 מקיף וחובה, אני מעוניין לשאול את בעלי הפולו YOUNG שנמצאים פה ובעלי הפולו בכללי, מה עלויות הביטוח שלכם?

תודה על העזרה.

פורסם

זה לא חדש, כל קונצרן פולקסווגן סובל מהבעיה בגלל שהרכבים הנ"ל נחשבים לגניבים מאוד.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

לי יש אוקטביה, אז אני לא מבטח אותה בביטוח מקיף, וזהו. ומשקיע את הסכום במיגון.

יש לי מערכת איתוראן פעילה, מערכת גיבוי, כספת למחשב הרכב, חיישן תנועה אלחוטי שמצפצף לי בבית אם יש תנועה בתוך ברכב, חבק הגה מסיבי של 750 ש"ח, סנדל לגלגל ללילות, ציפוי נגד פריצה מסיבי ומעכב רציני לחלונות, מסרטה דלוקה קבוע עם 2 כיווני הסרטה, מנוי SMS לאיתוראן כך שאני מקבל הודעה אוטומטית אם משהו מתחיל בכלל (תוספת 4 ש"ח לחודש),

ואני עומד להרכיב עוד כמה דברים השנה, ויש עוד שלא פירטתי. אה, אני משתדל לחנות בלילה במקום+בצורה שיקשה עליהם לגנוב בגרירה.

אם כולם היו נוהגים כך, כולם היו משלמים הרבה פחות על הביטוח, והכלכלה הייתה טובה יותר.

וכאשר אין לי מקיף, אני גם משלם פחות דמי מנוי לאיתוראן משום מה.

כאשר היו לי פחות מיגונים, ניסו לגנוב את האוטו, ואיתוראן החזירו לי אותו באמצע הדרך, בית הייתר משום שלא הצליחו לעבור את כל ההגנות של איתוראן. עכשיו גם לא יהיו נזקי פריצה, כי לא ינסו לפרוץ כאשר רואים את החבק הגה הזה למשל.

ואם כן יפרצו, הם יברחו לפני שיספיקו הרבה נזק, בגלל שאני אקים המולה כשיצפצף החיישן בבית, והם יראו שיש להם עוד עיכובים.

פורסם
^ כמה זמן לוקח לך בערב להרכיב את כל ההגנות ובבוקר לפרקן?

הסנדל זה באמת התעמלות, אבל אני בכושר וזה לוקח דקה. החובק הגה בערך 10 שניות במפתח רב-בריח, והחיישן 3 שניות. השאר גם לא משמעותי.

במהלך היום אני שם רק את החובק הזה.

• תוכן חדש...